Igra

Potpuno neočekivano, sledeći tvoje instrukcije, našla sam se ispred stana, novog ljubavnog gnezdašceta koje si izabrao za nas ovaj put. Volim te naše male igrice, taj maleni, samo naš svet u koji pobegnemo od svih. Nije često koliko bi smo želeli, ali dovoljno da još više raspali i razbukti strasti među nama, i nakon toliko godina.
Prošlo je previše vremena od prošlog puta, a žudnja je narasla do granice neizdrživosti. Usne mi se izvijaju u osmeh dok koračam ka ulaznim vratima stana na drugom spratu prisećajući se tvog poziva, od pre svega dva sata.
"Mila, slušaj me...Predugo je prošlo, predugo! Nakon posla ne idi kući, kreni odmah i ne svraćaj nigde. Poslaću ti adresu stana.... Vrata će biti otključana."

Na svega par koraka od njih, zamišljam sebe kako ti se po ulasku obavijam oko vrata, sva ustreptala. Sa tim mislima ulazim u stan i.... ne zatičem te! Okrećem se oko sebe i nekoliko puta ti izgovaram ime u nadi da ćeš se odazvati i da je u pitanju opet neka tvoja šala. Ali, odzvanja samo moj glas dok se u pozadini čuje Hindi Zahra i meni omiljen, njen Beautiful Tango koji mi uvek misli odvuče ka senzualnom prepuštanju potpunom strancu u strastvenoj igri naših tela i ..
Pažnju mi u tom trenutku privlači krevet i na njemu...crna svilenkasta haljina, crne cipele sa visokom potpeticom, svilene čarape i tri crvena detalja... Ruž.. Gaćice... Svilena traka.
Hm... Šta li je sada smislio, mislim u sebi dok prstima klizim preko nežne tkanine haljine, zamišljajući je kako se sljubljuje uz moje telo, miluje ga, golica lagano, tanano. Primećujem poruku ispisanu na listu papira. Ne, nije ispisana u žurbi, vidim to po rukopisu. Posvetio si vreme njenom ispisivanju iako je kratka, kao što si ga posvetio celoj ovoj večeri... sada to shvatam. Osećam, prosto slutim da si priredio nešto neočekivano, iako ni sama ne znam šta bi to moglo biti. Nestrpljivo uzimam hartiju u ruke, prstima prelazim preko ispisanih reči, osećajući te preko njih... i čitam:

"Mila, verujem da si bila poslušna i da si krenula odmah nakon posla kao što sam ti rekao. Ono što želim da uradiš je:
Idi do kupatila...
Uživaj u toploj kupki koju sam ti pripremio...
U hladnom vinu...
Opusti se...
Nakon toga namaži telo (znaš koliko volim tvoju nežnu kožu)...
Tako mirisna i meka, obuci to što sam ti pripremio...
Ne zaboravi povez!

Imaš sat vremena!
Ljubim te mala"

Nošena melodijom koja me uvek opija, rečima koje sam pročitala, sa poluosmehom, već pomalo mazno, odlazim do kupatila gde me zaista čeka mirišljava, topla kupka koju si brižljivo pripremio, i orošena čaša belog vina, na ivici kade.
Hmmm... Na sve si mislio i...mora da si do malopre bio ovde jer i kupka i vino su savršene temperature...
Prepuštam joj se... Toploj vodi koja me obavija, mirisnoj, mekoj peni koja mi golica bradavice, tvom slatkom užitku za grickanje i milovanje usnama. Na samu pomisao tvojih usana po mom telu, treperim od uzbuđenja koje još uvek izazivaš u meni i ruka mi mahinalno klizi ispod površine vode prateći signale, zov, toplog, blago uzbuđenog međunožja. Dodirujem je vrhovima jagodica, klizim po njenim nežnim usminama, zamišljajući tvoj jezik, tvoj topao dah koji čini da poriv za tobom samo još više raste dok se pritisak iz donjeg stomaka spušta u nju, malenu pičkicu. U vidu topline se razliva kroz nju i vlaži je.
Suzdržavam se, iako me sve vuče ka tome da nastavim da je milujem. Otpijam gutljaj vina, zavaljujem dublje u kadu, grizem usnu puštajući da mi misli lutaju ka tebi i svemu onome što mi radiš, dovodeći nivo uzbuđenosti do granice neizdrža. Puštam da mi hladna tečnost klizi niz grlo, rashlađujući pritom, delimično, i misli i shvatam da je vreme da nastavim dalje sa instrukcijama koje si mi ostavio. Na niskoj komodici se nalazi moj omiljeni losion za telo. Osmehuje me pomisao na tvoju posvećenost... Počevši od muzike, pa sve do sitnih detalja kao što je ovaj. Puštam da peškir sklizne na pod dok dlanovima, natopljenim mirišljavim losionom, nežno milujem telo.

Znam da u ovom trenutku stvaraš sliku pred očima, zamišljajući me kako to radim. Voliš da me posmatraš, dok se izvijam, nameštam, milujem svaki njegov deo. Još više te uzbuđuje to što znaš da ja uživam u tome, i što to radim lagano, potpuno se prepuštajući svojim dlanovima... kao da su tuđi. Izluđuje te to...
Vreme je da se obučem. Sa čašom u ruci, gola, mirisna, sjajna i meka, odlazim do kreveta. Sedam na njegovu ivicu i pažljivo navlačim tanke, svilene samodržeće čarape, a zatim i crvene gaćice. Njihova glatkoća se savršeno spaja sa onim što one prikrivaju. Cipele mi stoje kao salivene. Vrtoglava potpetica je malo previsoka za mene ali mi se sviđa kako mi stoji. Posmatram se zadovoljno u ogledalu. Ostala je još samo haljina...i dva crvena detalja za kraj. Drhtaj prolazi mojim telom kada pomislim na poslednji.
A haljina, kao da je krojena za mene. Potpuno jednostavna i neodoljivo izazovna. Tankih, nestašnih bretelica koje otkrivaju ramena i ključne kosti koje voliš da ljubiš, preteći da skliznu svaki čas i dodatno otkriju čvrste, male bradavice, koje se ocrtavaju kroz tanku tkaninu. Potpuno otvorenih leđa, do samog ruba plitkih gaćica...Toliko je lagana da je ni ne osetim na sebi. Savršeno pokriva, otkrivajući još savršenije. Provocira i izaziva... pruža naziranje.
Ispred ogledala nanosim crveni ruž, na male, sočne usne i puštam kosu, nehajno vezanu u punđu. Pramenovi mi tršavo, pomalo divlje padaju preko ramena, lica.... Puštam je, jer znam koliko voliš svoje prste u njoj.
Ostao je još poslednji detalj... Povez.
Odlazim, sa čašom i njim, do malene salonske fotelje. Smeštam se u nju i za kraj... vezujem oči.
Blago se zavaljujem unazad i prekrštam noge. Nestrpljenje i iščekivanje čine da jedva vidno podrhtavam. Čašu vrtim u ruci i pokušavam da izoštrim sva ostala čula. Počinje "I'm your man" od Leonarda Cohena... Dok tonem u note i njegov hrapav, muževan glas, na trenutak mi se učini da čujem otvaranje vrata i korake.... A onda, ponovo sve zamire osim muzike. Naprežem se da čujem još nešto i na trenutak, prirodno, krećem rukom ka povezu u želji da ga skinem, ali se u poslednjem momentu suzdržavam i povlačim je. Znam, pokvarila bih igru koju si osmislio zbog mene... zbog nas.
Osećam nečije prisustvo... Znači došao si, gotovo nečujno... I'm your man... Osmehujem se dok slušam reči očekujući tvoj prilazak....I tada...
Koraci.. Približavaju se...Osetim tvoj miris...Promenio si parfem?? Staješ ispred mene, ne progovaraš. Rukom odižeš čašu koja mi je i dalje u ruci i usmeravaš je ka mojim usnama sa kojih, pomalo nespretno skliznu kap, nakon što ih odvojim od čaše. Prstom prelaziš preko usne, pokupivši je. Trzam se jedva primetno... Nešto je čudno.. Dodir je čudan....Srce počinje da mi užurbano lupa, želim da progovorim ali se ne usuđujem... Slutnja...Beautiful Tango... Stranac... Da li je moguće?... Ne, ne to je sigurno zbog poveza, umišljam.
I dok pokušavam da vratim pribranost, osetim te.Tik do mojih usana...treperim...
Spuštaš se na njih i... Maleni strujni udar prolazi mojim telom i širi se po njemu.
U momentu mi rumen obliva obraze dok srce počinje mahnito da lupa, a ja definitivno shvatam.. TO NISI TIII!!!
Krećem ka povezu da ga ovaj put zaista i skinem. TUĐE ruke me zaustavljaju.

"Ali... Ali... Ko si ti?...Kako? Gde je on!?...
Ko si tiii!!?!?" pokušavam da povežem misli u smisleno pitanje, gotovo panično.

"Nije važno ko sam ja. Moje ime ti ništa neće značiti. Ja sam... tvoja želja... To je sasvim dovoljno.. Veruj mi, veruj njemu pre svega i... prepusti se!"

Puštam da prođe par trenutaka, koji mi deluju kao čitava večnost, da se saberem. Pokušavam i dalje da oslušnem i osetim tvoje prisustvo, ali ne ide... A ne želim da pitam. Želim da znam sve i... ništa. Razdirem se.. Strah od nepoznatog, uzbuđenje, želja, neizvesna izvesnost ubrzavaju mi puls. Krv mi juri kroz žile brzinom svetlosti, dišem ubrzano i plitko dok mi kroz glavu prolazi misao da zapravo nisam iznenađena. Naslućivala sam, priželjkivala sve ovo.

Postepeno, ukočenost mišića koje sam u strahu zgrčila, počinje da popušta i ja shvatam da želim da odigram igru koja mi je ponuđena. Shvata to i on, stranac, moja želja, i odiže me lagano sa fotelje. Privlači me i priljubljuje uz sebe. Telo mu je vitko, čvrsto, žilavo... Prija... Prstima klizi niz moja gola leđa dok se priljubljeni njišemo u ritmu muzike. Osećam njegovu.... napetost.
Dok mi ukrućene bradavice gotovo zadaju bol, nesvesno se pribijam više uz njega. Ruke mu klize po meni... Niže...U tom momentu počinje Quassar i "Ljubav"....
Mmmmmm.... Uvek na identičan način reagujem na nju. Nehotice, ili ne, se uvijam kao požudna zmija oko njega... Reaguje... Hvata me za guzu... Stiska... Dok usne spušta na vrat.... Oooohhh... Pitam se da li je dobio instrukcije kao ja ili to što radi, radi spontano i tako doobro. Božeeee.... Prepuštam se misterioznom strancu! ...Što je bitnije, u tom trenutku osećam, potpuno se prepuštam tebi... Ti si taj koji vodi igru, i nadam se da si tu... Moraš biti!
Sve inhibicije popuštaju sa prvim kontaktom usana, na glavni okidač mog zadovoljstva... Vrat. Ne želim da se suzdržavam. Duboki uzdasi napuštaju telo dok njegov vreli dah šeta do moga uha ubacujući u njih reči:
"Rečeno mi je da voliš da igraš... da li bi igrala za mene, za moje oči?"

Oh... Hvata me za želju.. Da li bih?
"Znaš... u ovom trenutku...", spuštam ruku duž njegovog trupa, niz dugmad košulje, ispod pojasa... I hvatam ga za nabreklinu... Stiskam ga šakom.
"...igru, i još više od toga, ću ipak ostaviti za nekog drugog. A tebe..tebe želim dok traje ova pesma".
Osmehujem se uglom usana, bezobrazno zavodljivo, shvativši ko vodi igru.
Te reči kao da ga raspomamljuju. Divlje i nežno u isti mah, uzima mi usne dok odižem nogu i obavijam je oko njega, sa željom da se što više približim izbočini na pantalonama što mi je do malopre pulsirala pod dlanom... Shvata to i laganim pokretom me odiže od zemlje, tako da ga sa obe noge obuhvatam, zadignute haljine koja, leprša oko guze, još uvek je prekrivajući. Osećam ga kako se napinje pod mojom vrelinom u želji da probije pantalone i moje gaćice koje su već toliko natopljene da mislim da će mu ostaviti vlažan trag. Bretela haljine mi spada i malena, tamna, ukrućena bradavica momentalno postaje predmet njegovih požudnih usana, jezika koji kruži oko nje, šamara je.. Zabacujem glavu, držeći mu se za ramena i tako se samo još jače nabijam i trljam o njegov nabrekli kurac koji se propinje pod pretnjom da probije sve barijere pred sobom. Ruka mu se spušta i podvlači pod poluzadignutu haljinu, hvata i steže guzu. Uklopljeni smo u ritam, note...
Spušta me na fotelju, širi noge i postavlja na drvene rukohvate. Potpuno sam mu izložena. Jedina prepreka su malene, vlažne, crvene gaćice, na koje stavlja svoj dlan. Pritiska mi pičkicu koja pulsira pod njegovim dodirom, nabrekla, otečena, rumena i gladna. Željna da oseti nepoznati kurac u sebi... O daaa... Željna..
Naglo, pomera gaćice u stranu i drhtaj prolazi mojim telom... Ogoljena... Dostupna...
Osećaj njegovog vrelog daha mi muti razum a dodir usana i jezika dovodi gotovo do ivice. Jedva se kontrolišem i odupirem naletu orgazma.. Neee, ne još... Još nije kraj pesme... Valjda nije.. Ne razmišljam već trezveno, u magnovenju sam. Osetio je to... Čujem zvuke otkopčavanja kaiša.... Oohhhhh booožeee.... Da li ću izdržati...
Jedva čujno izgovaram,
"Požuri.. Molim te!"
Na trenutak se odvaja od mene, osetim, odiže.
Obuhvata me oko struka, okreće i postavlja na kolena. Šakama se oslanjam na naslon.
Vođena strašću i požudom, guzu izbacujem još više unazad, trćim je, izazivam njom, drhtim u iščekivanju prvog prodora.
Podiže mi haljinu do iznad struka i gaćice povlači još više u stranu, dok svoju vrelu kitu prislanja uz moje već rascvetale usmine i dodatno ih razdvaja na putu do nežnog brežuljka. Miluje ga svojim glatkim glavićem i ja ga pratim ritmičnim pomeranjem kukova, izgarajući u želji da ga što pre uvučem u sebe.

I... konačno. Prislanja ga na sam užareni ulaz i nežno pritiska, šireći ga. Celo telo mi podrhtava dok se istovremeno spušta na moj vrat a rukom gnječi ispalu sisu. Polako i postepeno ulazi samo glavićem, ispituje je, a onda... kidajući mi vrat, usnama, jezikom, ulazi duboko i ostaje koji tren dok ga obavijam i stiskam svojom pičkicom osećajući vrelinu tuđeg mesa u sebi... Potpuno ispunjena njegovom veličinom, nameštam se, nabijam, mešam guzom kako bih ga primila za nijansu više, za nijansu dublje.
Hvatamo zajednički ritam, spor i sinhronizovan. Ječim.... dok me kida spolja i ispunjava iznutra. Kao užareno koplje, probija me svakim ulazom, nežno i snažno, šireći svakim, novi, još jači talas vreline iz nje. U ritmu smo.. u ritmu smo, iako više ne znam koje pesme. Spušta drugu ruku na klitoris i to je kraj, previše. Kao udar groma, snažan orgazam protresa moje telo koje se stiska i grči u naletima i transu, dok se on silovito zabija u mene još par puta, nakon čega osećam vreli mlaz njega, na leđima i guzi. Zadihana, udišem duboko da povratim dah a njegovo telo mi se priljubljuje odnazad i šapat struji kroz uho,
"Ništa nije slagao... božanstvena si."

Nekako isuviše brzo, gotovo nemoguće, kao da su mu bile na dohvat ruke, vlažnim maramicama skida tragove sebe sa mojih leđa i guze, namešta gaćice i postavlja u sedeći položaj. Podiže spalu bretelu, a ja ponovo mahinalno krećem ka povezu. Zaustavlja me.
" Znam da želiš ali ne, ne još."
U dlan mi stavlja hladnu čašu... vina pretpostavljam. Kako li ju je sipao?
"Znaš... dovoljno je samo da poželiš."
Spušta usne na moje.

Zvuk otvaranja i ubrzo potom i zatvaranja vrata. Koraci koji se gube u daljini, više su plod moje mašte, nego što ih zaista i čujem. I onda, ništa... Čekam još koji tren da se priberem, skidam povez i.... Ispred mene si ti, moja ljubav, moje sve. I tada shvatam sve. Bacam ti se u zagrljaj, srećna, ozarena saznanjem da nisam bila sama, da si uživao zajedno sa mnom. U tom trenutku počinje "Dance me to the end of love" iii...oboje znamo da ću da igram za tvoje oči... I još mnogo, mnogo više od toga...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Divno opisano! Prava erotska masta. Kiss

Korisnik

Predivno,premocno..Bravo