Ogledalo

Naizgled sasvim obično subotnje veče sa drugaricama, u klubu u koji inače vole da odlaze s vremena na vreme. Ovaj put u njemu će se naći i dva potpuno nova posetioca...Uloge su podeljene, scena je nameštena, a ona režiser cele ovovečernje predstave, šara pogledom po lokalu u nadi da će se susresti sa ta dva iščekivana, dobro poznata lica.
Tačno vreme dolaska im nije navela, prepuštajući im slobodu da odluče sami i time unesu dozu neizvesnosti, iščekivanja, koja na nju dodatno uzbuđujuće deluje.

Nasmejane i raspoložene, vrcave, lepe i zgodne kakve jesu, uvek su plenile poglede muškaraca oko sebe. Neke od njenih drugarica su u tome uživale manje ili više, a ona.. Ona je to prosto obožavala... Muški svet je to verovatno i osećao te je njihova pažnja i interesovanje bilo uvek najviše usmereno ka njoj.
Blago uvijene, izlomljene kose boje žita, boje sunca i leta, sa neznatno nanesenom šminkom, tek toliko da naglasi njene male, pune, meke i senzualne usne, blago izražene jagodice i krupne zelenkaste oči.. činili su da sija. Sijala je kao najsjajnija zvezda, u tom polumraku. Njena zarazna energija je razbijala gusti dim, težak i lepljiv vazduh, i širila se po prostoru ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. U ovom trenutku ona ne obraća pažnju na potencijalne udvarače, koji netremice gledaju, čekajući pravi trenutak da priđu... Takva kakva je, iako se atmosfera još uvek nije dovoljno zagrejala te većina ljudi još uvek pomalo uštogljeno stoji čekajući da počne dejstvo alkohola kako bi im kočnice popustile, ona se bez ikakvih stega prepušta na prve taktove njoj drage pesme... To je bila osobina koja ju je krasila... Lakoća prepuštanja... Lakoća uživljavanja....Lakoća uživanja.
Njeno igranje je bilo pravo vođenje ljubavi sa samom sobom. Zatvorenih očiju, uživala je u samoj sebi, ritmu, rečima pesme... Sve to ju je vozalo... vodilo u zanesenu igru uvijanja, milovanja same sebe...
Iz transa ju je prekinulo drugaricino:
"Jebo te svršićeš... Ako ne ti, pola muškaraca ovde sigurno hoće... A i po koja žena! "
Grohotom su se nasmejale i nazdravile
"Za nas... mlade, lude i razuzdane"
"I pohoootneee!!!" i opet prasnule u zarazan smeh...
Ali u tom trenutku, samo jednoj mikrosekundi, bljesku, osetila je titraj nagoveštaja nečeg... neplaniranog za to veče.
Upravo u tom momentu zazvonio joj je i telefon i prekinuo je.
"Guza ti izgleda fenomenalno u toj haljini!" "Gde si...gde si, ne vid.... ??"
Čulo se samo tu-tuuuu, dok se ona okretala oko sebe tražeći pozivaoca kog je iščekivala celo veče, ne mogavši da skine uzbuđeni osmeh s lica. Utom je stigla je konobarica i donela novu turu pića.
"Imate piće od onog gospodina", i pokazala u pravcu najzabačenijeg separea u kojem je sedeo... upravo ON.
Visok gotovo dva metra, obučen ležerno u farmerke i laku lanenu košulju, sa pogledom i osmehom koji ju je ostavljao bez daha, bio je kao i uvek... savršen. Bio je njen dragi šmeker, njen nežni i perverzni partner u bludu. Muška verzija nje same.
Burma na njenoj ruci je ukazivala da je u braku.. Ali ne, to nije bio njen suprug. Njega je tek iščekivala.
Ona je uživala u slobodi koju joj je pružao njen dragi muž, a on u njenoj razvratnosti.
Sa svakog susreta sa NJIM, dolazila je kući i ložila ga.. Prvo rečima, detaljno opisujući dešavanja, a onda bi sa reči prešla na dela i sve to demonstrirala na njemu. Ponekad bi mu tokom susreta puštala audio snimke svojih sladostrasnih uzdaha, dok je on kući drkao svoj kurac zamišljajući je, raspomamljenu, vrelu, vlažnu, sočnu... Voleo ju je... Voleo ju je tako ludu, drsku i smelu...
Ali NJEGA nikada nije video... Nikada... Sve do sada.

"Cici... Onaj lik će te pojesti, guta te pogledom!!", reče joj najbolja drugarica, ona s kojom je tokom srednjoškolskih i studentskih dana razmenjivala nežnosti u izlascima dok je alkohol strujao njihovim krvotokom, prepuštajući ih nežnim i zavodljivim milovanjima njihovih usana, zanosnoj igri njihovih jezika, vodeći ih u potpuno nove, drugačije doživljaje... nežne, tanane i senzualne.

"Misliš?", odgovorila je, praveći se nevešta.
"Ma daaaaj mačko... Ne foliraj se predamnom.. Vidim kako se gledate... Idi kod njega.. Šta te briga...Zabavi se malo, neću nikome reći", reče i vragolasto joj namignu.
"Poželi mi sreću.", kao usput joj je rekla dok je odlazeći čula..
"Misli na mene! "
Hmmmm.... Misli na mene? Kroz njenu glavu su u tom momentu, munjevitom brzinom prostrujale bujice raznoraznih misli koje su joj izvlačile onaj njen poznati bezobrazno drski osmeh nevinašceta, za kojim su muškarci uvek ludovali, osmeh koji je govorio da se u toj lepoj glavi, iza tog vragolastog pogleda, roje raznorazne bludne misli...
Sa pićem u ruci prišla je NJEGOVOM stolu u separeu.
"Slobodno?"
"Za tebe... uvek!"
Sela je tik uz njega i pogledom još jednom prešla po prostoru očekujući da vidi svog dragog, nadajući se da neće propustiti predstavu.
"Očekuješ nekoga?"
"Hmmm.. Videćeš"
"Ne želiš da mi kažeš šta si ovaj put smislila? "
"Kada dođe vreme, saznaćeš."
"Vidi...večeras izgledaš posebno zanosno. Iiii... Možda odolevaš da mi daš odgovor, ali da vidim da li ćeš odoleti ovome!"
Zavalio se onako krakat i velik i kažiprstom desne ruke počeo da šara po njenoj butini, postepeno podižući haljinu. Pratio je izraze njenog lica, njeno meškoljenje i pokušaj da suzbije ubrzano plitko disanje. Ooooo....volela je to što je znao šta želi u svakom trenutku... A u ovom, želela je njegove prste na njoj, u njoj... Pred svima... Dok ona pokušava da zadrži kameni izraz lica.
Već je bila dovoljno vlažna, kada ju je odjednom, snažno, punom šakom, stisnuo za unutrašnju stanu butine i naglo ih razdvojio, privukavši levu ka sebi. Nekontrolisano joj se oteo uzdah iz grla, a iz pičkice novi talas vlažnosti.
"Ćuti!! Neću da čujem ni glas!!"
Volela je kada je kontroliše....
Čitavu šaku je stavio preko nje i stisnuo je... Gnječio, cedio....
"Oooo.. Bezobraznice! Nemaš gaćice. Volim kada mi daš Najlepšu popuno slobodnu!"
U talasima vreline i požude koji su je obuzimali, samo je udahnula duboko...A ona je u njegovoj šaci pulsirala, bubrila, rascvetavala se, kao najzanosniji pupoljak, spremna da prihvati njegove prste. Spustio ih je na vreli ulaz i razdvajajući tek blago već otvorene usmine kliznuo na njen, kao oganj vreo klitoris.
Zagrizla je kažiprst, suzdržavajući uzdahe, stenjanje, dok joj je lice oblilo užareno rumenilo, a telom prolazili drhtaji. Treperila je, vibrirala, već gotovo u magnovenju, kada je povukao svoju ruku i prineo je ustima....
"Znaš koliko volim da je jedem, pijem, gutam...", oblizavši svoje vlažne prste natopljene njom sa najvećom slašću, kao da u ustima ima najslađu poslasticu. Za njega, ona to i jeste bila.
U tom trenutku, uhvatila je pogled svoje najbolje drugarice, koja je, rumenih obraza posmatrala prizor, shvativši, očigledno jedina šta se dešava. Zapitala se, da li je zaista i jedina, i još jednom preletela pogledom, ne našavši onog kojeg je tražila....
"Zovi je kod nas!... Posmatram vas čitavo veče. Video sam kako se gledate... Zovi je!.. Neka sedne pored tebe!"
Blago ju je iznenadilo i šokiralo to što je čula, ali već u sledećem momentu se setila onog trenutka, nagoveštaja, shvativši da je i sama naslućivala, intuicijom ili čime već da će se to dogoditi... U igru će ući još jedan igrač kog zapravo nije planirala....
Samo ju je pogledala i bilo joj je jasno da će na znak prstom doći....I došla je... Sela pored nje, na znak.
"Slušaj... Ovu ženu volimo, svako na svoj način... Želim da joj pružimo nezaboravno veče... Spusti svoju ruku i miluj je, znam da želiš!"
Umeo je da bude veoma sugestivan, ona je to najbolje znala, a sada je videla kako utiče i na druge.
Bez pogovora je spustila svoju ruku na njen vreli brežuljak, milujući ga nežno, polako, kako samo žena ume. A on.. On se blago okrenuo ka njoj i ovaj put prste leve ruke snažno uvukao u nju.... Zarila je glavu u rame svoje najbolje drugarice, drugarice koja joj je milovala pičkicu dovodeći je do ludila. Pokušala je da se sabere, uposlivši svoje ruke.

Desnom je prelazila preko njenih vlažnih gaćica, postepeno uvlačeći svoje tanane prstiće, dok je levom oslobađala njegov veliki, nabrekli kurac koji je toliko volela.
Raspomamljena, nije više znala gde se nalazi.... Drkala ga je sve snažnije, druga ruka je uhvatila isti ritam.... A među njenim nogama je započelo rastakanje. Cunami neviđenog užitka je preplavio njeno telo, dok se grčevito treslo. Zarila je zube u drugaricino rame kako bi suzbila krik zadovoljstva koji se promaljao iz nje. Nakon samo par sekundi zazvonio joj je mobilni. Bio je to njen dragi. Želela je momentalno da se javi i njih dvoje su to znali te joj uputiše poglede odobravanja.
"Heeeej", rekla je glasom zadovoljne, zadovoljene mačkice.
"Ti si potpuno ludaaaa... I obožavam te zbog toga!!"
" Ne vidim te, ne znam gde si, ali koliko shvatam... uživao si u predstavi?"
"Uživao? Eksplodiraću!!!"
"Hmmm... Čekaj nas ispred ženskog toaleta! Odmah!"
Pogledala je u njih dvoje
"Šta čekamo?"
Znala je da se drugarica potajno loži na njenog muža, a i on je često komentarisao nju, tako da je ovo neplanski srećni zgoditak koji je celo veče okrenuo u potpuno drugom smeru. Volela je neočekivane obrte, uvek spremna da im se prilagodi.
Sa osmehom su prihvatili njen predlog i pošli.
Ispred ulaza ih je već čekao. Prišla mu je i strasno mu se bacila u zagrljaj prelazeći preko njegovog nabreklog međunožja.
"Priredila sam ti neplansko, dodatno iznenađenje.. Ako se slažete?"
Pogledi koji su ukazivali da je trenutno jedini cilj zadovoljenje divlje gladi i požude su govorili više od reči.
Ušla je u toalet i za divno čudo nikoga nije zatekla unutra... Pozvala ih je i zaključala vrata za sobom.
Jedna od stvari zbog kojih su volele ovaj klub je prostran, čist i sjajno uređen toalet, sa ogromnim ogledalom na sredini u kojem su mogle da se ogledaju i popravljaju eventualne nedostatke na garderobi. Upravo to ogledalo ju je oduvek privlačilo.
"Hoćemo li da se podsetimo studentskih dana i priredimo im raj za oči iii.. nešto drugo?"
Nije trebala da je pita dva puta, već je bila sabijena uz hladno, glatko ogledalo dok su im se usne posle toliko godina ponovo spajale, nežni, sočni jezici, tražili, uplitali.... Grickale su usne jedna drugoj igrajući se, milujući jedna drugu..
Krajičkom oka je videla njih dvojicu kako ih drže u šaci i navlače kožicu, stiskaju svoje čvrste kurčine, van sebe od prizora koji je pred njima.
Potpuno neočekivano je čula reči
"Ovo sam oduvek želela s tobom", nakon čega se spustila među njene noge i podigla haljinu.
Šok i neverica su ustuknuli pred prepuštanjem sladostrasnom nežnom dodiru toplog, mekog jezika po njenom klitorisu. Nije mogla da suzdržava uzdahe koji su postajali sve dublji, snažniji.
Pogledom ih je pozvala obojicu i uzela u šake. U tom trenutku, činilo joj se da nema moćnije žene od nje.
Dva muškarca koje obožava pulsiraju u njenim rukama, najbolja drugarica joj je među nogama i pruža joj neviđeno, vantelesno uživanje...nalazi se u raju...
Bila je na korak do vrhunca. Ne, ne joooš.
Pridigla ju je i rekla
" Znam da ga želiš.. Uzmi ga"
Suprugu je pogledom dala do znanja "Tvoja je, uživaj"
Prišli su jedno drugom i počeli strasno ljubljenje... Uzdrhtala je od pomisli da se njeni sokovi mešaju sa njihovim pljuvačkama. Nije uspela dovoljno dugo ni da se naslađuje prizorom a već je bila snažno okrenuta i prislonjena licem uz ogledalo. Mahinalno je isturila guzu, spremna da ga primi, uvuče u sebe, svoje vrelo grotlo, uskovitlane vrele požude...
Glavu joj je okrenuo tako da može da prati dešavanja pored nje. Nabijanje njenog muža obgrljenog nogom njene drugarice...
Oooooo kako predivan prizor za njene oči. Za njenu gladnu pičkicu, koja se slivala niz butine.
Osetila je NJEGOV veliki glavić na ulazu kako je polako širi... Zaječala je.. I onda.. Nagli prodor... Do kraja. Kriknula je i izvila leđa. Užarenost se širila njenom ribicom. Ostao je tako par trenutaka pustivši da se navikne na njegovu veličinu, svaki put iznova, i onda nastavio da se pokreće u njoj.

Polako je ubrzavao ritam, posmatrajući u ogledalu prizor koji ga je dodatno ložio.
Spustio je ruke na njene bokove palcem klizeći ka malenoj rupici nežno je masirajući. U trenutku kada se susrela ponovo sa jezikom svoje drugarice, prodro je prstom u nju i započeo divlje da je tuca... Obojica, divlje, razuzdano, mahnito u transu su se zabijali u njihova tela, njihovu ženstvenost koja ih je uvlačila sva dublje, gutala, stiskala. Obalavljene jedna od druge, dahtale su i stenjale jedna drugoj na uvo, gutale jedna drugu... Pogledom je tražila pogled svoga muža... utapala se u njemu...a zatim je u ogledalu uranjala u NJEGOV prodorni pogled.... Prožimali su se...pogledima.. telima... Sve dok se u svega nekoliko trenutaka razmaka nisu razlegli gromoglasni krici, raspomamljenih umova, raspomamljenih bića. Bela tečnost je prskala svuda po ogledalu, po njima dvema, dok su noge otkazivale poslušnost a tela se grčila pod naletima snažnih orgazama...
Prstima je pokupila obe tečnosti i polizala ih slatko i slasno, a zatim zagrlila drugaricu i poljubila je. U tom trenutku, tom gestu, svo četvoro su se pomešali, sjedinili.
Nisu postojale reči koje bi se u tom času mogle izgovoriti.. Tišina i njihovi osmesi su govorili sve. Tek u tada su postali svesni snažnog lupanja po vratima toaleta. Prasnuli su u smeh. "

Nekome se izgleda žuri.", rekao je ON"

Da li si mogla da smisliš bolji način za upoznavanje? Priznajem, da se ovome čak ni od tebe nisam nadao" rekao joj je muž dok ju je prihvatao u zagrljaj i spuštao nežan poljubac pun ljubavi na usne i pogled prihvatanja i odobravanja na NJEGA.

"Priznajem, ovo nisam očekivala ni ja. Neplanski sam dobila pomoć prijatelja, kao i uvek do sada. "
Svi su se nasmejali, naslućujući da je ovo možda kraj jedne lepe večeri, ali početak jedne još lepše priče.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

U svim pricama prisutna je ta doza misterije koja drzi nas citaoce da u jednom mahu procitamo celu pricu, i daje joj dodatnu draz, hrani nasa iscekivanja i podize adrenalin tokom citanja. Sve pohvale i samo napred u nove price...

Korisnik

Po mojoj skromnoj proceni Barbarine price mogu se svrstati u zanr Erotskih drama sa primesama misterije, i ukoliko neki producent procite neku od ovih uzbudljivih prica mozda i uradi scenario za neki film ili seriju, sve price su prozete erotskim elementima i scenama sex, kao da citalac ucestvuje u njima.

Korisnik

Obraćamo se ovde u nameri da izrazimo svoje iskreno žaljenje zbog nepravde koju smo (odnosno sam, muški deo...) nehotice naneli Barbari i njenom stvaralaštvu! U brzini, bangavim prstima po mobilnom telefonu, ocenio sam ovu i još par njenih priča, umesto peticom, ocenom 4, a par čak i ocenom 3!? Najiskrenije molim Barbaru da mi oprosti! A administratore da nam omoguće ponovno ocenjivanje, ukoliko postoje tehničke mogućnosti za to! Hvala!

Korisnik

Savrsena prica. Samo nastavite tako. Veliki pozdrav

Korisnik

Uvek je najlepše sa najboljom drugaricom sve podeliti Smile Predivna priča.

Korisnik

Kardinalna greska, Ogledalo - cista petica!!

Korisnik

Lepo je ogledati se u tvom ogledalu.
Ogledalce i odraz u njemu za čistu 10.