Nenadani sex u autu

Bilo je kraj kolovoza .
Prošlo nam je more i avanture po plažama, uvalama, lagano već povratak sa godišnjeg i uobičajena kolotečina posao, doma i kak to već ide.
Jedno večer morali smo supruga i ja ići u susjedni grad sami,nešto ona morala vezano za posao.
Nije mi se baš išlo jer sam bio u nekim trzavicama sa njom, ljepše doma na terasi uz pivce, nego drdnkanje sa autom simo tamo. Rekli mi je da mi ne bude žao i uopće mi ni na kraj pameti nije palo na pamet zašto.
Ipak krenuli smo i već nakon pet minuta u autu je bila tiha misa jer smo se otresli jedno na drugog em zbog svega pomalo financija djece seksa ili ti uobičajenoga.
Riješila je u desetak minuta kaj je imala i krenuli smo nazad.
Pošto je bilo ljeto imao sam na sebi samo kratke hlače bez bokserica i odjednom osjetim ženinu ruku na njima.
Pomislim si,pa kad smo se zadnji put seksali u autu, sigurno prije 20 godina. Pa ne bumo valjda!
U trenu ga je izvadila van iz hlača i spustila svoje usne na njega.
Pao je već mrak, pa se nije moglo vidjeti njezina stražnjica i rad u autu, a pošto je bio neradni dan nije bilo ni kamiona na cesti.
Malo sam se nadignuo da mi povuče hlače niže,cijeloga ga je izvadila i krenula mi ga pušiti . Lizala ga je od jaja do vrha, pa progutala koliko je mogla, pa opet malo sa rukom ga dražila, a ja sam samo pazio na cestu, di na svu sreću nije bilo nikoga.
Baš se je uživila u to zadovoljstvo, no bio sam svjestan da me ne bude mogla dovesti do vrhunca, jer sam morao biti skocentriran na vožnju.
Onak sa kurcem u ustima promrmljala je stani negdje.
A ko da nisam gledao di bi stali, no nikako da naiđe neki šturc ili uvučeni parking.
I nakon nekoliko kilometara vožnje i njezinog pušenja ugledao sam veliki parking uvučen u mraku dalje od ceste sa nekim zgradama .
Stao sam napokon, maknuo ženu si sa kurca i zažvalio ju strasno, jezik koji je maloprije bi na mom udu sad je istraživao moja usta.
Povukli smo njezino sjedalo unazad i nekak se premjestio ,draga je skinula hlače i ostala u crnim čipkastim gaćicama i kleknula između mojih nogu da mi još navlaži kurac da se može nasaditi. To se činila gotovo ko nemoguća misija,jer nije to bio neki terenac već prosječni obiteljski auto , a i godine su bile tu uz koji kilogram viška.
No uspjela je ga opet usisati i sad se samo nabijala glavom na njega ,bez ruku i sa stisnutim usanam i naravno jezikom.
Nije voljela da je se pritišće glava na kurac dok puši,već je imala svoj tempo, a ja sam bio suzdržan.
No njezina pica je bila sve ovo vrijeme zapostavljena, pa je samo odmaknula gaćice u stranu i nasadila se.
Bila je vlažna bez da sam ju pomazio,polizao ko da živi za ovu ševu.
Nabijala se je ko mahnita ,tj. koliko je mogla s obzirom da smo bili u autu, a ne na nekom ogromnom krevetu. Otkopčao sam joj košulju da grudi joj dođu do zraka i mojih ustiju.
A to je to iznenađenje, sise su joj bile u onom otvorenom grudnjaku tj. bradavice su bile na izvolte,što znači da je planirala ovak nešto ili ti sex u autu.
Sisao sam joj bradavice dok se je ona spuštala, dizala po mom kurcu sad već u nekom umjerenom tempu kolko joj je prostor dozvoljavao.
Začas se je dignula sa njega spustila usnama koliko je mogla ,oblizala jezikom da i dalje ostane tvrd , okrenula da može najesti sa guzom na njega,skinula gaćice i samo se nasadila.
Najprije me jebala onak sa skupljenim nogama,ja ju držao za sise,no začas je raširila noge kolko je mogla i nastavila me ševiti dalje. Spustio sam ruku na njenu pičku i mazio ju trljao,a ona se sva uvijala i kak njoj tak i meni se bližio orgazam .
Počela se grčiti primila moju ruku i stisnula na usmine da je još jače diram i stenjala, vikala da ju jebem,jače i jače i onda klonula.
U tom naboju seksa i ja sam se ispraznio u nju da ona nije skužila, a ni ja.
Pitala me je "Svršio si"-rekoh Da ,a ona je otvorila vrata skliznula niz sjedalo van da ne pokapa spermu po sicevima i kak je čučala pokraj praga od auta , glava joj je bila u visini moje sad već poluspuštene kite,samo se bacila na nju počela ju lizati sisati nadrkavati i obratila mu se "Da i ti ne pokapaš nam siceve".
Navukao sam hlače i pomislio si kak je počelo tak se i svršilo
Sjeo sam natrag za volan, upalio auto, a draga je još uvijek paradirala oko auto sa sisama na izvolte bez hlača i došla ispred auta okrenula se prema meni čučnula, stavila si prste na usne od pice i počela pišati. Osjetio sam opet buđenje u hlačama, no pomislio sam kad budemo došli doma ako opet stanemo u nekome šturcu.
Nedavno sam prolazio navečer kraj toga mjesta di smo se ševili, a ono em osvjetljeno, em kamere i mislim si pa nismo bili tak bučni,bar ja.

Kategorija:
Strejt erotske priče