Moja letnja šema, drugi deo

*pročitajte prvi deo ako niste ranije*
Prošlo je malo više vremena kako sam započela ovu priču, ali nikako da je završim. Pošto mi je mnogo vas pitalo kad će drugi deo, evo ga, na vaš zahtev.

Dakle, zgodni Grk i ja izlazimo iz lifta i on me uvodi u svoj stan koji je na poslednjem spratu. On zapravo živi na petom spratu svog motela i ceo sprat je njegov. Prvo je pusti mene da uđem, a onda i ja za njim. Gurnuo je vrata koja su se automatski zatvorila i čuo se onaj zvuk zaključavanja. Iznenada je bio mrkli mrak pošto još nije upalio svetlo pa mi je trebalo desetak sekundi da se priviknem na svetlo koje je dolazilo sa ulice u daljini. Ali u tih 10ak sekundi su mi se toliko odužili jer sam osetila kako mi je odmah prišao od pozadi i pribio se uz mene, stegao za struk i naslonio na moju guzu, pa je polako krenuo da mi njuška i diše uz vrat i miriše kosu. Njegova gusta brada me je tako bockala da sam sva bila utrnula od tenzije, svidelo mi se jako. Imao je jako čvrst stisak pošto je bio malo razvijeniji jer redovno trenira. Svidelo mi se kako me je zgrabio i dohvatio, a ja sam samo stavila svoje ruke preko njegovih da osetim njegove jake ruke i šake koji su me mazile po butinama, struku i stomaku. Krenuo  je polako na gore i stigao je do grudi, ali sam ga manerno prekinula da ga naložim, te sam se okrenula i poljubila ga brzo na blic i onda sam se zaustavila. Rekla sam mu da upali svetlo jer hoću da mi pokaže stan i terasu sa pogledom. To je i učinio.

Kada je upalio svetlo, videla sam koliko se naložio onako pripit, a moram da priznam da sam i ja, jer nikad nisam imala avanturu ovog tipa pre toga. Alatka mu je bila ukrućena, šorc je hteo da pukne od eksplozije. "Oooh", rekla sam mu i malo se nasmejala, pa smo se tu smeškali. Pokazao mi je stan koji je bio prilično veliki i sređen, a odmah me je izveo na terasu koja nije bila mnogo velika, ali je pogled bio baš lep, videla se plaža i more, šetališe, dosta toga. Ponudio me je pićem ali sam odbila jer smo već dovoljno bili popili. Nakon par trenutaka se mi je rekao: "Sorry, I have to refresh myself and to pee, we have been drinking too much and it's too hot in here". "Of course", rekla sam mu. Otišao je do toaleta i zadržao se tamo pet minuta. Za to vreme sam ja malo razgledala po stanu a onda sam sela na kauč. Malo sam prigušila svetlo, samo jedna lampa u daljini je bila upaljena. Razmišljala sam o tome šta će biti, baš sam se naložila.

A onda se pojavio on: ušao je u sobu skroz mokar pošto se istuširao, a na sebi je imao samo peškir oko struka. Auh, kako je bio seksi, kao u filmovima. Krenuo je da se smeška i pita me da li mi smeta pošto je mnogo vruće. Rekla sam mu da mi ne smeta, onako sa smeškanjem. Naravno da mi je bilo hot. Krenuo je da sedne pored mene ali kad mi je prilazio "slučajno" mu je spao peškir tik ispred mene. Ispred mene je stajao onako go, bio je maljav, širokih ramena, jakih ruku i sa ukrućenom kitom. Nije imao mnogo veliki, možda negde oko 17-18 cm, ali je bio malo većeg obima i sa krupnim glavićem. Tačnije: debela obrezana kita sa velikom pečurkom. A bio je i dlakav, ali uređen, baš kao i malje na njegovim plećima. Samo je stajao i čekao kako ću da reagujem, a ja sam samo zinula jer nisam očekivala tako iznenada.

Pitao me je da li mi se sviđa to što vidim. Rekla sam mu da je to jedan od najlepših kurčeva koje sam do tada videla. I stvarno je tako bilo. Dok sam bila u neverici, uzeo me je za ruku i stavio na tu raketu od kurca i počeo da ga nadrkava preko moje ruke. Krenuo je da uzdiše. prvo sam mu sama drkala, onda mi je rekao: "You have to lick my ice cream  if you want to refresh!". Tako je i bilo. Volim da budem poslušna, ali i želela sam to jako. Primakla sam se, pogledala ga u oči, jednom rukom mu skrenula kitu sa strane pa sam krenula prvo jaja da mu ližem. To ga je baš napalilo, disao je duboko i govorio "Aaahhh". Zatim sam krenula da ga njuškam i balavim od korena do vrha dok nisam stigla do glavića. Krenula sam da mu ljubim glavić i ližem, a onda polako da stavljam u usta. Malo po malo, krenula sam da sisam glavić kao tompus. Uvlačila sam dim njegove kite, ložilo ga je to pućkanje. I tako sam krenula da ga pušim, sve brže, i da ga gutam. On je stajao i samo je odjednom moje ruke stavio ma svoje jake noge dok mu je kurac bio u meni. Tražio je da mu pušim bez ruku, a to mu je omogućilo da se i on malo nabija. Kad sam se zagrcnula i zadihala, izvadio ga je i stao, bio je sav balav.

Čvrsto me je podigao i krenuo da me ljubi i mazi u polumraku. Predala sam se osećaju dok me ljubi. Dok me njegove čvrste ruke dodiruju, njegove dlačice i vrelo telo, postajala sam sve napaljenija. Sledio je seks sa alfa mužjakom. Dok me je ljubio, polako mi je skidao bretele haljine, prvo jednu pa drugu, dok se nisu moje grudi otkrile. Nisam nosila brus jer je letnja haljina. Kleknuo ja i povukao haljinu da spadne, a na meni su ostale samo male crne tange koje su bile već dosta vlažne i uvukle se u mene. Ruku je podizao niz butinu, pa je video koliko sam već vlažna na unutrašnjoj strani butine. Ustao je i pomazio me dole. Samo sam uzdahnula "Ahhhhhh". 

Nisam htela više da čekam, rekla sam mu: "Fuck me now". Baš mi je to i trebalo, direktno da uđe u mene. Odveo me je u spavaću sobu, oborio na krevet i raširio noge. Poljubio je i pomirisao sokove moje pice. Polako mi je skinuo tange i stavio ih na nos da pomiriše. Svidelo mu se. A onda se okrenuo do stočića pored kreveta i uzeo kondom i navukao ga brzo. Legao je preko mene i mogla sam da osetim njegovu težinu. Gledao me je pravo u oči i čekao je moju reakciju kada mi ga ubaci. Polako ga je gurnuo, ali odjednom, celog do kraja. Jako sam zinula dok sam ga gledala u oči, i počela da stenjem. Tada ga je zadržao u meni, dok je ceo bio do kraja. Ljubio me je strasno, i po vratu i pored uha. Ja sam jako uzdisala i prste nabijala u njegova razvijena leđa.

Šta je bilo kasnije, pišem vam u trećem delu, a ovo je tek početak naše vrele letnje noći.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Čestitam, Mina. Priča je odlično napisana i veoma napaljiva.Čitao sam je potpuno go i sa jakom erekcijom koja još traje dok ovo pišem. Čekamo treći dio. Pozdrav od Miljana.

Korisnik

Lijepo pišete,samo nastavite...