Ucena

Ivana je klečeći gutala kurac gospodina Martinovića i pitala se koliko će dugo morati da trpi ovo. Zavese u sobi su podrhtavale od crnog ventilatora, dok su kroz skroz spuštene roletne prodirali zraci sunca, koji su podsećali na zrakove snajperske puške. Gospodin Martinović je zgrabio Ivanu za kosu i natakao je na kitu, ispunjavajući je gustom staračkom spermom. Iako u godinama, gospodin Martinović je bio još uvek u punoj snazi. Izvadivši kitu iz njenih usta, ispišao joj se po faci.
-Okreni se sad. Ustani i klekni pokraj kreveta. Mršava figura nesrećne devojke je bacala senku na zid prostrane sobe dok se spremala za još jedan tretman. Gospodin Martinović ustane sa fotelje, zapalivši tanku crnu cigaretu, sa još uvek podignutim kurcem, pa ga joj zabije u pičkicu.
-Smrdljiva mala kučko, došla si iz Požarevca...da me ucenjuješ!, govorio je dok je nabijao u usku dlakavu pičkicu. Svršivši, izvadio je kurac i protrljavši ga par puta niz njene guzove, nabio joj ga u dupe, držeći je za bok levom rukom dok je desnom uzimao dim cigarete. Svršivši joj u dupe, ispišao joj se po leđima i ugasio cigaretu na njeno dupe, okrenuo i opalivši joj nekoliko šamara bacio je na pod, šutirajući je nogama po telu.
-Aj sad obuci se. Sutra ponovo u isto vreme.
Sirota Ivana se na brzinu obukla, podrhtavajući.
-Mogu li barem da se okupam.
-Ne možeš. Briši.
Otvarajući vrata prostranog stana zastala je na drugom spratu brisavši lice vlažnom maramicom, držeći ruku za svoju torbicu. Dok se spuštala stepenicama, razmišljala je o grešci koju je napravila kad je došla na poziv gospodina Martinovića. Mislila je da je to neka normalna mušterija, i nije stvarno želela da vidi ono dok se spremala posle jebanja, ali pogled na fotografije je jako uzbudio. Tada je shvatila da je to u pitanju moćna ličnost iz javnog života, i na fotografijama je videla veliku katastrofu koja bi mogla da ga uništi. Na fotografijama su bili on i jedna dvanaestogodišnja devojka u krevetu. Uzevši fotografije, pomislila je da može tim putem da ga muže koliko god može. Ali prevarila se. Nekoliko dana posle toga tipovi u crnim kaputima presekli su joj put dok je odlazila do trafike i odvukli je u crni automobil do stana gospodina Martinovića. Mislila je da će da je ubiju. Ali Martinović je odlučio samo da je muči, što duže i što brutalnije.
Izašavši na ulicu krenula je ka svojoj kući i odlučila da potraži pomoć nekog privatnog detektiva, pošto nije smela da pozove policiju, plašeći se da će tu biti neki prijatelj gospodina Martinovića. Dok je okretala telefon, posmatrala je ispunjeni parking pun automobila, i ispunjena paranojom očekivala da se Čed Piterson javi.
Privatni detektiv je sedeo u studiju beogradske tv stanice razgovarajući sa voditeljkom. Pušio je cigaretu i ispijao kafu. Nenaviknut na blještava svetla reflektora i svih tih snimatelja, čkiljio je dok je posmatrao plavu voditeljku.
-Svaka vam čast gospodine, što ste isključili i, moram reći, vrlo efikasno eliminirali bombu u osnovnoj školi. Ceo tim nije uspeo, ali vi jeste. Kako vam je to pošlo za rukom.
-Pa proveo sam nekoliko godina u ratu u Bosni i dosta bombi sam razminirao i eliminisao. Bio sam određen za to, pored ostalih stvari. Ne želim reći da su ljudi određeni za to nesposobni, samo što je možda u pitanju bila neka stara bomba.
Posle razgovora Čed Piterson se udaljio iz policijske stanice i zapalivši cigaretu, pogledao na ljude koji su prodavali neko smeće iz svojih domova, pomišljajući kako Beograd postaje kao Čikago iz tridesetih godina. Ulazeći u dodge charger R/T, pokrenuo je motor i skliznuvši sa parking mesta krenuo ka kancelariji. Bilo je gusto letnje veče ispunjeno ovulirajućim ženama dok je zavrnuo kroz ugao nagazivši baru prekjučerašnje kiše. Primetio je propušten poziv od neke osobe i dok se uspinjao stepenicama u hodniku ispred vrata kancelarije ugledao je devojku u crnoj haljini i cipelicama, vrlo tanke figure, sa baršnuastim rukavicama do laktova, zlatnom ogrlicom oko vrata i šeširićem na glavi koji joj je skrivao levi deo lica. Njena gusta crna kosa je bila obavijena oko zlatne ogrlice.
-Vi ste Čed Piterson, privatni detektiv, pitala je, i tad su joj krupne zelene oči došle do izražaja, ispunjavajući ih nadom da će je ovaj tip spasiti.
Čed Piterson je pogledao bezizražajnim očima, skenirajući njenu figuru, i pomislio koliko sličnih žena je već video. Na primer, na njegovim crtežima. Iako mu je bilo žao što će ga omesti u njegovom hobiju, pokazao je rukom ka vratima.
-Jesam. Uđite.
Ivana uđe za njim u kancelariju. Bila je mračna i neprovetrena. Dok je Čed Piterson podizao roletne, rekao je Ivani:
-Sedite, i raskomotite se. Hoćete li nešto za piće.
-Koka kola, ako imate.
Čed Piterson sede sa sto i sipa koka kolu Ivani u čašu. Odmah je video da je prostitutka.
-Pa, Ivana, kako mogu da vam pomognem?
-Jedan tip...ne znam kako da vam objasnim...bila sam kod njega... pošto smo se nekoliko puta videli u parku...potom je saznao nešto o meni i počeo da me ucenjuje...
Čed Piterson je ispijao viski sa bromazepamom.
-Ucenjuje. Ko koga ovde ucenjuje. Bolje reci šta imaš, curo, i nemoj da lažeš. Znam da si kurva.
Ivana spusti pogled na položene ruke kao monahinja u nekom manastiru.
-Ok, reći ću vam istinu. Jesam, kurva sam. Otišla sam kod njega, zove se Martinović. Posle jebanja otkrila sam neke fotografije i odlučila sam da ga ucenjujem. Međutim njegove gorile su me zgrabile i od tad me gad drži u šaci. Svaki dan moram da dolazim kod njega, muči me, jebe me četiri sata i šiba kaišima, gasi cigarete po meni. Prilično je star, ali snažan.
-Vidim, reče Čed Piterson izgasivši cigaretu.
-Pa hoćete li mi pomoći.
-Zavisi, reče Čed Piterson skidajući kaiš sa pantalona.
-Obično tražim 1000 dinara na dan plus troškove, ali u ovom slučaju...
Ivana pogleda kurac Čeda Pitersona dok ga je nadrkavao.
...ali u ovom slučaju mogli biste da mi ga popušite. Posle ću vam pomoći.
Ivana klekne i spusti ruke na kolena Čeda Pitersona, nadrkavajući mu kitu baršunastom rukavicom, uzela ga je u usta i počela da ga guta iskusno.
-Ah, to kurvo, sisaj mi ga...
Odlučila je da ubrza stvar, pa ga je gutala brže oblizujući pirsingovanim jezikom glavić dok nije svršio u njena usta. Progutavši spermu, digla se i sela na stolicu, otpivši malo koka kole.
-Ah...hvala vam...
-Ivana.
-Ivana. Recite mi-Čed Piterson zapali cigaretu i popije malo viskija-imate li još te fotografije kod sebe.
-Nemam, oduzeli su mi ih kad su mi razvalili stan.
-Niste se setili da napravite kopije.
-Nisam.
-Kad imate sledeći sastanak sa njim.
-Sutra, oko devet sati.
Dobro, poći ćemo zajedno, pratiću vas dok dolazite kod njega. Recite mi, ima li neke čuvare.
-Ima tri četiri.
-Ok, vidimo se sutra oko osam kod trga.
Ivana izađe iz kancelarije. Čed Piterson je trljao bradu dok je pripaljivao novu cigaretu, gledajući u sliku na zidu.
Na trgu su se dogovorili šta će da rade. Dok Martinović bude zaokupljen njom, on će srediti njegove gorile i upasti u stan i srediti gada.
-Misliš li da ćeš uspeti, Čede, upita Ivana posmatrajući svraku kako skakuće po travi.
-Mislim da hoću. Ali iako ne uspem, ako poginem, biće to vrlo lepo, jer znaš Ivana, volim kurve kao što si ti. Koje se ne pretvaraju.
---
Martinović je već pumpao Ivanu u dupe nedugo pošto je došla. Nekad je prvo jebao u picu, ili u usta, ili je prvo šibao. Dok joj je svršavao u dupe, u hodniku su se začuli pucnji. Martinović okrene devojku i opali joj nekoliko šamara.
-Koga si to dovela kurvo!
-Okreni se pa ćeš videti.
Martinović se okrene. Čed Piterson je stajao pred njim sa beretom u levoj ruci. Desno rame mu je bilo okrvavljeno, kao i desno koleno, ali još uvek se držao. Ispalio je nekoliko hitaca u Martinovića i ovaj pade mrtav, zamalo zgrabivši Ivanu dok se ova otkotrljala sa kreveta. Skočila je do Čeda Pitersona.
-Jesi li mnogo ranjen, Čede?
-Nisam. Mislim da ću morati nekoliko dana da odležim. Hladne obloge i to.
-Da..da li su svi mrtvi...
-Jesu...
-A policija...
-Imam nekog detektiva i njegovu partnerku u 29. Oni će pokriti to. Spuštajući se stepenicama, Čed Piterson se okrene.
-Hej, Ivana, hoćeš li da budeš moja sekretarica. Ova poslednja je dala otkaz.
Ivana se nasmeši kurvinski.
-Ali bez ucena.
-Nikako
Pošli su do Dodge Chargera R/T, koji je bio zaklonjen velikim drvetom na čijoj grani je visila sova.

Kategorija:
Strejt erotske priče