Loš učenik

Kola su bila parkirana u malom šumarku u predgrađu, u dvorištu napuštenog kombinata. Kako je bilo pre podne, mala je bila verovatnoća da će se na ovom jebačkom skrovištu pojaviti još koji par.

Automobil se lagano ljuljao što je značilo da neko hvata trenutke strasti. Milena, majka, žena i primerna domaćica, bila je leđima okrenuta iznad svog mladok jebača, koji je želeo da gleda kako njegov poveći kurac nestaje u anusu ove rasne plavuše MILFare.
Milena nije volela anal ali je glavić njenog mladog jebača kojem se potpuno davala bolno širio njen sfinkter a suse su joj još bridele od njegovih nasrtaja, dok joj je pica već svršila dok ju je malopre guzio na zadnjem sedištu.
Klinac koji je uživao upravo posmatrajući rasnu zrelu ženu kako se guzom nasađuje na njegov poveći kurac, nije joj dopuštao da se odmah nasadi i tako izbegne bol širenja. Želeo je da preko svog glavića koji je bio veliki skoro kao pečurka oseća rastvaranje i laganu predaju ove žene koju je toliko dugo sa čežnjom posmatrao.
Milena je stenjala od bola, ali je sebi morala da prizna da je posl enekoliko analnih nasrtaja na njen guzni otvor, ta bol postala sve slađa i pomalo popuštala...mada sebi je ispo teška srca priznala, da je sve više pali….anal bez makar malo bola nije anal….
Kako se sve više nabijala, povlačila se unazad kako bi lakše njena guza primila kao kamen čvrsto čudovište mladog švalera. Haljina joj je bila na struku, lagana letnja bela haljina sa nekim cvetićima, a brus, providan spušten ispod još uvek čvrstih jakih četvorki, koje su sada išle levo i desno kako se naginjala unazad. Sokovi njene pice kvasili su i kapali po jajima mladog jebača.
On ju je držao za struk i davao ritam i sigurnost, u stvari nasadjivao ju je lagano i sa merakom na svoj ud koji je bio kao u porno glumca, kamenit, veliki i obrastao venama….

-Ahhh….boli...uhh veliki ti je – Iako je i sama znala to želela je da mu to govori jer je poznavala muškarve i znala je da im godi
Jebač je samo osmehivao od iza:
- Ćuti kurvo, jebanje dupeta je najbolja stvar. Kako volim kada mi se vi lepe i smerne gospođe same nudite, klečite u nekom m šbunju, dudlate ali najviše volim da vas jebem u vaše poštene guzice...mmmmmmmmm kako ti je dobar čmar….

Milenina guza je tek sada progutala jebačev glavić, dobila je malo odmora, ali je bila srećna šo je pred izlazak iz stana kada je muž čekao na vratima kupatila, uspela da na brzinu sebi ubaci gela u guzu, znajući da ide na guzojeb sa svojim mladim jebačem. Tada je jedva uspela da navuče gaćice i ispravi letnju haljinicu pre no što joj je muž ušao u kupatilo, zamalo se upišašvši. Ona ga je letimično pozdravila, utzela ključeve i i na njegovo pitanje
- „Ideš do škole?“ odgovorila, - Da - otišla na jebački sastanak tog jutra.

Sada joj se guza nasadjivala, podmazana gelom a kako je njen mladi jebač imao 20 i više santimetara, taj put nije bioje počela ponovo da se draži. Mileni j ebilo najslađe što je u dubuni stomaka, od sfinktera do želuca osećala neko titranje koje se pojačavalo kako je sve više primala kurac u sebe.
Da li će to biti njen prvi analni orgazam?
Klinac kome je poklanjaja svoje debelo crevo pustio je njene kukove i rukama je podupro za leđa, kao naslon stolice, i time je ona celu scoju težinu prebacila na dupe – i gle čuda – iz bol, ali i slast sela je dupetom na njegova jaja. Nasadila se do kraja!
Oboje su uhdahnuli u užitku olakšanja, a i mladi jebač je sebi prizbao da iako jako voli lada nabila u guzu, voli kada je opuštena i dobro razradjena. Najviše je voleo da jebe žene koje su se več karale u bulju. Milena nije, i on joj je pre dva meseca skinuo nevinost baš na haubi ovog automobila, kada je bila presamićena, u kraku parkinga nekog zatvorenog hotela van grada. Tada je jecala i stenjala, ali Milena nikada nije rekla „Ne“

- Hajde sada kruži kukovima dok si nasadjena na moj kurac – reče on
Milena ga posluša kao i uvek bez pogovora. Bila je dobra žena i muškarcu nikada niej protivrečila….
- Tooo tako...vidiš to je pravo mešanje, a najsladje je kada je karina u guzici hahaha
Ona je osetila da se zacrvenela malo od stida u licu ali da je neko taj dan mogao da ih vidi, mogao bi se zakleti da je video i osmeh na njenom licu.
Kada mu je bilo dosta, naredio joj je da krene da se diže i spušta.
- To ćeš da radiš dok te ne napunim, jasno kurvo?“
- Mm….dd...daaa...jasno prekidala je kako se dizala i spuštala.
Njen otelesni otvor za izlaz sada je neko vreme bio ulaz u njeno telo…. To joj je perverzno prijalo….
- Đubre malo pokvareno što mi radiš…….
- Ćuti kurvo i jaši
Milena kao da je čula nešto iza sebe dok je predano jahala taj tvrdi kurac svojom guzom:
- Nemoj slučajno da me snimal da mi se vidi lice, jesi li čuo!?
Njen jebač, koji ni malo nije mario nizašta sem za karanje, po nešto trave da popuši i da pravi razna sranja, sada je bio na sedmom nebu jer jer uzimao fotke i klipove rasne žene koja mu je jahala, a fokusirao se na to da snima kako njegov kurac nestaje u ovom rasnom dupetu. Tražio je od Milene da se skroz izdigne, pa da se onda spusti do kraja na njegov kurac.

Milenu je prestalo da boli, i anus je malo utrnuo, sada je osećala prijatnu, nelagodu u želucu jer je nabijala sebi jahanjem kurca vazduh u želudac, i pomisli onako luckasto kako je i u želudac jebe ova kurčina.

- Ne brini kurvetino pokazivaću samo ortacima da vide kako karam rasnu drolju.
Nju ovo pogodi, ali na neočekivano perverzan način i strese se od orgazma, pica joj je svršila a ono pumpanje želuca samo je pojačalo orgazam, a njegove reči bile su okidač.
Jani, kako se jebač zvao, nije izdržao stenjanje svoje jebačice i spazme njenog anusa na svom kurvu, već je počeo da žestoko prazni svoja jaja u njen želudac.
Oboje su dobili što su želeli, ako nisu želeli, dobili su ono što im je trebalo.

Malo su se sredili, Jani i Milena su izašli napolje, ona se obrisala vlašnim maramicama, sredila, popušili su po cigaretu a on je sa vzažnom maramicom brisao svoj impozantni kurac koji nije se puno spustio. Milena se pravila da ga ne gleda, sa nerboznim povlačenjem dima svoje cigarete.

Seli su nazad, i krenuli ka centru grada. U maloj uličici on je izažao napolje, ona je nastavila ka centru.

……...

- Uvek praviš problema i ja ne znam šta ću sa tobom. Zapovednički je govorima Marina, dok je ulazila odlučno u kancelariju. Jani je sede mirno u fotelji pred njenim stolom.
- Napadaš klince iz škole iako si ovde po inkluziji i možeš na fakultet da ideš, a ti ni srednju da završiš.
Jani je samo ćutao
Koliko ću dugo da te vadim da ne odeš u dom ili zatvor? - rekla je iznervirana, dok su udarci njenih štiklica udarali o parket direktorske kancelarije. Imala je na sebi poslovno odelo, kratku poslovnu crnu suknju i naočare. Imala je 35 godina i bila veoma lepa.
- Ti si mi najveći problem u školi i ja ne znam šta ću sa tobom! Rekla je prišavši svom radnom stolu. Jednostavno je sa svojih kukova povukla suknju na svoj struk, prikazavši prelepo belo dupe, i čipkaste krajeve crnih čarapa sa halterima ...gaćica nije nosila… Jednostavno je polegla po svom radnom stolu golog dupeta okrenutog ka Janiju.
Kako je on ustajao ka njoj, ona je svojim rukama otvorila svoje guzove prikazavši mu pogled na njen anus i picu.
Direktorka gimnazije bila je nabodena kurcem svog najgoreg učenikana svom radnom stolu.
- Nemamo sad vremena za jebanje u dupe, guraj mi u pizdu da mi materica oseti tvoje seme
Mladi jebač je svoj kurac zabio odlučno i bez pardona, a direktorka Marina samo je ječala u očigledmom užitku.
- Uhhh---samo se biješ po školi..aaah...ahhh.ahhh ja moram da ti peglam sve to… mmmmmmm
- Kad vidim kakve dobre majkare imaju sinove šonje, osmah znam šta fali i jednom i drugom – njemu batine, a njoj moja karina haha ufff danas si baš vlažnaaa..
- Budalo..hehe….pa gledala sam klip što si mi psolao na Viber...nisi normalan da mi to šalješ dok sam u zbornici na sastanku, da krenem da se tresem od orgazma pred kolegam.
- Ćuti više kurvo da te natrpam spermom pa da idem! Viknuo je iznervirano Jani koji je sve jače ubadao u gostoprimljivu pizdu svoje direktorke.
Nju je streslo dva orgazma, a odna se setila kako je sretna đto je na vreme uzela da uzima pilule, da bi mogla nesmetano da se jebe.
Njen učenik, ju sada za kukoive navlačio na svoju veliku batinu skoro i grabio ka vrhuncu.
- Vi smerne žene volite kite više nego leba...kurve ste sa nama a dame na ulici mmmmmm
Marinina utroba se otvorila i počela da prima Janijevo seme koje je bilo obilato……
On se samo nabio do kraja u nju i polegao grudima na njena leđa, u iskonskom refleksu da se jebana ženak ne pomeri dok je on ne oplodi….. ova ženka nije imala nameru ni da mrdne dok ne primi i psolednju kap potentnog mladog semena…..
Jebala se sa njim često, pošto je znao da drži jezik za zubima.

Nekako su se sredili, ali je Marina insistirada da se makar malo ljubi sa mladim jebačem pre nego što je spustila ejdnostavno svoju suknjicu i krenula sa njim ka vratima. Morala je brzo da ukloni osmeh sa svog lica.
Izašli su u hodnik. Na klupi ispred kancelarije sedela je Milena, u svojoj beloj letnjoj haljinici koja je pre manje od sat vremena bila oko njegov struka dok ju je jani jebao u guzicu.

- I ovo ti je poslednja opomena jer sledeći put zovemo policiju odmah, već si punoletan i ideš odmah u zatvor! Viknula je direktorka autoritativno. A sada se gubi i da te ne vide više moje oči. Jani se nije ni okrenuo samo je pošao niz stepenice dole, sa osmehom na licu. Profesorka geografije koja se upravo pel uz stepenice mogla je da primedi veliku izbočinu u njegovim pantalonama, i bila je zbunjena.

- Uđite, gospođo, molim Vas, Marina je pozvala majku svog učenika kojeg je Jani istukao par puta

Marina je pokazalka na fotelju gde je sedeo Jani, i rekla Mileni a se opusti.
- Eto...poče direktorka… .vidite kuda idu mladi...šalju nam ovakve na ikluziju… šta možemo da uradi,o….
- Da...nažalost razume, rekla je Milena…..
- Nadam se da je sa Vama sve u redu? Pitala ju je direktorka….
- Da… jeste...od kada sam vas psolušala, mnogo manje dira mog sina, skoro da je prestalo…..jeste da je moja žrtva u pitanju, ali za moje dete, ništa mi nije teško…
- Ehhh, draga gospođo – nastavi direktorka, žene smo i razumemo jedna drugu….šta je to nekoliko minuta da zatvorimo oči a ko će neko tako isprazniti svoj testosteron i smiriti se.
- Vaš savet je bio spasonosan, verujte mi… U početku mi je bilo teško, ali posle….
- Nekako prirodno? - dopunila ju je direktorka
- Da….prirodno…..ne osećam grižu savesti...ništa to nije. neprirodno,a sve za moju porodicu……
- Znate sada je na Vama da odlučite kako ćete dalje, možete i da nastavite …..viđanja, na volji Vam je….
- Nije mi teško znate – Završila je Milena znajući da se navukla na seks sa mladim jebačem i da sigurno neće skoro prestati viđanja…..
Sve za porodicu.

Angel Of Lust

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Upravo si opisao današnjicu i ispuštenost mladeži kao i pad autorireta u obrazovnim institucijama kakve su škola i porodica. Nasilja je puno. Umjesto da se čuvaju vrijednosti, podliježe se ovakvim ucjenama i skrupulama zarad prolaznih strasti

Korisnik

Dobra prica, javi se ako zelis da napisemo nesto zajedno. Devil :devil:

Korisnik

Da budem iskren prvi deo mi se jako svidja jer je moja bivsa supruga sa trideset i dve godine imala ljubavnika sa dvadeset godina. Dok sam je jebao od pozadi zamisljao sam kako je klinac trese i to me je jako palilo. Palilo me je i da joj saopstavam najskrtednije uvrede dok sam u uzbudjenju, ona je samo cutala i slusala nikada ih ne komentarisuci posle sexa.
Drugi deo mi se ne svidja!

Korisnik

Svaki komentar je dobrodošao, i veoma znači. Zato slobodno izrazite svoje mišljenje

Korisnik

Kakva budalastina