Jutro sa transicom

U potpunom sam delirijumu od sna. Ipak, kao da se budim polako. Nisam siguran da li sanjam ili sam budan, ali kao da osećam prjatan dodir na leđima i ramenima. Čujem i nežan zvuk i polako kontam da jeste dodir, ali usnama (i samo povremeno prstima). Kao da poljubac za poljupcem klizi niz moj vrat, duž kičme i leđa.


I dalje ne znam da li sanjam ili sam budan, ali osećam da čaršaf klizi niz moje telo. Zapravo, sada već jasnije razaznajem da sam skoro budan i da se uz mene privija telo. Osećam nežne poljupce niz leđa, tako sočne. Osećam čvrsto pripijene u mene vrlo lepe grudi s oštrim bradavicama. Međutim, kao da osećam i kurac koji se trlja uz moje dupe.


To me je poptuno razbudilo. Ipak, napravio sam se da sam i dalje u snu i da teško dišem, nisam želeo da prekidam igru, ali je moj kurac bio potpuno budan, a moje dupe potpuno rašireno i spremno za to da prsti kliznu niz njega i u njega. To se i desilo, ali nakon kratke pauze koju je osoba do mene iskoristila da nanese nešto ulja na njih.


Osoba pored mene bila je Biljana. Prelepa transeskualka koju sam upoznao pre nedelju dana. Pritom, kad kažem prelepa to i mislim. Visoka, vitka, predugih nogu, crne duge kose sa šatiranim pramenovima, punih usana, prelepih grudi i još lepšeg dupeta. Izuzetno, izuzetno ženstvena u svakom pokretu, ali sa ogromnom kurčinom (ne zna se da li je deblja ili duža).


E ta kurčina, nakon što su njeni vešti prsti, opustili moju guzu, polako je počela da traži put u nju. Pomislili biste da će biti problema da je primim? Ni najmanje. Svega koju sekundu kasnije cela kurčina je bila pribijena u moje dupe.


Ja sam bio na boku i kao polako sam se budio uz uzdah. Biljana se privila uz mene i zagrlila me, a preko ramena me poljubila nežno u lice i i rekla „dobro jutro, mili“. Prislonioi sam se uz nju kao da već nismo dovoljno blizu i preko ramena je pomazio po prelepom licu i privukao je ka meni polako. Prošaputao sam „prelepa si“ i dopustio da nam se usne spoje u dug i nežan poljubac.


Uvijao sam se na njenom kurcu, a ona je to ritmično pratila pokretima kukova, sve vreme držeći me uuz sebe čvrsto. To mi je tako prijalo, topio sam se u njenom naručju i pod njenim sočnim poljupcima, a moja kita je obilno balavila na svaki ulazak i izlazak njenog kurca iz mog dupeta.


Nisam želeo da prestane, ali smo ipak prestali na kratko. Izvadila je kurac iz mene i okrenula me na leđa, raširila mi noge i nakon što mi je sočno olizala kurac, vratila je svoju kurčinu u mene. Obmotao sam noge oko nje, a ona je legla preko mene nežno i nastavila da nežno me jebe. Ljubila me je i mazila sve vreme, a to mi je bilo bitno. Bio sam njen i telom i dušom u tom trenutku. Toliko mi je bilo lepo, toliko sam se naložio, da sam osećao da mi se bliži orgazam. Nije mi drkala, nije me dodirivala, samo bi me ovlaš očešala stomakom, ali to je bilo dovoljno . Kao tinejdžer sam počeo da se grčim od nailazećeg orgazma bez dodira i potpuno nekontrolišući glas svršio obilno po svom i njenom stomaku. Ne prestajući da me jebe, pokupila je deo sperme sa naših stomaka i prinela usnama i polako počela da olizuje prste, a zatim da se ljubi sa mnom.


Jak miris sperme, naši vlažni jezici i sočni poljupci , učinili su da moj kurac, ne samo ne padne, već bude veći nego pre. Biljana je zato u potpunom zanosu, izvadila svoj kurac, zajahala me i sela na moj balavi kurac. Nabila mi je svoje prelepe sise u facu i bukvalno zamolila jedva čujno „jebi me...jebi me jako...hoću ja sad da svršim na tvom kurcu“.


Zgrabio sam je za dupe i kao na komandu sam počeo da je prcam sitno ali jako odozdo. Moja jaja su udarala po njenoj guzi , a moj jezik je šlapao glasno po njenim sisama.


„Još još...aaah...to, još...mmmm aaaah svršiću“ ponavljala je i prihvatila se svoje kite koja je na prvih par pokreta ispalila mlaz za mlazom vrele sperme po mom stomaku.


Toplota i miris njene sperme i parfema me je izludela i par sekundi kasnije počeo sam da svršavam što je ona ispratila savršenim mešanjem dupeta kojim je iscedila i poslednju kap sperme iz mojih jaja.


Htela je da ustane, ali nisam dozvolio. Vratio sam je nazad, prigrlio i nastavio da je ljubim. Nisam želeo da je pustim...možda sam se malo i zaljubio.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Eeeehhhh kad bih nasao takvu osobu zenstvenu neznu sa atributima zene al sa tvrdim kurcem,sutra bih je ozenio....zavidim ti al pozitivno

Korisnik

Koji divan osjecaj zavidim ti mmmmm

Korisnik

Extra priča.

Korisnik

Predobra priča . Javi se ako si za druženje (zajedno da jebemo) Heart