Baza I

Nastavio sam da se krešem sa Micom, ali je odbijala da mi kaže koju je dovela na trojku te noći. Njena i dečkova veza postajala je sve ozbiljnija i planirao sam da se malo povučem, bar dok ne uspe da ga nagovori da je zaprosi. Znao sam da se više ne čuvaju, da svršava u nju i da ona planira da ga ulovi na dete ako ne bude drugog načina. Ja sam prestao da svršavam u nju, nije mi trebalo da razmišljam čije je.

Da bi malo smirio glavu prihvatio sam ponudu da odem na teren, na bazu. Dvadesetak dana do mesec, da im dam vremena da se malo bolje zbliže, inače je Mica skoro svako veče dolazila kod mene.Nekoliko dana sam bio o obavezama oko priprema tako da se sa Micom nisam ni viđao.

Ova baza je bila nova, do sada je držala žandarmerija. Obično je u ekipi bilo 3-4 žene jer je baza imala posebnu sobu za pripadnice ženskog pola. Ovog puta desilo se da su dve žene odustale pa su umesto njih upućeni muškarci a na bazu je sa nama pošla samo Kaća. Niska, sva minijaturna, ali svađalica, cura koja nikom nije ostajala dužna, tvrdoglava, znala je da se zakači i sa starešinama kad misli da je u pravu. Ali na njen rad niko nije imao primedbe, bila je radnik, znala je da povuče i kao bilo koji muškarac. Iznenadili smo se kad smo videli da na ovoj bazi mala spavaonica koju obično koriste žene ne postoji jer je spojena sa susednom prostorijom. Tako je Kaća sama dobila veliku spavaonicu a muškarci su bili u ostalima.

Dani na bazi su počeli da teku svojim uobičajenim ritmom. Kaća je dobijala zadatke kao i svi ostali pripadnici, bez ikakvih povlastica. Zbog obaveza nisam imao nekog naročitog kontakta sa njom. Jednog popodneva seo sam pod nadstrešnicu koju je žandarmerija pretvorila u sređeni letnjikovac, da sredim neke papire. Udubio sam se u rad kad se pojavila Kaća noseći dve kafe i keks. Pravila mi je društvo, ćaskali smo i nisam ni primetio kad sam sve završio. Nastavili smo priču, počeo sam malo bolje da je proučavam. Niska, oko 160 cm, ako ne i manje, ali sa proporcionalnim telom, fine grudi koje su se nadzirale ispod majice, utegnut struk, smeđa kosa vezana u rep, po propisu, krupne oči, prćast nosić, sve u svemu zgodna minijaturna devojka. Kroz priču sam je procenio kao inteligentnu, malo svojeglavu i tvrdoglavu osobu, u startu malo distanciranu ali kad probije taj led direktnu i iskrenu. I narednih dana nastavili smo da se družimo, kad god sam zbog vrućine izašao u letnjikovac ako je bila slobodna pojavila bi se i ona. Nije to bilo ništa neuobičajeno, i ostali pripadnici su uvek bili tu. Kad se nema obaveza normalno je da se družimo.

Stekao sam neku rutinu da se svaku noć, kada završim obaveze posle ponoći istuširam da bi lakše zaspao. Za starešine i žene je određen mali mokri čvor, dok su ostali muškarci koristili veliki. Uzeo sam peškir, neseser i u šorcu i majici pošao na kupanje. Mali mokri čvor se sastoji od malog kupatila iz kog se  ulazi mali toalet odvojen vratima. Ušao sam u kupatilo, zaključao i skinuo se a zatim počeo tuširanje. Odjednom, pomera se zavesa i Kaća stoji ispred mene, GOLA!

Riba je znajući da svako veče idem u isto vreme hladno sačekala u toaletu, sačekala da uđem pod tuš!

- Treba li ti društvo? Da ti operem leđa?
- Ovako prijatno iznenađenje ne odbijam – nasmejao sam se.

Prišla mi je i privila se iako sam bio mokar. Morao sam se dobro sagnuti da joj dosegnem usne za poljubac, zato sam je uhvatio rukama za guzove i podigao je u naručje. Obuhvatila me je nogama i tako smo počeli da se ljubimo. Kurac mi je momentalno reagovao na nju, bio je tvrd kao kamen i već se sam trljao o njenu pičkicu. Osećao sam koliko je mokra i vrela a još je nisam ni dodirnuo ni jezikom ni rukom. Samo je kurac imao kontakta sa njom. Nije joj mnogo trebalo, spustila je ruku i namestila ga na ulaz. Lagano sam joj spustio guzu i uklizao u nju. Bila je dosta uska ali je ipak klizio do kraja, osetio sam je na vrhu. Glasno je uzdahnula kad je došao do kraja a ja sam počeo da je tako tucam, držeći je u rukama. Ona se čvrsto uhvatila rukama oko mog vrata a nogama oko kukova. Osećao sam čvrste grudi na mojima, ali sad sam bio koncentrisan samo da je tucam. Navlačio sam je grubo, zakucavao se u nju. Nismo smeli biti glasni, u blizini je bio dežurni, a i ostali su znali da se pojave na hodniku. Srećom voda je ostala da teče pa je malo prigušivala naše zvukove. Nismo smeli dugo, da neko ne otkrije. Desetak minuta sam je tucao, spustila se, hteo sam da je naguzim, svidelo mi se to dupence i hteo sam da vidim moj kurac smešten među te guzove. Ali sad je već bilo rizično da nas neko otkrije. Ona se spustila na kolena, uzela ga u usta. Pušila je vrhunski, pomalo i grubo. Znao sam da neću dugo izdržati i tako je i bilo. Rekao sam joj da ću svršiti a ona je samo nastavila da ga puši još čvršće. Prvi mlaz dočekala je u usta, ostale po licu, vratu i grudima, svršavao sam obilno.

Zajedno smo se brzinski istuširali, obukli se pa je ona tiho izašla i otišla u svoju sobu.

O daljim događajima na bazi u nastavku ... možda ...

Kategorija:
Strejt erotske priče