Priča o nama 5. dio

Puno se toga može promijeniti u par mjeseci. Tako je i kod nas bilo. Nedugo nakon rođendana i nezaboravne trojke s Deanom Ivan je dobio otkaz na poslu jer je netko saznao da je gay, a novi šef koji ga nije mogao očima vidjeti dobio je još jedan razlog da ga se riješi. Prvo sam ga nagovarao da prijavi šefa jer to što je netko gay nema nikakve veze s poslom i zapravo se radi o grubom kršenju ljudskih prava. Ivanu to nije uopće bila opcija s vremenom me toliko počeo ljutiti da su nam svakodnevne svađe postale normalne. Imao je neku meni neshvatljivu logiku koje se držao i nije želio popustiti. Tvrdoglavo se držao nekih načela koja meni nisu imala smisla. Zadnja je svađa bila epskih razmjera i razmijenili smo dosta gadnih uvreda. Vjerojatno bi se svađali cijelo popodne da nisam morao na posao. Navečer kad sam se vratio stan je po običaju bio tih. Mislio sam da se  Ivan duri zbog svađe ranije tog dana i pustio sam ga da se ohladi. No kako je vrijeme odmicalo, a nikakvi zvukovi nisu dopirali iz njegove sobe u koju se vratio prije nekoliko dana, u meni se probudila sumnja. Kucnuo sam na vrata nekoliko puta. Nije bilo odgovora. Otvorio sam vrata i ušao u mračnu, praznu sobu. Vrata ormara bila su tek napola zatvorena i mogao sam vidjeti da je ormar napola prazan. Odmah mi je bilo jasno da je pokupio svoje stvari i otišao. Samo nisam znao kud točno. Uzeo sam mobitel i nazvao ga, a njegov je mobitel zazvonio sa stola u dnevnom boravku. Odmah mi je bilo jasno da  je otišao i da ne želi da ga se pronađe. Nazvao sam Anu nadajući se da je možda kod nje, ali ni tamo nije bio. Čitavu sam se noć prevrtao po krevetu. Negdje iza 2 došla mi je poruka od Ane. Ni ona nije mogla spavati jer je bila zabrinuta. Nadala se da se Ivan vratio, ali bila je u krivu. Dani su prolazili a nemir u meni je samo rastao. Kontaktirao sam sve moguće zajedničke prijatelje ali ni kod jednog od njih nije bio. Desetak dana nakon što je otišao Ana mi je javila da joj se javio s nekog nepoznatog broja. Kratko joj je rekao da je na moru i da je našao sezonski posao, ali da joj nije htio reći gdje je točno.

Zvao sam ga valjda milijun puta na taj broj ali nije mi se želio javiti. Pretjerao sam. Znao sam to. Pritiskao sam ga i silio da napravi nešto za što je vjerovao da je krivo i iako sam znao da je pretjerano reagirao shvaćao sam da sam i sam tome kriv. Svaki put kad bi zazvonio telefon nadao sam se da je on. Makar da ga čujem kako diše. Jednako tako kad bi netko pokucao na vrata nadao sam se da će to biti on. Ali Ivan niti je zvao, niti se pojavljivao.  Dani su se stapali u tjedne, a tjedni u mjesece. Završila je školska godina i napokon su došli ljetni praznici. Koliko sam im se veselio toliko me neka bezimena jeza obuzimala jer nisam želio biti sam u praznom stanu. Dugi se ljetni dani sporo vukli. Radio sam sve i svašta samo da si zaokupim misli. Dean nas je obojicu zvao da ga posjetimo u Beču čim budemo mogli i jednoga sam ga dana nazvao i već sam sljedeći dan spakirao kofere i otputovao. Dva je tjedna u prekrasnom Beču na brzinu proletjelo. Dean me nije puno ispitivao i bio sam mu neizmjerno zahvalan na tome.

Ljeto je polako odmicalo svom kraju i ubrzo je došla jesen koja se tiho uvukla u krošnje stabala. Tjednima ga nisam niti pokušavao nazvati jer sam znao da se neće javiti. Tog sam utorka imao slobodan dan jer se u školi održavalo neko natjecanje, a niti jedan od mojih učenika nije sudjelovao i pozvao sam Anu na kavu. Interfon je zazvonio i pustio sam ju unutra. Nekoliko minuta kasnije pokucala je na vrata. Otvorio sam joj vrata ali na vratima me nije dočekala Ana već Ivan. Stajao sam kao ukopan i gledao ga bez riječi. Ispred mene je stajao netko koga sam poznavao, a opet nekako drugačiji. Kosa mu je narasla i krenula je kovrčati. Smršavio je što i nije bilo toliko čudno s obzirom koliko su sezonci radili. Izgledao je preplanulo i osunčano.

„Mogu ući? Ili da ostanem na hodniku stajati?“ Kratko me pitao.

Bez riječi sam ga pustio u stan i krenuo za njim. Kad je spustio torbu na pod odalamio sam ga svom snagom. Pogledao me bez riječi. Iz nosa mu nje kliznula krv u tankoj liniji.

„Zaslužio sam to.“ Rekao je kao da mu upravo nisam raskrvario nos. Pokupio je krv palcem, otišao do slavine i isprao je s prstiju.

„Zanima me samo jedna stvar.“ Uspio sam procijediti kroz zube.

„Izgubio sam sebe. I trebalo mi je vremena da se nađem. Postao sam netko tko je svima udovoljavao, a sebe uvijek stavljao u drugi plan. Možda je sebično što sam to napravio na takav način, ali drugačije nisam mogao. Da sam ti rekao što planiram ti mi ne bi dopustio. Uspio bi me odgovoriti. Jer po tvom nije bilo potrebe za tim. Ali ja sam ostao bez posla. Ja. I ja sam morao ponovno steći dojam svoje vrijednosti. I prije nego kažeš što mislim da hoćeš reći, ne radi se o novcu. Jedina kriva stvar koju sam napravio što ti se nisam javio.“ Gledao sam ga bez riječi. Djelovao mi je drugačije. Bio je čvršći. Ne samo fizički, već i mentalno. Vjerovao je u to što govori i stajao je iza toga. U isto je vrijeme bio netko koga sam znao i volio, ali i stranac.

Ubrzo je i Ana došla. Nakon što mu je Ana očitala bukvicu zbog načina na koji je doslovno nestao kroz par sati Ivan je uz kavu ukratko prepričao što mu se dogodilo u zadnjih nekoliko mjeseci. Iako mi je bilo drago što ga vidim, nisam bio siguran sam sa sobom želim li ga u svojoj blizini. Ana je morala dalje i ostavila nas je same.

„Ja iskreno ne znam što da ti kažem.“ Rekao sam mu nakon što sam neko vrijeme prebacivao misli po glavi.

„Onda šuti.“ Kratko je odgovorio i otišao pod tuš. Njegova drskost mi je bila nova i strana. I premda mi je na trenutke zasmetala, duboko u meni je raslo je nešto drugo. Svi oni potisnuti osjećaji sad su rasli. Stao sam na vrata i gledao ga kako skida odjeću sa sebe. Kad je bio potpuno gol, nakratko je okrenuo glavu i pogledao me, a zatim stao pod tuš. Voda se slijevala niz njegovo preplanulo tijelo. Buljio sam u njega kao da ga vidim prvi put.

„Samo ćeš gledati ili ćeš mi se pridružiti?“ Pitao me dok si je prao kosu. Nesigurno sam zakoračio naprijed i zastao.

„Kako god ti želiš.“ Odgovorio je i nastavio se prati. Osjetio sam lagano napinjanje u gaćama i znao sam što slijedi. Ali nešto je u mojoj glavi vrištalo protiv njega. Misli su se vraćale na onih prvih nekoliko dana kad nisam znao gdje je i kako je.

„Gade...“ Tiho sam promrmljao, okrenuo se i izašao iz kupaonice.

„Gdje ću spavati?“ Viknuo je za mnom. Pravio sam se da ga nisam čuo i zalupio vrata od spavaće sobe. Lagao bih da kažem da ga nisam želio, ali bio sam bijesan na njega. Znam da sam sjebao stvar i da sam ga pritiskao da prijavi i šefa i poduzeće zbog otkaza, ali i on se ponio kao pizdun i otišao je bez riječi.

Prebacivao sam se po krevetu pokušavajući zaspati. Misli su mi bile kaotične i pomiješane. U jednom sam mu trenutku htio nabiti šaku u glavu samo zato što se pojavio na vratima tako kako se pojavio, a onda bih se sjetio kako se znao sklupčati uz mene i zaspati i poželio bih ga zagrliti kao nekad. A onda bi mi se u misli ponovno vratila slika prazne sobe i polupraznog ormara i nešto bi u meni proključalo. Nakon par sati prevrtanja po krevetu odlučio sam mu sve odmah reći u lice. Ustao sam i krenuo prema Ivanovoj sobi. Vrata su bila odškrinuta. Provirio sam unutra a njegov je krevet bio prazan. Ponovno. Vratio sam se boravak i vidio ga na balkonu kako sjedi i puši. Odao ga je žar s cigarete.

„Dugo ti je trebalo.“ Rekao je kad sam zakoračio na balkon.

„Ja ne znam dal' da te zagrlim ili prebijem. Pojavio si se kao da se ništa nije dogodilo i što sad? Očekuješ da će sve biti kao ranije?!“ Bijes je ključao iz mene.

„Ti se imaš pravo osjećati kako se osjećaš.“

„Kakve su to glupe izjave?“ Nisam mu dopustio da dalje govori. Ivan me pogledao i povukao još jedan dim. „I kako da se osjećam?! Nakon svega što smo prošli ti se samo pokupiš i odeš kao...“ Glas mi je zadrhtao i jednostavno nisam mogao izgovoriti ostatak rečenice.

„Kao što?“

„Ništa. Nije važno.“ Usmjerio sam pogled ispred sebe.

„Kao što?“ Nije odustajao. I dalje sam šutio.

„Kao što?“

„Rekao sam da nije važno!“ Ljutito sam mu odgovorio.

„Očito ti je bitno kad tako reagiraš.“ Mirno je odgovorio.

„Otišao si kao da ti ništa ne značim! Jesi sad sretan?!“ Viknuo sam na njega i naslonio se na ogradu.

„Vedrane, ja znam da će ti biti teško shvatiti ovo što ću sad reći, ali ja te nisam ni jednog jedinog trenutka prestao voljeti. Ja znam da sam ja zajebana osoba, ali već sam ti rekao. Ja sam počeo gubiti sam sebe. i morao sam otići. Žao mi je što sam se ponio kao najveći kreten  i što sam otišao kako sam otišao, ali sjeti se da smo jedan drugom izgovorili svašta tog dana, a kad se neke stvari izgovore nema natrag. Ja te i dalje volim više od svog života, ali ako me više ne želiš uz sebe ja ću otići...“ Glas mu je bio neobično miran.

„Povrijedio si me kao nitko nikad u životu.“

„Vjeruj mi da znam.“

„Zvao sam te. Slao ti poruke. Zašto mi nisi makar odgovorio na poruku ako se već nisi htio javiti.“

„Jer ne bih mogao stati na porukama i morao bih te nazvati da ti čujem glas, a onda bih se slomio, a ti bi me nagovorio da se vratim.“ Ustao je i stao kraj mene. Preplavio me miris njegove kože. Pogledao sam ga a on mi se nasmiješio.

„Ako će ti biti lakše udari me. Znam da sam zavrijedio.“ Nadodao je i stao pred mene čekajući napad. Primaknuo sam mu se stisnutih šaka. Zažmirio je,  a ja sam napravio još jedan korak bliže. Uhvatio sam mu lice s obje ruke i poljubio ga. Otvorio je oči, nasmiješio mi se i uzvratio poljubac.

„Ne znaš kolike sam noći proveo zamišljaući tvoje ruke na sebi.“ Tiho je rekao.

„Budalo jedna!“ Uspio sam izgovoriti između poljubaca. Uhvatio me za ruku i odveo do spavaće sobe. Dok smo došli do kreveta bio je potpuno gol. Požudno me gledao dok sam se skidao i lagano si drkao kurac koji mu je rastao u rukama. S obje me je ruke uhvatio za dupe i privukao k sebi. Moj mu je poludignuti kurac bio pred licem. Stavio ga je u usta i počeo mi milovati jaja. Nije dugo trebalo da mi se potpuno digne. Jednom me rukom milovao po dupetu, a drugom mi lagano povlačio jaja. Znao je što volim i radio mi je to. uhvatio sam ga za kosu i nabio mu glavu na kurac do jaja. Nisam ga puštao sve dok nije počeo grgljati i hvatati zrak. Divljački sam mu nabijao kurac u usta, a on je sve više i sve glasnije stenjao. Gurnuo sam ga na krevet, naglo povukao prema sebi i nabio mu kurac do jaja. Zaječao je od boli i užitka. Jebao sam ga nemilosrdno. Nabijao sam se u njega kao divljak, a on je uživao. Ubrzavao sam tempo. Sobu su ispunjavali naši uzdasi i stenjanje što nas je obojicu još više napalilo.

„Svršit ću!“ Rekao je a već je u sljedećem trenutku počeo svršavati. Gledao sam mlaz za mlazom koji su se razletjeli na sve strane. Svršavao si je po stomaku, po grudima i vratu, a jedan mu je mlaz sperme završio čak na licu. Nastavio sam se nabijati u njega nenormalno napaljen njegovim svršavanjem, a onda sam i ja eksplodirao. Prvi mu je mlaz završio u dupetu, a onda sam izvukao kurac i nastavio svršavati Ivanu po stomaku i grudima. Kad je i zadnja kap sperme iscurila iz mene legao sam preko njega i polizao mu spermu koja mu je završila na licu. Mahnito smo se ljubili, a onda sam osjetio da mu se ponovno diže.

„Vidim nekome nije dosta.“ Rekao sam s ogromnim osmjehom na licu.

„Nisam dobio mjesecima. Gladan sam kurca toliko da ti ne mogu opisati. A sad šuti i jebi me.“ Sad je on mene bacio na krevet i sjeo mi na kurac. Savršeno je mijesio dupetom. Nabijao se na mene sve brže i brže stiščući dupe oko mog kurca što me dovodilo do ludila. Nije mi dugo trebalo i ponovno sam svršio. Ivan je nastavio sjediti na mom kurcu i krenuo si drkati. Ubrzo je zastenjao i mlaz vruće spreme  špricnuo mi je po stomaku. Za njim je uslijedilo još nekoliko manjih, a onda se zadihan i znojan srušio preko mene. Nježno me poljubio i legao pokraj mene.

„Falilo mi je ovo.“ Tiho mi je rekao.

„Seks sa mnom ili seks općenito?“ Znatiželjno sam ga pogledao.

„I ti, i seks s tobom, i seks općenito.“

„A nisi imao nekog sa strane svo ovo vrijeme?“ Pitao sam ga gotovo s nevjericom.

„Ne.“ Kratko mi je odgovorio.

„Nećeš pitati jesam ja nekog imao dok te nije bilo?“ Sad sam ga već provocirao.

„Prvo, po ovom što sam vidio ne čini mi se da si imao nekog. A drugo, ja stvarno nemam pravo da te to pitam.“

„Budalo jedna.“ Rekao sam mu kroz smijeh i privukao ga bliže sebi. Tu sam večer zaspao sretan. Premda sam se u par navrata probudio i rukom tražio Ivana po krevetu samo da se uvjerim da je stvarno ovdje i da sve što se dogodilo nije bio samo neki ludo stvaran san.

Kategorija:
Gay erotske priče