Женче са двојицом

Моје женче на тренинзима фитнеса постала је свом тренеру и инструкторка. 

А ево сад поред тренера доби и младог ученика 10 година млађег од ње. И вечерас после тренинга остадоше њих троје, млади уленик уђе да се пресвлачи а моје женче за њим. 

Пришла му је с леђа, и лагано га ухватила за киту, изненадио се. Она је клекла и почела да му пуши, утом улази и тренер већ њен дугогодишњи јебач. Мали је у шоку али прихвата игру, мали брзо свршава у њена уста, моје женче све то лепо прогута, а тренер јој скида хеланке заједно са гаћицама и отпозади јој утерује свој курац, то траје неколико минута, када јој га вади из пице и намешта на њен чмарић и лафано утерује а младом пастуву показује да приђе и утера јој у пицу, тако да се нашла у сендвичу између двојице извајаних мушкараца. Такав секс скоро није доживела, тренер је брзо свршио у њену гузу, ал зато млади ученик пастув ји је натера на пар оргазама у 15 минута, да би га на крају извадио и ставио јој га у уста и поново напунио њено грло спермом.

Кроз 10 минута тренер хе напустио свлачионицу, а женче остало са младим пастувом, полегао ју је на клупу и дигао ноге на рамена, и снажно прцао, и даље детаље не знам још су у свлачионици већ саз ипо врема. 

Kategorija:
Strejt erotske priče