Skolski

U srednjoj sam imao najboljeg druga s kojim sam svaki dan bio skupa, svaki odmor cigara zezanje ovo ono.. bas smo se povezali bili. Inace smo se zezali uvijek na dvosmislene nacine, na tjelesnom se po dupetu lupali i tako glupirali se. Ja sam se uvijek lozio na njega, on bio visi od mene 180cm, crna kosa, obrve, brada,u treningu.. ma pravi frajer. U to vrijeme kad smo se bas druzili imao je neku djevojku koja ga je stalno nesto zezala, nervirala, i stalno je govorio kako ce da prekine ali se sve dvoumio.. mislim da se zaljubio u nju bas bio. Krenuli smo mi i izlaziti svaki vikend, i svaki put kad popije hvata me za dupe, grli, ljubi.. bas onako jebozovno nekako, str8 frajer to ne bi radio sigurno. I jednom posle izlaska, obojica pijani skroz, kaze on ajde da spavas kod mene da ne zoves sad taxi dzaba, meni trebalo nekih 20minuta do kuce autom i kazem ajde ostat cu mrsko mi je putovat sad.

On imao stan 10minuta hoda od kluba. Sam bio, njegovi mu unajmili dok je u srednjoj, jer nije bio bas blizu grada. I nekako se mi doteturamo do stana, udjemo i izvalimo se obojica u dnevni, jedan kraj drugog.

Kad on kaze ajde samnom u sobu komotnije ce ti biti, veliki je krevet, tu brate kauc neudoban. Ajde reko moze meni svejedno gdje god da legnem.. a ovamo mi se vec krenuo dizat kurac. on bez majice krene kukat kako ga ledja bole da bi mu bas prijala masaza, pa kaze de me brate ti malo iscepaj. I ja sjednem iza njega polako ga krenem masirati, sve nize sam isao, i polako sve radio da duze traje.. odjednom kaze mora on na wc, i samo se okrenu drzeci se za sorc, mislim da mu se tad digao bio jer je pokusao nesto da sakrije.. 

I iz wc nakon par minuta ode direktno u sobu, i kaze ajde ovamo. Odem ja vidim on se vec ususkao pod deku. Kazem brate bas nemas 2 deke moramo se s 1 pokriti? Kaze nemam brt odnijela stara da opere jucer, ajde dovoljna nam je ova jedna jebiga, grijat cemo se medjusobno.. i ja se kraj njega smjestim, na ledjima smo lezali, butine nam se dodirivale jedna uz drugu. Tako smo lezali i pricalu o svemu, skoli, ribama, problemima.. i krene pricati kako nije dugo drkao, ni sex imao, cura ta nije htjela ovo ono.. vidim ja preko deke u polumraku ima kao izbocina.. a opet se plasim ja da prvi krenem pa samo se okrenem.na bok, i naguzim se njemu, kaze sta je hoces to da spavas?

Ma necu samo mi udobnije ovako, kazem.ja.njemu, i pita on mene kad si ti drkao, ja sam bas nesto nalozen veceras..

Ma nisam jedno 3 dana, al inace svaki dan ga bacam, i uvijek svrsim obilno, reko sad se nakupilo bas hahah.

u tom trenutku se i on okrene na bok, i stisne uz mene.. a njegov kurac skroz krut, osjecam na guzi.. a on kao neprimjetno trlja.

kazem mu sta je to, izgleda da ti treba pomoc s tim.., okrenem se i pogledam ga u oci, onako blizu da sam.mu vreo dah osjetio na licu, parfem i dim od cigara se uvukao u kozu i to me tako palilo..

on kaze ajde brate pomozi, i ja cu tebi... drugarski, i samo me.uhvati za kurac preko bokserica. I vidio je da je i moj ko kamen tvrd, pa stavi ruku u gace i krenu da ga drka tako, i uzme moju ruku i stavi je na njegov kurac.

krenem i ja polako da mu ga navlacim preko bokserica, gledajuci ga pravo u oci. Osjetila se toplina pod dekom, vruce nam je postalo i vec smo se oznojili.. i bez rijeci samo podvucem glavu pod deku i krenem.da ga grickam preko bokserica, on je vec navlazio bokserice bio.. samo glavic onda izvadim da viri, bila je to debela kita, glavic viri ispod kozice, svijetlo roze boje.. savrsen je bio

krenem jezikom polako da kruzim preko glavica, da kupim predspermu sa njega, bas je bio nalozen.. uzdisao je cijelo vrijeme intenzivno i govorio: Au brate kako dobroo!

onda sam se zadao kao pravi i krenuo da ga pusim do jaja i gusim se u njemu, sisao sam mu obrijana jaja, i koliko su velika bila tesko su mi stala u usta..

nakon 5 minuta, rekao je ajde da ja tebi pusim.

i zamjenimo poze, bacimo deku na pod, skinem i ja bokserice skroz.. i krene on da ga dudla, nisam mogao da vjerujem, da mi najbolji drug pusi kurac.. kakav je to muskarc bio.. gledao sam ga i nisam mogao da se nagledam ljepoti, dok ga pusi pohotno ko neka kuja, a ovamo sav u str8 fazonu..

kad mu je dodijalo krene polako od pupka da me ljubi, pa do usana sve sporije, i spojise nam se usne, njegove velike napucene usne su bile na.mojima...

krenuo je da mi uvaljuje jezik duboko, bas strastveno, i tad mi rece: ajde da ga stavim malo..

pristao sam, naravno. I dalje u nevjerici sanjam li..

ispravio se , i uhvatio me za obije noge i digao ih sebi na ramena, krenu da mi drka kurac jednom rukom, a drugom svoj da drka.. pljunuo je na prste i krenuo da mi vlazi rupicu, da je pripremi, cinilo se kao da je to vec radio... polako jedan, pa dva... pa tri prsta ugura, a ja bi vec mogao da svrsim da taknem kurac samo..

i kaze ajde polako, bit cu oprezan ne brini. I opet pljunu na kurac, razmaza sve po njemu i polako krenu da ga prislanja na rupicu.. usao je lagano, dobro je pripremio teren.. bez puno bola i puno uzitka..Ta vrelina u meni, dok ga gura do kraja i vadi polako.. nikada to necu zaboraviti.

poceo je sve zesce onda da me tuca, mijenjali smo poze, i kada je bio pri kraju izvadi ga i bez rijeci mi ga ugura do jaja u grlo... i poce da stenje i uzdise, a ja sam osjetio vrelinu kako mi ispunjava grkljan i grlo.. gusio sam se, tesko dolazeci do zraka, sve sam progutao i olizao, i odmah nakon, me zazvalio tako socno.. i spustio se do mog kurca i krenuo da ga pusi i drka, dok i ja nisam svrsio po njegovoj faci.. cijela faca mu je bila isprskana mojom spremom. Nasmijali smo se, obrisao se od sperme i legao na mene onako sav mokar i oznojen. Tako smo i zaspali i probudili se.

Sorry ako ima puno gresaka i ako je sve zbijeno, prvi put pisem ovde, prica je djelomicno istinita, par vrucih detalja samo dodano :))

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Kad si ti guzu spremio za jebacinu?

Korisnik

Odlicna prica!