A more more 2...

Sveže junsko jutro, budim se, a pored mene spava Venera, do pojasa prekrivena laganom plahtom, mirišljava, prelepa... U toku noći kad smo prešli u krevet, malo smo se mazili a onda zaspali. Stigla mi je poruka na fon da nam materijal kasni i da do ponedeljka necemo raditi. Ustao sam spremio doručak, skuvao kafu, strčao u dvorište ubrao ružu, odneo joj doručak u krevet, probudio je poljubcima. 

Probudila se, zagrlila me, ljubili smo se, mazili, meni se ukrutio kurac ko kamen, kad je videla, zgrabila ga je i počela lagano i nežno da ga drka, ljubio sam je po stomaku, grudima, bokovima, grickao bradavice, nije ga puštala iz rke, povukla me na krevet, obokrenula na leđa, kurac mi je stajao ko gromobran, uzela ga je u usta, lagano pušila, lizala glavić, lizala muda, gutala ga skoro celog, uživala u pušenju, uživao sam i ja. 

Okrenuo je u 69,okrenula se uzjahala mi glavu, namestila se, njen savršeni anus mi je bio idealno na jeziku, raširio joj guzove, i uronio između njih, ljubio joj guzu, lizao anus, grickao guzove, mazio, ulazio jezikom u guzu, savršenu, glatku, jebao je jezikom... 

Nije prestajala sa pušenjem, počela je da drhti, da se trese, osetio sam na svojim grudima mokro, znao sam da je svršila, i ja sam bio na vrhuncu, bili smo u ekstazi, sklonila se sa moje glave, i uzjahala me, leđima okrenuta ka meni, gledao sam kako joj polako ulazi ikako ga svojom unutrašnjošću prima u sebe i grli, svaki svojim mišićem ga je primala u sebe, dok nije ušao skroz, zastala je na trenutak, a onda počela polako da se diže i spušta, da ga oseti celom dužinom, da je osetim celom dužinom, a onda je počela da ubrzava, prepustio sam se, ona je vodila, sve više je ubrzavala, u jednom trenu se uspravila, izdigla do glavića, i naglo spustila, po kontrakcijama sam znao da svršava, opet je drhtala, tresla se, i ja sam počeo da svršavam, svršavam kao lud, ko nikad, izvila se i legla preko mene leđima preko mojih grudi, mazio sam je, ne vadeći ga iz nje, mazio je po stomaku, grudima, preponama, butinama, ležala je tako dok sam nije ispao iz nje, moje  seme joj je curilo niz butine kad je ustala i ko atilopa krenula do kupatila, istuširala se, vratila da doručkuje, ležao sam, još neko vreme, gledao je kako sve radi graciozno, uživao u pogledu... Otišao da se tušnem, kad sam se vratio, opet je zaspala sa ružom na jastuku. 

P. S. Očekujem komentare, nadam se da vam se sviđaju priče

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

daqj jednu gde i ona tebe sa tim malim kurcicem kara

Korisnik

Prelepo . Moraću i ja da počnem da pišem moja iskustva sa transicama