Sex na poslu -II-

Od kako smo se prvi put kresnuli nije bilo dana da se nešto ne desi između nas. Često smo bili sami na spratu ,imalo je toliko praznih kancelarija da smo mogli na brzinu da se pojebemo kada god bi nam palo napamet. Sada je češće nosila suknje ili haljinice,lakše je bilo da ih zadigne nego da skida farmerice ili pantalone.
Zvoni mi telefon pogledam ona. Javim se a ona ;gde si šta radiš. Tu sam crtam nešto ,-hajde dođi treba da mi pomogneš nešto ,evo me u arhivi.Odmah sam znao šta hoće ,hoće kurac naravno.Kurac mi se počeo dizati dok sam išao prema arhivi. Zatekao sam je kako stoji pored stola u suknjici malo ispod kolena I majici,radni mantil joj  je bio na stolu .
Okrenuo sam ključ za svaki slučaj a ona me naivno pita šta to radiš treba da nađem neka dokumenta. Znam rekoh pilazeći joj I jednom rukom je uhvatih oko kuka privukoh sebi I strastveno je poljubih. Odmah je uzvratila poljubac I uvalila mi jezik u usta. Rukom sam odmah zašao ispod suknje I uhvatio je za pičku. Bila je gola bez gaćica . Ohhh ,jedva sam čekala da dođeš ,tako sam napaljena, reče grizući mi usne I jezik rukom me hvatajući za jaja I već skroz nabrekao kurac.
Nabio sam joj prst u pičku trljajući ju dlanom celu.Uhhhhh ,zastenja otkopčavajući mi  pantalone.  Podigao sam joj majicu I dohvatio za gole sise sa već tvrdim I naprćenim bradavicama. Zadigao sam joj suknu I podigao na sto .Sela je golom guzom na glatku dasku ,položio sam je po stolu dok su joj noge visile I dodirivale pod. Stajao sam između njenih nogu sa dignutim kurcem koji je izvirivao kroz raskovčan rajfešlus. Privukao sam stolicu seo na nju imeđu njenih nogu palcem joj trljajući nabrekli klitoris I sagao malo glavu I poljubio je u pičku . Napravio sam vakum usisavajući joj usnise I kliću među usne. Jeknula je I uhvatila me rukama za potiljak gurajući mi glavu među njene noge.
Noge je podigla I obavila oko mojih ramena tako da joj je pička bila skroz u mojim ustima. Lizao sam je istovremeno joj stežući tvrde bradavice I sise. Teško je disala I sve brže mešala guzom gore dole na moj isplaženi jezik. Odjednom je jeknula , osećao sam da joj se približava orgazam. Želeo sam da mi svrši na jeziku.Iz nje je potekao potok .Nabila se na moj jezik I počela da mumla nekontrolisano podižući karlicu.Lizao sam dok se grčila u veoma jakom orgazmu koji je I mene iznenadio. Kurac mi je bio tako čvrst I tako me je njen orgazam uzbudio da sam ustao sa stolice I onako obučen ne otkopčavajući pantalone nabio joj kurac u njenu mokru toplu pičku. Opet je jeknula a ja sam počeo da ga nabijam iz sve snage. Držao sam je za sise I nabijao ga do jaja ,uhvatilla me rukama oko vrata pripodigla se I gledajući me u uči ,govorila …jebi me jebi me … mislim da je još jednom svršila jer me toliko stegla da nisam mogao da je jebem jer nisam mogao da ga vadim I nabijam. Bio sam ceo u njoj kada me je pogodio orgazam . Uhhhh mmmmm ljubili smo se sa spojenim usnama I isprepletanim jezicima .Špricao sam spermu u nju trljajući se pubičnim kostima ne vadeći kurac ni milimetaar iz nje. To puni me daj mi ga ne vadi ga jebi me napuni me  bulaznila je dok nas je zadni orgazmički trzaj prožimao. Ispraznio sam cela jaja I kurac u nju. Ne vadeći ga I ne popuštajući stisak ,opustila se I legal po stolu sa već omekšalim kurcem u sebi. Izvadio sam moj već omekšali kurac iz njene mokre I izjebane pičke. Za njim je potekla sperma slivajući se ispod njene guze po stolu.


Joj Bože kako mi je lepo sa tobom,reče brišući se maramicom  navlačeći majicu preko golih sisa I zatežući suknju . Stajao sam naslonjen na sto otkopčanog šlica,mokrog I mlitavog kurca omamljen snažnim orgazmom.Prišla mi je uzela maramicu obrisala mi kurac poljubila me u usta . Odoh žurim I nestade ko lahor.

Kategorija:
Strejt erotske priče