M i N

Već u automobilu smo dobile osmeh koji nam nije padao sa lica sve do njenog stana. Čim smo sele, pogledale smo se i krenule da se poljubimo, ali smo odustale jer je neko to mogao da vidi. Međutim, usput sam joj par puta stavila ruku na koleno i povlačila prema butini, koja je bukvalno gorela. Nije se smeškala, više je bila u strahu, ali grickajući donju usnu mi je odavala da je u potpunosti napaljena.
Ušle smo u njenu zgradu, zatim u lift i tu me je tako jako pljusnula po dupetu uz komentar „ovo čekam mesecima“. Taman sam krenula da je poljubim, ali smo stigle na njen sprat. Međutim vrata su bila pored lifta, i akcija je krenula već u hodniku. Kako smo ušle i zaključale vrata, tako smo počele da se ljubimo.
Prvo brzo, pa smo onda usporile. Onako zagrljene smo mogle čuti jedna drugoj otkucaje srca, koja su bila veoma veoma ubrzana. Skinula sam sa sebe majicu, jer je Nena to zaboravila da uradi. Ona je bila u nekoj haljinici, pa sam joj lako otkopčala na leđima i haljina je sama pala na pod. Haljina je u sebi imala ugrađen brus, pa je ona zaista bila bez njega. Sada sam je i uživo videla kao na slici.
Zanemela sam kad sam videla koliko lepo izgleda i ostala nepomična. Ona mi je pomogla, spustila mi je helnake, čučnula ispred mene i sve vreme održavala eye contact. Kada se ponovo ispravila skinula mi je brus i počela da ljubi bradavice. Sve vreme ja stojim ukočena, a ruke su mi skroz utrnute, ne mogu da se pomerim. Izgleda da je njoj ovo daleko bolje leglo nego meni. No, šta da se radi, tu smo gde smo i idemo dalje.
Nalazimo se na sred dnevne sobe, ja u tangama, ona u halterima, čipkastim boxericama i čarapama. Hvata me za ruku i odvlači u njenu sobu. Okreće se prema meni, jako se grlimo i počinjemo da se ljubimo ponovo. Povlači me, padamo na krevet, ona na leđa, ja preko nje. Sad je već počela da mi masira guzicu, onako kako to radi samo Miloš. Imala je ruke kao muškarac, toliko je čvrsto stiskala da mi nije bilo dobro.
Svukla mi je tange, ali joj je malo falilo da ih pocepa. Lagano sam se spuštala poljubcima. Preko vrata, do grudi, koje sam držala rukama i skroz zaboravila da bih mogla malo da ližem bradavice. Zatim preko stomaka i došla do boxerica. Osetila sam miris njenih sokova i uopšte nije bio isti kao moj miris. To me je dodatno napalilo.
Pokušala sam da joj svučem boxerice zubima, ali sam je ugrizla, pa je on to uradila rukama. Nakon toga i haltere i na kraju čarape. Bila je tako lepo obrijana i mirišljava. Nisam znala šta da radim, pa sam počela da joj ljubim butine kao meni Miloš. Zatim sam lizala i ljubila od jednog kolena, preko butine, ribice i druge butine do drugog kolena. Nisam se osmelila da joj prstom pipnem ribicu.
To je i Nena primetila i zato se pridigla i podigla me je da legnem pored nje. Ležimo na bokovima, gledamo se, ne ljubimo se, samo se mazimo i gledamo. Poljubile bismo jedna drugu, ali se nijedna ne usuđuje da krene. Samo se gledamo nepomične, sa blagim osmesima na licima. Sve ovo prekida ruka te povučene i mirne devojke “koja ne sme da se slika provaktivno”.
Zavlači ruke između mojih butina, i ja od siline padam na leđa. Počinje lagano da mi mazi klitoris i širi ribicu. Gura prste, nakon čega se meni otima uzdah. Potpuno sam raširila noge, a ona je sad kleknula pored mene i drka mi ribicu. Hvatam je za glavu, jer ne znam šta ću od uzbuđenja. Prilazi mi i strasno se ljubimo. Opkoračila me je svojim nogama oko mojih kukova, nakon čega sam i ja počela njoj da mazim guzu i tražim put do njene ribice.
Polako sam počela i ja da se igram sa njenom, kao ona sa mojom malopre. Mekano, vlažno i nekako drugačije od moje na prvi dodir, ali svakako jako napaljujuće. Svojom rukom je izvadila moju, i polizala je u simulaciju pušenja. Zatim je vratila ponovo otpozadi i rekla mi je da je držim mirno, a da će se ona nabijati sama.
Sele smo obe na krevet, naslonile se i drkale jedna drugoj, ne prekidajući eye contact. Sve vreme smo se gledale i drkale. Gotovo istovremeno svršile. Ona od mog drkanja, ja od njenih uzdisaja. Onda smo se smejale kao blesave neko vreme.
Istuširale se, obukle široke majice i gaćice, legle i pustile film. Nismo želele da prenaglimo prvi put. Nešto kasnije se uspavale zagrljene u krevetu. Ja sam i ranije sa ortakinjama spavala tako posle provoda, a verujem i ona, ali ovo je bilo nešto posebno. Ujutru smo ustale rano, ona otišla na posao ja na bus, pa gajbi.


A, ako vas zanima šta je bilo tog dana dok je bila na poslu i da li je i kako Nikola saznao za nas, ostanite sa nama, pisaću još.

Kategorija:
Lezbo erotske priče