Dva M i Dva N

Mi smo dva para. Momci su drugari iz detinjstva, a mi smo njihove devojke. Naša priča počinje za doček Nove godine, kada smo čekali nas četvoro u stanu, igrajući karte, cirkajući, pričajući.
Dotakli smo se raznih tema. Kako su vinske boce bile praznije i praznije, tako smo i mi imali slobodnije i slobodnije priče. Pa su na red došle i priče o seksu, što je bilo očekivano od prvog puta. Dakle, koja je omiljena poza kome, gde je ko vodio ljubav na neuobičajenom mestu, koliko puta za jedno veče i tako dalje.
Ukapiramo u toj priči da smo moj dečko i ja, zvaćemo nas Miloš i Marija, dosta opušteniji. Volimo dirty talk, slanje slikica kad nismo zajedno, gledanje pornića i slično, a da su njih dvoje, zvaćemo ih Nikola i Nena, prilično stegnuti. Nikola i ne, koliko je Nena. Kako je rekla, jednom se slikala da pokaže neki veš Nikoli, poslala mu na viber tako da istekne za 5 sekundi i odmah obrisala da ne bi neko slučajno video.
Mi smo već imali ovde kod ejprilonil neku objavljenu priču (na čemu joj se ovog puta zahvaljujemo), pa smo im to pokazali, oni se oduševili. Pokazali smo neki naš klip gde smo se dohvatili ispred ogledala obučeni, samo sam ja zadigla suknju, on otkopčao pantalone i jedva da se to i vidi na snimku. Oni pali na dupe. I Milošu izleti da bismo nas dvoje hteli da probamo soft četvorku (kako ju je on nazvao), uz obrazloženje da je to sex dva para koji se ne mešaju, već su u istoj prostoriji i gledaju se kako vode ljubav.
Nena je odmah pocrvenela i rekla da ona nema šanse, Nikola se nasmešio bez komentara, a ja sam podržala Miloša, mada nikad o tome ranije nismo pričali. Svi smo shvatili da ovo neće ići, pa nismo insistirali, već je ostalo na tome da o tome razmislimo.
Kako je vreme prolazilo, Neni đavo nije dao mira, već me je stalno ispitivala preko poruka, jer ju je bilo sramota uživo, to oko sličica, kako se ne plašim, koje poze zauzimam, kako ovo, kako ono. Pitala sam je da li je zainteresovana da nas dve razmenimo par slika, našta je ona dugo razmišljala pa se odlučila da pristane. Nije mi bio prvi put da šaljem drugarici takve slike, iako nikad nisam spavala sa devojkom, pa sam napravila par njih u vešu, malo grudi, malo tange, malo gola, pokrivena rukama i poslala joj. Nakon mojih 5 ili 6 slika, udostojila se da ona meni pošalje jednu. Jednu po jednu, i tako se ona oslobodi toga.
Više nije bila stvar u tome što se ona oslobodila, već što je ona sve više bila incijator toga. Razgovarala sam sa Milošem, on mi je dao dozvolu za ovako nešto i nije želeo da pogleda njene slike, i tražio je da Nikola ne gleda moje. Jednom smo  u tom našem dopisivanju dogovorile da četvorka nije nešto što nas dve želimo, ali da su nas ove slike navele na to da se na neki način svidimo jedna drugoj. Kad kažem na neki, mislim na sexualni način. Ponovo sam razgovarala sa Milošem, nakon čega mi je on dao dozvolu da se opalim sa Nenom, ali da mu posle sve do detalja ispričam šta smo radile.
Do toga je došlo jedne večeri kada smo bile na zajedničkoj bleji. Pre samog sastanka kod njihovog trećeg ortaka mi je posla poruku da joj pošaljem sliku u čemu ću doći, kako se ona ne bi previše sredila. Slikala sam joj se, iako mi je to bilo čudno, a ona mi je odgovorila slikom u halterima i čipkastim boxericama bez brusa, uz tekst „mislila sam na ovo sređivanje“. Automatski sam se skinula gola i poslala joj sliku, dok mi je srce lupalo kao da je u peti.
Unapred sam rekla Milošu gde ću i sa kim provesti tu noć, a svi ostali su mislili da ja radim noćnu smenu. Posedele smo devet sati, došle smo bili oko šest i ja sam se izvinila i rekla sam da ja odlazim, a da će se Miloš vratiti, čim me odveze na posao. Nena je imala informaciju da i Miloš misli da sam noćna smena. Nena je tu odlučno rekla da ona sutra mora da ustane pre prve smene i da je najbolje da me ona odveze na posao i da ode kući posle.


Više o ovome u sledećoj priči. Ostanite uz nas.

Kategorija:
Strejt erotske priče