Promeni Mi Planove

Dugo sam se dvoumio oko renoviranja kupatila, nisam znao koga da angazujem u kom smeru da idem. Nasao sam na Instagramu stranicu ljudi koji se bave vodoinstalaterskim radovima i odlucio sam da ih kontaktiram. Brzo smo se dogovorili da ce doci da pogledaju prostor, vide sta se moze uraditi, proceniti koliko ce kostati i sve ostalo. 

Nakon par dana ispred moje kuce parkirao se Uros, muskarac od 34 godine, kratke brade, visok i markantan. Zasto mi je dah. Upoznali smo se zvanicno, pokazao sam mu prostor i otisao da iznesem kafu i rakijcu. On je uzimao mere, skiljio na jedno oko razmisljajuci gde, sta kako. Pozvao sam ga da popije kafu, seo je i poceli smo da razgovaramo o idejama i planovima.  Gledao me svojim zelenim ocima, odmeravao, uz povremeno oblizivanje usana. U sred naseg razgovora zazvonio mu je telefon i morao je hitno da ide na neku drugu lokaciju. Posto smo vecinu stvari dogovorili, rekao je da ce me pozvati za jos neke detalje ako mu padne sta na pamet i da ce mi javiti kad projekat pocinje.

Culi smo se telefonom par puta oko nekih sitnica i javio mi je da pocinju sa radovima za 3 dana da znam da mogu da se snadjem za kupatilo .

Dosli su Uros i jos dva decka sa njim. Pera i Danijel.

Peja je bio malo krupniji imao je stomacic, bio je celav i bas onako simpatican. Imao je 28 godina.

Danijela je izgledao kao da je izasao iz zatvora, brada, tetovaze, misici. Kratko smo se upoznali, porazgovarali i odveo sam ih do kupatila da bi mogli poceti da iznose stvari, lupaju, buse, ruse i sve ostalo. Ja sam im dao do znanja da mogu da me pozovu sta god im bude trebalo, kad budu zedni, gladni, ma sta god im bude trebalo. BAS SVE!

Prvi dan je prolazio jako uspesno i uradili su dosta posla. Pozvao sam ih da rucaju pre nego sto odu kuci. Dobio sam mnogo komplimenata za moju piletinu sa gorgonzolom i komentare kako bih mogao da se udam. Uros je komentarisao kako eto nema srece u ljubavi a i ova dvojica su u nekim kratkim vezama. Krenuli su kuci a ja sam se bacio na pranje sudova razmisljajuci o svemu o cemu smo razgovarali. 

Dan za danom je prolazio sve brze i brze, a mi smo se zezali sve vise i vise. Hvalili su moju kafu, kiflice koje sam im pravio, sto je meni naravno imponovalo. Radovi su se polako privodili kraju a ja sam bio sve prisutniji da bih mogao da odredjujem gde ce sta ici, kako, u koju stranu i sl. 

Otisao sam da spremim kafu i kada sam prilazio kupatilu cuo sam da pricaju o meni. 

“Jebote neki dan kad se naguzio da dohvati plocicu, malo mi se digao”- rekao je Pera

“Kad je klecao ispred mene dok mi je drzao vaser-vagu zamislio sam da mi ga dudla onim punim usnama” - nadovezao se Danijel.

Uros se na to sve samo smejao jer me danima odmeravao, nije propustao priliku da me dotakne, ocese se o mene  a ni ja nisam bio naivan. Trudio sam se da budem sto vise tu, da im ugadjam, da oblacim sto uze stvari, kad se sagnem da se naguzim tako da bi se digao i nekom dedi.

Stajao sam i hodniku i smeskao se jer su se upecali i sad mi samo treba prava prilika za finale projekta. Nakon par dana radovi su privedeni kraju i ja sam zaista bio prezadovoljan, sve je ispalo i bolje nego sto sam zamislio. Odlucio sam da napravim veceru, da pozovem svoje radnike i da sravnamo racune.

Stigli su u dogovoreno vreme, pozdravili smo se i oni su seli. Izneo sam im rakijcu i sok a nakon toga i corbu. Uzivali su u toplom predjelu hvaleci me na sva usta, dok su se crveneli sto od rakije sto od corbe. Za glavno jelo sam spremao teletinu ispod saca. Kad sam im posluzio to docekali su me sa odusevljenjem. Seo sam i ja sa njima, video sam vec da su bili “u gasu” i odlucio sam da zapocnem svoju malenu igru. 

Cuo sam da vam se dize na mene, rekao sam bez ustrucavanja. Uros je rekao, a kako i ne bi kad imas takvo dupe! Pera je priznao da je sanjao kako mu pusim dok je Danijel samo cutao. Pricali smo o malo otvorenijim stvarima, tabu temama i bilo je pravo vreme za dezert. Otisao sam i izneo 3 limenke slaga, i stavio ih na sto. Sklonio sam sve sa stola, case, tanjire, dekoraciju sto je moje goste samo zbunilo.

Skinuo sam sorts i majicu, ostajuci samo u boksericama i legao sam na sto. Uzeo sam jednu limenku slaga, prsnuo malo po grudima i rekao da je desert posluzen. 

Samo su se pogledali i navalili. Uros me poljubio dok su ostala dvojica krenuli da mi lizu telo. Bradavice, pupak, prskali su slag po meni i jezicima klizali po mom telu. Rukama sam krenuo ka njihovim preponama da bih osetio da su im kite vec tvrde. Pera je jedva docekao da dodje do moje guze, digao mi je noge u zrak i krenuo da mi lize guzu. Danijel i Uros su stali sa strana nudeci mi svoje kite na izvolite. Uros je stavio slag na svoj pa na Danijelov glavic i rekao da je vreme da se i ja zasladim. Pusio sam im socno, lizuci slag, i gutajuci kite duboko u grlo, stenjali su, naizmenicno mi puneci grlo i mazeci me po glavi. Perin jezik sam osecao sve dublje u rupici i to me je lozilo do besvesti. Odlucio sam da kleknem na pod. Stali su oko mene, konacno sam mogao da vidim i Perinu kitu. Bili su neobrezani, Uros je imao kitu od nekih 17 cm, Pera od 19 cm a Danijel od 19 cm ali jako debelu. Lizao sam im glavice i mesio jaja neumorno dugo sam cekao ovaj trenutak i sad mi se konacno desava. Nadrkavali su kite, lupali me sa njima po obrazima, po faci. Uros je bilo malo grublji, voleo je da zabija svoj kurac duboko u moje grlo i da ga tamo drzi sve dok ne pocnem da se borim za dah. Gurali su mi po dve kite u usta, stenjuci dok su im se kite ukrutile i bile tvrde kao pendreci. Mesio sam im jaja, pljuvao na kite drkao ih, lizao, sisao dok su im kite pulsirale od tvrdoce. Presli smo u spavacu sobu. Pera je jedva docekao da mi strpa svoju kitu u guzu. Pumpao me u doggy pozi dok sam ja ispred sebe imao debelu Danijelovu kurcinu. Pera je svrsio brzo, napunio mi je guzu spermom i otisao je da zapali cigaretu. Uros i Danijel su zamenili mesta. Kada je Danijel usao u moju guzu osetio sam da me siri jer mu je kurcina bila debela, na moje uzdahe Uros je reagovao tako sto me je uhvatio za glavu i nabio na svoju kitu. Poceo je da me jebe u grlo sve brze. Napunio mi je grlo dok se izvijao, Danijel je na njegov orgazam uzvratio jos jacim. Izvadio je svoju kitu iz moje guze i isprskao me po ledjima. Malo njegove spreme je otislo i na Urosev stomak jer je on bio ispred mene, polizao sam i to naravno.

Nakon sto smo dosli sebi otisli smo u moje novo kupatilo da se istusiramo, naravno da sam im ispusio i u tus kabini. Trebalo je osvestati novi prostor.

Dobio sam 6 porcija sperme, 3 kite i 30% popusta, pa moze li bolje?!

Nakon toga sam se vidjao sa njima individualno nismo nikada ponovili ovakav “projekat”

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlicno

Korisnik

Sviđa mi se priča.