Dva lava

Na predlog mog dragog, počela sam da razmišljam o tome koliko zadovoljstva može da mi pruže dva muškarca. Moram priznati da mi se ta zamisao jako dopala, ali za sobom je povukla i mnoga pitanja. Da li će se njemu to stvarno svideti? Da li će možda biti ljubomoran? Da li će mi kasnije nešto zametati? I još mnoga druga pitanja.
Zato sam odlučila da u priču uđemo lagano. Najmanji problem bio je naći još jednog željnog muškarca. Ali bio nam je potreban diskretan, provereni lik koje neće uneti probleme u našu zajednicu. Bez neke jasne slike, ali sa okvirinim izgledom, krenula sam u protragu. Sve je naravno mnogo lakše danas sa ovim slinim društvenim mrežama i sajtovima.
Počela sam da se dopisujem sa raznim likovima koji nisu iz našeg grada. Vodila sam se logikom da će to biti prihvatljivija varijanta. Sa mnogima sam ćaskala, razmenjivala priče i slike. Sve je to bilo jako interesantno i napaljivo. Čitali smo razne priče o tome šta bi mi ti muškarci radili. Moj dragi je to nalazio jako stimulativno. Redovno bi uveče u krevetu sprovodili te fantazije u delo.
Mesecima sam se bavila erotskim ćaskanjem, moj dragi je redovno čitao, dok sasvim slučajno nismo naišli na njega.
Greška pri čitanju podataka dovela je do toga da se upustimo u konverzaciju. Odmah sam shvatila da imamo sličan smisao za humor, da nam se neki stavovi poklapaju. Razmenili nekoliko slika i dogovorili da se lično upoznamo u nekom kafiću.
Došao je sa šeretskim osmehom na licu. Ne mnogo visok, ali svakako viši od proseka u ovom kraju. Uz kaficu, podelili smo nekoliko ličnih podataka, iskustava i sopstvene želje. Rastali smo se sa pozitivnim utiscima. Ćaskanje je postalo još intenzivnije. Kroz zabavu i smeh otkrivali smo koga šta uzbuđuje, šta prija, šta ne. Vrlo brzo stigli smo do konkretnog dogovora.

Tog dana žurila sam s posla da bi se spremila za naš susret. Istuširala se svojom omiljenim kupkom sa mirisom breskve. Obrisala se i na golo telo obukla crne čarape. Baš tog dana pričali smo o tome kakav utisak one ostajvljaju. Moj dragi ih je već video, ali želela sam da vidim i njegovu reakciju. Preko sam navukla dugu haljinu, obula bajkerke i svoju kožnu jaknu. S nestrpljenjem sam požurila na mesto sastanka.
Nije došao na vreme. Poslao nam je poruku da će da kasni. Posle izvesnog vremena moj dragi i ja smo počeli da se ljubimo i mazimo. Danima je već bio jako napaljen i stalno željan seksa. Pošto smo već bili sami, daleko od dece, rešili smo da iskoristimo priliku i zadovoljimo jedno drugo. Nije nam trebalo mnogo podstreka, oboje smo već napaljeni, malo ljubljenja, malo maženja i potreba je u nama rasla. Podigao mi je haljinu i nežno mazio moju vlažnu pičkicu. Ubrzo su njegovi prsti bili natopljeni mojim skovima. Vešto ih je uvukao i krenuo da me draži. Ubrzano sam disala, tiho stenjući. Željno sam vrtela kukovima nabijajući se na njegove prste. Kada sam počela glasno da stenjem savio me je u struku. Rukama sam se uhvatila za naslon dvoseda. Haljina je završila podignuta preko mojih leđa dok je njegov kurac lagano klizio niz moje vlažne zidove. Kada je ušao do kraja čvršće sam stegla naslon rukama. Osećaj ispunjenosti bio je fenomenalan. Tokom celog dana osećala sam blagi bol u donjem delu stomaka. Sada je ona nestala, zamenilo je zadovoljstvo. Usresedila sam se na taj divan osećaj i opustila kočnice. Uhvatili smo nama dobro poznati ritam. Talasi zadovoljstva strujali su kroz moje telo. Na korak od vrhunca začula sa poruka sa telefona.
- Isperd sam. - stiglo je obaveštenje.
Iako nisam dostigla orgazam, spustila sam haljinu i krenula da mu otvorim vrata.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

To je to... ono pravo

Korisnik

Hvala Grin