♡Molio Sam Da Nikad Ne Prestane♡

Dugo sam već bez dobre termalne obrade mojih guzova. Zadnjih par jebačina koje su mi se nametnule bile su sa pasivnim dječacima kojima sam zadovoljavao potrebe cijepanja anala. Dobro sam to odradio. Bili su poprilično istrošeni nakon jebačine - vjerujte kurve kao ja uvjek to znaju. Sada je došlo vrijeme i ja da budem zadovoljen. Kurva u meni ponovo traži svoga dželata. Mirza mi je došao u pomoć. 


Bio sam spreman. Čekao ga u krevetu, sa crvenim tangicama koje on voli da imam na sebi. Nisam ljubitelj tangi. Ali sve za mog muškarca. Ležao sam na krevetu, na stomaku, vezan lisicama, sa povezom preko očiju. Takav je bio dogovor. Moj mužijak tako želi. A, ja sam tu da mu udovoljim. 

Ulazi u sobu, ne pričamo. Počeo je da dodiruje moje guzove... Da me liže. Lizao je i moje nožne prste, a zatim od stopala krenuo je lrema gore. Znao sam da traži put do moga anala. Neka ide tamo - spreman je. Lizao mi je šupak svojim dugačkim jezikom. Stenjao sam. Uvjek stenjem. Zatim je iskoristio moje vezane ruke, pa da mu moja usta postanu najdublja do sada. Za njegov kurac, jasno. Trpao je svoju kurčinu duboko u moje krajnike. Nisam mogao kontrolisati ovaj put pentraciju njegovog kurca u moja usta, jer su mi ruke vezane, pa sam krkljao kao nikada do sada. Borio sam se za vazduh, ali kurac odbijao nisam. Znate, ja kurac nikad ne odbijam. 

Stavljao je lubrikant. Opet je bez kondoma. Kurac je klizio u moj čmar. Nije bio nježan i nije čekao da se "otvorim". U zadnje vrijeme voli da me povrjeđuje. Znam i razloge! 

Sada već stenjem kao žena. Njegov veliki kurac lupa od moje guzove, pentrirajući mi u otvoru. Mnogo je grubo. Želim ovu igru. Ne želim da stane. I trajalo je. Kada sam pomislio da bismo mogli završiti s lisicama, kako bismo promjenuli pozu, izvadio je kurčinu i oblio me po licu. Nije mi bilo jasno. Ovo nije trebalo da stane?! Trebalo je da sada ja jašem na tome kurcu kao kauboj, trebalo je da me jos jako kara sa guza, sa boka... trebalo je još puno toga. Ja nisam jeban! Samo sam načet. Ipak ću od sada insistirati da je jebu bar dva kurca. Jedan je odavno malo. 

Kategorija:
Gay erotske priče