Publika

Ne tako retko volimo da se zabavljamo na mom poslu. Postoji period u popodnevnim satima kad nema mnogo posla i možemo da uživamo u uzajamnom pružanju zadovoljsta. Posebno u letnjem periodu kad nosim lagane lepršave haljinice koje čak nije ni potrebno skinuti da bi otkrio moje zanosno telo.
Ovo je jedna od tih priča.
Polako me savija u struku. Usmerava moje grudi ka hladnoj površini stola. Bradavice mi se krute i postaju napete. Rukom nežno klizi niz glatku kožu kičme.  Podiže dupe u vazduh i širi sočne kriške mojih guzova.  Prstima klizi gore dole po mojim vrelim usminama, razmazuje moje sokove. Dva vešta prsta ulaze u moju vlažnu pičkicu, moji sokovi cure niz njih.
Hvata me za ruke i povlači ih u nazad. Postavlja moje dlanove na guzove i tera me da ih širim. Osećam njevog vreo dah dok me odmerava. 
Zavodljivo šapuće na uvo: Volim kad si tako izložena i željna moje pažnje!
Jezikom otavlja trag na mojoj kičmi, dok se spušta i nežno kruži oko mog tesnog otvora.  Osećam kako izlači mokre prste i gura ih u moju guzu. Dok me lagano rasteže, jezikom draži klitoris. Celo telo mi gori i treperi od silnih nadražaja.
Iz kutije sa igračkama uzima buttplug i njime me ispunjava. Halapljivo uvlačim vazduh. Osećaj je fantastičan. Podiže se i namešta svoj kurac na ulaz moje pulsirajuće pičke. Sada je osećaj još bolji. Osećam svaki centimetar njegovog ponosa. Iako sam nenormalno vlažna osećam kako me ispunjava.
Kroz vihor koji nas nosi, iznenada, kao kroz maglu do moje svesti se probija zvuk otvaranja vrata. I on ga čuje, zastaje duboko zariven. Oboje zadržavamo doh, već spremni da eksplodiramo. Čujemo korake koji je se približavaju. Napetost je sve veća i veća. Osećam kako pusliram oko njegovog kurca, stežući ga sve više i više.
Njegovi prsti lagano stežu moj vrat dok uspavlja moj torzo i okreće mi lice ka procepu zavese.  Još uvek je zariven duboko u moju nutrinu. Osećam kako pulsira i navodi moje stomačne mišice da se grče. Iako su mi kapci teški, polako mi se vraća fokus. Preda mnom stoji visoki muškarac, još uvek me ne vidi, ali njegova glava se polako okreće prema zavesi iza koje stojim izložena.
Znam da vidi moje lice u ekstazi zadovoljstva. Ako mu pogled sklizne na dole videće i moje grudi sa ukrućenim bradavicama. Od kopirke ne vidi mi se ostatak tela. Dok moj muškarac seda na stolicu u povlači me u svoje krilo, šireći moje noge preko rukohvata, drugi muškarac polako pomera zavesu i gleda u nas.
- Druže, da li je potreban pomoć? - sa osmehom pita dok posmatra moje telo.
Osećam kako mu se grudi tresu uz moja leđa. Njegove usne su na mom vratu, ostavljaju vlažne tragove.
- Ljubavi, želiš li da nam se pridruži? - zavodljivo me pita.

Kategorija:
Strejt erotske priče