Majstor za vodu

Jos jedan vikend je dosao. Onako pospan odlazim pod tus ne bih li se razbudio i spremio za laganu subotnju setnju. I dok se mlaz tople vode slivao niz moje mlado glatko telo, pod nogama osecam blago podizanje nivoa vode. Odvodna cev za zapusila i unistila moje subotnje jutarnje spokojstvo. Kako nisam uspeo da sam otpusim cev, bio sam primoran da pronadjem odgovarajucu strucnu pomoc. Nakon par telefonskih poziva sam uspesno nasao majstora koji ce mi resiti nastali problem.

Ubrzo se culo i zvono na vratima. Na brzinu sam obukao sivu trenerku i belu majicu i pomalo iznerviran nastalom situacijom otvorio vrata od stana. I onda je usledio jos jedan sok.

Ispred mene je stajalo otelotvorenje muskosti. Covek u ranim cetrdesetim godinama. Kratka crna kosa i duboko prodorne crne oci su mi oduzele dah. Brada od tri dana i brkovi ispod kojih su se nalazili kristalno beli zubi i prelep osmeh su na mom licu izazvali glupavi kez. Njegova siroka ramena i snazne muske maljave ruke su mi pomutili razum, a blagi stomacic koji se nazirao ispod radnicke uniforme na tregere je zadao zavrsni udarac. Vrhunac svega je ipak bio njegov duboki glas koji je ucinio da celo moje telo obuzme neka cudna jeza i drhtavica. Ostao sam skamenjen i zbunjen pred tim idealom muzevnosti.

Nekako sam uspeo da se obuzdam i onako nespretno i pogubljeno sam odveo majstora do zapusene tus kabine.

Sve vreme njegovog napornog rada sam proveo posmatrajuci ga i upijajuci svaki njegov pokret. Moje telo je drhtalo u zelji da se prepusti coveku iz kojeg je plenila neverovatna muzevnost. Zeleo sam da mu se predam i prepustim i da budem izvor njegovog zadovoljstva. Zeleo sam da me savlada i obuzda.

Ubrzo je uspesno zavrsio posao i zapoceo pranje ruku. Bio sam opcinjen prizorom dok su se njegovi debeli majstorski prsti preplitali pod mlazom tople vode. Zeleo sam da isti ti prsti istrazuju sve tajne mog mladog i uzbudjenog tela. Zeleo sam da ih osetim na sebi. Zeleo sam ga celog.

Vise nisam mogao da obuzdam svoju napaljenost i moje telo je pocelo da reaguje dubokim disanjem. U ogledalu je primetio moje uzbudjenje i odgovorio mi jednim seretskim osmehom. To me je jos vise nalozilo. Nisam znao sta da cinim. Nisam mogao ni da razmisljam. Znam samo da sam zeleo da mu se  predam u potpunosti.

Sa seretskim osmehom na licu se okrenuo prema meni i onda je odjednom svojom hrapavom sakom krenuo da mazi moje glatke obraze. Njegov palac je ubrzo zavrsio u mojim ustima. Zatvorenio sam oci i  krenuo napaljeno da sisam njegove prste koji su istrazivali moja mala usta i pripremali ih za nesto mnogo vece. I deblje.

Drugom rukom me je snazno uhvatio za glavu i spustio na pod. Klecao sam na podu i pohotno posmatrao kako je istim onim prstima koji su istrazivali moja usta, sada skidao tregere sa svoje uniforme. Ubrzo su se ispred mene nasle sako uske sive bokserice koje su bile pred pucanjem. Ogromna kurcina se nazirala ispod njih i pretila da pocepa parce tkanine koje me je delilo od zeljenog zadovoljstva.

Njegova snazna muska saka je usmerila moju glavu ka ogromnoj izbocini. Bio sam savladan. U potpunosti.

Jako sam ga zeleo i nisam vise mogao da cekam, pa sam zbima nekako uspeo da skinem bokserice koje su u sebi krile pravu zver. Ispred mene je iskocila debela balava kurcina. 

Zeleo sam je u sebi, ali umesto toga dobio sam samar. Pa jos jedan. I jos jedan. Moj majstor je krenuo da me samara kitom po faci. Osetio sam ga svuda, i po obrazima, i po celu i po ocnim kapcima. Debela kurcina me je udarala i ostavljala moje lice umazano presemenom tecnoscu. Bio je svuda i svuda je ostavljao trag.

Jezikom sam krenuo da obradjujem njegova ogromna maljava jaja. Njegovi duboki muski uzdasi su me dodatno napalili, pa sam pohotno poceo da usisavam jedno po jedno jaje u svoja usta. Obojica smo uzivali u zadovljstvu koje sam mu priredjivao.

Potom je rukom uzeo svoju kurcinu i polako poceo da je nabija u moja gladna i zedna usta. Drugom rukom je pridrzavao moju glavu i postepeno ubrzavao tempo. Gusio sam se u kurcini koja je ispunjavala svaki milimetar moje unutrasnjosti. Svakim grubim prodorom, njegova kurcina je izbacivala moju pljuvacku koja se slivala po njegovim cupavim i ogromnim jajima. Bio sam napusavan kao nikad do tada. Nisam imao mogucnost da uradim ista, sve vreme je njegova snaga dominirala. Radio je sta je hteo kako bi zadovoljio svoju pohotu.

I kada vise nisam imao daha, i kada su moja usta bila, u pravom smislu te reci, razjebana, izvadio je svoju debeli kurcinu i krenuo obilno da svrsava po mom licu. Sperme je bilo svuda, po kosi, po obrazima, po usnama. Svuda u ogromnim kolicinama. Na kraju je kitom poceo da razmazuje opojnj spermu po svim onim delovima lica koje nisu bile prekrivene istom. Osecao sam se ispunjeno i zadovoljno. Osecao sam izjebano i razmazano. Osecao sam se srecno.

Ipak je ovo bilo jedno lepo subotnje jutro.

Kategorija:
Gay erotske priče