Noc Je Zvezdana

Decembar 2021., nije bio narocito hladan. Mogao sam celo vreme da praktikujem setnje u kasnije sate. Ne volim guzve na setalistima, volim mir i tisinu u tim trenutcima. Stavim slusalice u usi i pustim muziku da me opije i da me odnese na neko drugo mesto, najcesce na neku plazu, livadu u Provansi ili neko drugo bajkovito mesto. Jedne veceri se desila bas jedna takva setnja pod vedrim nebom punim zvezda. Izvadio sam telefon iz dzepa, jer sam hteo da promenim pesmu i nastavio sam dalje. Nakon par minuta neko me je tapnuo po ramenu sto me je jako uplasilo, nisam znao kako da reagujem i uzasnuto sam se okrenuo vadeci jednu slusalicu. 

-Izvini, mislim da ti je ispalo iz dzepa. Izgovorio je topao i smiren glas, visokog momka tamne kose koji je u ruci drzao kljuceve sa privescima. Moje kljuceve. Nisam mogao da skontam sto od mraka sto od situacije i poceo sam da prepipavam dzepove. Nakon sto je moj mozak obradio informaciju, ispruzio sam ruku prema njemu i jedva prozborio da su mi verovatno ispali kada sam vadio telefon. Mucavim glasom sam se zahvalio, razmisljajuci kako ovaj decko moze biti neki manijak.

-Ivan, bas me se ne secas, upitao je. Mozak opet kao da mi je neko mesao mikserom pokusao je da prekopa sva lica, prijatelje prijatelja, sex kombinacije ali Ivana se setiti nisam mogao.

- Izvini ja zaista ne znam ko si ti. Pokusao sam sto lepse da izgovorim tu recenicu, plaseci se da ga ne uvredim.

-Bio sam kod tebe kuci, ja sam ti uvodio internet pre par meseci. Odahnuo sam jer sam se setio ko je, setio sam se da mi se smeskao celo vreme, pitajuci da li sam primio signal. 

- A ti si, uplasio si me covece! sad sam se vec opustio pa sam mogao razgovetnije da pricam.

- Pa izvini, zvao sam te ali se nisi odazvao, verovatno zbog slusalica. Nisam znao da praktikujes setnje nocu, sta si ti neki manijak? upitao me kroz smeh.

- Ma naravno da jesam, rekao sam, sad cu da te napadnem i prodam ti organe odgovorio sam smejuci se.

- Pa jedan moj organ bi rado da ga dodirnes, rekao je smelo, hvatajuci se za medjunozje. To me zbunilo i pocrveneo sam. Bilo je zbunjujuce ali i uzbudljivo. Krenuo je da me poljubi ali sam ga odgurnuo, plaseci se da ce naici neki automobil, prolaznik iako nikoga sem Ivana sreo nisam vec duze od 20 minuta a i on je naisao slucajno jer se vracao od druga. 

- Hajde sa mnom, znas koliko sam cekao ovu priliku. Uhvatio me za ruku i poveo me ka obliznjoj sumici. Da budem iskren Ivan me lozio, odmeravao sam ga dok je radio kod mene, bio je visok, jake ruke,taman ten pravi muskarac u ranim tridesetim. Na ruci mu je naravno bila burma, lice mu je krasila gusta crna brada. Ukratko bio je frajer za pozeleti.

Zasli smo malo u sumicu i odmah je poceo da me ljubi, prvo vrat, obraze i nakon toga konacno su nam se usne spojile. Osetio sam miris vodke eto odakle ta hrabrost iznenada. Ruke su nam se isplele, strast je kljucala. Uhvatio mi je za guzu, poceo je da me privlaci sebi, osetio sam da mu je kita dignuta. Zavukao sam mu ruke ispod dukserice i poceo sam da mu se igram sa bradavicama. Stresao se, ne znam da li od mojih hladnih ruku ili od strasti, ali znam da me jako ugrizao za vrat i jos vise privukao sebi, toliko da sam osetio njegovu kitu koja je bila tvrda poput stene.Prvo sam ga rukom uhvatio preko trenerke, na sta je Ivan samo ispustio uzdah i nastavio da me ljubi strasno, povlaceci moju trenerku dole da bi mogao da dodje do moje guze. Gurnuo sam mu ruku u gace jer nisam vise mogao da izdrzim. Zeleo sam da osetim taj vreli komad Ivanovog kurca koji je bio balav od predsemene tecnosti. Drkao sam mu kitu dok mi je on prstom pokusao uci u rupicu. Nisam bio spreman za sex, pa sam odlucio da kleknem ispred njega. Osetio sam vlagu sa lisca i sa trave na kolenima, ma kleknuo bih i u blato samo sam zeleo konacno da ga probam. Pomazio me po glavi kao da mi daje znak da mogu da pocnem. Ivan je imao lepu kitu, 17 cm, ravna kao strela, bio je obrezan i prosto me mamio da jezikom predjem preko vlaznog glavica. Ivan je uzdahnuo, i nastavio da me mazi po kosi dok sam jezikom lizao kitu celom duzinom i sisao slatki glavic. Stavio sam jaja u usta drkajuci kitu dok je Ivan iznad mene glasno stenjao. Jedva je docekao da ga celog strpam u usta. Uhvatio me za glavu i poceo da nabija svoju kitu u moje grlo. Jednom rukom sam obgrlio njegovu butinu dok sam drugom poceo da mesim njegova jaja sto ga je jos vise uzbudilo. Poceo je da ubrzava nabijanje kite u moje grlo i ja sam poceo sve brze da mu mesim jaja. Propeo se na prste i osetio sam mlazove sperme u svom grlu, osetio sam njegove ruke na svojim ramenima a ja sam se trudio da uhvatim svaku kap, da ga ocistim kao niko nikada. Nakon sto sam polizao svaku kap, ustao sam, noge su me bolele Ivan me uhvatio za lice i poljubio, rekao je da bolje pusenje u zivotu nije imao. Rekao je da jedva ceka da me ima celog, da mora da me jebe sto pre. Uzvukao je trenerku, namestio je svog vrsnjaka i krenuli smo ka stealistu. Prvi je izasao on a minut nakon njega i ja. Cekao me na setalistu i krenuli smo kucama, planirajuci neki naredni susret u sumici ili kod njega kuci. Kada smo se razdvajali pogledao je levo - desno i tako jako me uhvatio za guzu i kroz zube izgovorio kako jedva ceka da bude njegova.

Setajte, vodite zdrav zivot jer ko zna mozda i vi sretnete vaseg Ivana :P 

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Svaka cast! Fantasticno! Wink

Korisnik

@biwannabi79 hvala puno