Dominacija nad aktivnim tipom

Dosadan maglovit i hladan decembarski dan. Vikend je. Baš dosadno. Ostavljam po ko zna koji put SMS oglas u nadi da će se javiti neki konkretan i uredan aktivan frajer. Ispijam čašu vina uz opuštajuću cover muziku i...telefon zvoni. "Halo, ti si ostavio oglas?", začuh. Da, odgovorih. "Ako možeš da dođeš popodne kod mene, sam sam." Brzo sam odgovorio da mogu i pitao za adresu. Dao mi je. Dok sam se tuširao, kroz glavu mi je prolazila misao da je u pitanju neka fora. Ma nema veze, pomislih. I tako je dosadan dan, pa da bar prošetam. Pažljivo sam birao šta da obučem. Ovaj put sam se odlučio za elegantni stil, a verovatno je tome doprinela violina cover muzika. Skockao sam se, gledajući se u ogledalu, ispijao sam čašu vina uz cigaretu koja je napola dogorela. Zvuk violine me je digao u nebesa i u trenu sam video sav svoj sjaj i veličinu. Ako se budem video sa tipom i odlučimo se za seks, moram dominirati, pomislih i, u trenu spakovah ulje za telo, široku lepljivu traku, makaze i kretoh. 

Na dogovorenoj adresi me dočekao dečko i na moje zaprepašćenje, fenomenalno izgleda! Mlađi petnaest godina od mene, odmah je prešao na priču, otvorenu priču i tada sam primetio da je pod tremom. Opusti se, rekoh i pitah ga da li ima vina? Da, odgovorio je i brže - bolje nasuo nam po čašu. Prekrstio sam noge i onako namontiran, posmatrao ga sa visine...njegovu lepu crnu kosu, bradu, zgodno telo koje je izbijalo ispod trenerke...zapalio sam cigaretu. Kroz oblak dima spazio sam da me poželjno posmatra. Prećutao sam. Tražio sam da mi donese dva šala...u trenutku ih je doneo. Ostavio sam čašu, cigaretu sam dovršio, i prišao mu...počeo sam da ga ližem po uvetu, a kroz kosu sam mu provlačio prste. U jednom trenutku opkoračio sam ga i seo mu u krilo, gledajući ga pravo u oči, onako sa visine. Predao se. Podigao me i položio na krevet. Užurbano smo se skidali i strasno ljubili. U trenutku kada smo ostali goli, uzeo sam selotejp i prvo mu svezao noge..nije se opirao, a onda i ruke. Šalovima sam mu vezao oči i usta. Ležao je potpuno nemoćan, razapet, sa kurcem koji je vidno pulsirao. Uzeo sam ulje i sipao mu na bradavice, dugo sam mu ih dirao, grickao, nadrkavao...njegovo telo se uvijalo i naglo grčilo od zadovoljstva, a ispuštao je zvukove koje nisam razumeo.

Izmazavši mu stomak, ljubeći ga po stomaku, uzeo sam u usta njegov ogroman i sočan kurac koji je silno ovlažio...Pušio sam mu žestoko, na trenutke sam pomislio da ću i povratiti, jer mu je kurac jako tvrd zapeo za moje krajnike..osetivši da je blizu vrhunca, prestao sam. Uzeo sam pune šake ulja i kada se malo smirio, počeo da mu nadrkavam kurac. Kako je mumlao i grčio se! Mislio sam da će sve pokidati! Prekidao sam kada osetim da hoće da svrši...više nisam mogao ni ja da izdržim, seo sam mu na tvrd i ogroman kurac. Jako me je zabolelo, prekinuo sam, pa sam posle par trenutaka opet seo, ovoga puta osetivši kako ulazi u mene do jaja. Sve više sam se nabijao, gledajući kako se on znoji po licu i vrti glavom onako nemoćan. Po prigušenom kriku i pulsiranju njegovog kurca osetio sam da je svršio duboko u meni. Ostao sam da sedim na njemu, on je bio i dalje u meni, skinuvši mu povez sa usta i očiju video sam zadovoljstvo u njegovom izrazu lica. Polako sam sišao sa njega. Ćutao je i posmatrao. Odšetao sam do prozora, uzeo cigaretu, zapalio i nakon par dimova, prišao mu, pažljivo skidajući traku sa nogu, pa ruku. Kada sam mu oslobodio ruke, ščepao me i silno počeo da ljubi po vratu. Predao sam se, podigao mi je noge na njegova ramena i u trenu sam osetio njegov jezik u meni. Stenjao sam glasno od zadovoljstva! Ušao je ponovo kurcem u mene, ovoga puta odozgo, na meni. Ljubio me i njegov jezik u mojim ustima nije mi dopuštao da glasno uzdišem. Opet je svršio obilno, ovoga puta razlivajući svoju toplu spermu po mom stomaku. Opušteno smo ležali, mazili se satima i gledali u oči...tuširali zajedno. Da, dosadan i maglovit decembarski dan mi je doneo nešto sasvim novo. Opušten sam. Cover violina sada još lepše zvuči :)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

odlicno

Korisnik

Odlicna prica