Međusprat

Opet imamo jednu priču koja se meni nije desila, već mi je ispričao jedan momak i zamolio da od nje napravim priču. Kako ćete biti sigurni? Pročitajte te je do kraja.

Bio je karantin 2020. godine. Svi ga se sećamo. Svi smo ga doživeli na svoj način. A ja? Ja sam imao i previše slobodnog vremena. Počeo sam sa čitanjem knjiga, pa prešao na nešto lakšu tematiku - erotske priče, zatim završio na pornićima. 
Kad sam stigao do pornića, shvatio sam da me oni tradicionalni ne uzbuđuju previše. Tipa, lik i riba imaju sex na bilo kom mestu - okej mi je. Ali, onda sam otkrio mnoštvo kategorija i podkategorija na sajtovima sa pornićima. 
Tu sam došao do raznih saznanja - shemale, pegging, shemale fuck girl, shemale fuck shemale i slično. 

Shvatio sam kako me ovi manje tradicionalne kategorije sve više pale. Jedina tradicionalna kategorija koja je znal ada me napali kad i gde god je bila blowjob. U tome sam zaista uživao. Nekada i previše zamišljao, i došao do pitanja - kako li je ribi dok joj je kurac u ustima? Sve više riba sam zamišljao u sve više poza, normalnih i nenormalnih. Išlo je do te mere da sam shvatio da sam opsednut pušenjem do te mere, da bih rado i ja probao. 

Priznao sam sebi - loži me pomisao da pušim kurac. Sve je u redu, to sam ja i ja to prihvatam. Počeo sam da zamišljam sebe sa ovim ili onim likom, išao gradom i zagledao momke, zamišljao kako ih ljubim, kako se vatamo, ali uvek sam samo jedan osećaj izazivao kod sebe - gađenje (izvinjavam se svim gay momcima, ovo je bilo iskreno). Ne bih mogao da poljubim muškarca. Jednostavno, to me nikako ne privlači.

Iz istog razloga sam i napravio profile na svim društvenim mrežama. Prodili su po defaultu bili lažni na prvi pogled. Zašto? Zato što sam samo tako mogao iskreno da kažem šta i kako želim. I tako, jedno veče, na društvenoj mreži koju ćemo ovde zvati ptičica, pronađem profil iz kojeg se krije lik koji je očigledno bisex ili gay. Kažem krije, jer nigde nije stajao podatak o njemu. Naravno, kako sam uvek i bio hrabar (kao i svi što su hrabri iza lažnih profila) pošaljem mu poruku. Objasnio sam momku moju situaciju. Siguran sam da sam hetero. Pale me razne stvari sa ženama, ali i pomisao da pušim kurac. Sve drugo sa muškarcima mi se gadi. 

Ispostavilo se da je on jedan fin lik, bisex orijentacije, koji je krenuo kao ja, samo je mlađi 8 godina od mene. Iz drugog grada je, što mi je dosta olakšalo jer sam znao da je sve ovo dopisivanje veoma tanko i da su šanse da se nešto desi jako male. U priči me je ubedio da je bolje da prvi moj gay blowjob bude takav da ga ja primim, a da ću lako kasnije i ja da pušim, ako mi se ovo svidi. Dopisivanje je trajalo dugo i činilo mi se da se sve svodi na razmenu lepih reči, nudesa i sličnih stvari.

Međutim, kao i u svakoj srećnoj priči, tako i u ovoj postoji to čuveno muđutim. Dopisivanje je trajalo par dana, obojica smo shvatili da sam ja daleko veći bolesnik od njega, kada su sexualne aspiracije u pitanju. Njega je to jako palilo. Toliko, da iako je aktivan, imao je želju da dođe u moj grad, da mi popuši i da se vrati nazad. Ne mogu reći da sam oberučke prihvatio. Razmišljao sam nekoliko dana, a onda sam mu javio da želim. Ideja gde bismo to odradili je bila njegova. 

Našli smo se ispred jedne zgrade u mom gradu, za koju sam ja u tih par dana proverio da joj se vrata ne zaključavaju. Otišli smo na međusprat između šestog i sedmog. Bilo je pola 1 ujutru i razmišljanje nam je bilo da se niko u to vreme neće šetati peške po zgradi. Od starta smo se dogovorili da nema ljubljenja. Čim smo došli na poziciju koja nam odgovara, u mrklom mraku, on je kleknuo:


- Tatice, - tako mi se obraćao - molim te, skini se.

Nije kao da sam odmah poleteo. Kurac nije mogao da mi si digne. Zavukao sam ruku u trenerku i počeo sam da ga nadrkavam. Kad je konačno došlo do erekcije, izbacio sam ga napolje. 

Neverovatna je stvar bila da je on u sekundi uspeo da zguta ceo kurac. Onda ga je izvadio i krenuo da ga liže. Od muda prema vrhu. Više puta. Izvadio ga je iz usta i počeo sa njim da se mazi po obrazima. Imao je uredno obrijano lice. Vraćao se više puta do vrha i nabijao ga sebi do tačke povraćanja. Ne znajući kako da reagujem, uhvatio sam ga za glavu i počeo da mu nabijam kurac u glavu. Takoreći, jebao sam ga u usta. Čuo se odavno poznati zvuk gađenja i kurca koji se tare o pljuvačkom natopljene obraze. Jezik mu je bio konstantno izbačen. U jednom trenutku mi se oteo i počeo da mi drka kurac i liže mi muda. Spuštao se do čmara i vraćao nazad. Vakuumirao mi je muda do tačke izlaska masnice. Zagrizao je jako baš u trenutku kada sam počeo da svršavam. Prsnulo je u vis, a zatim palo na njegovu glavu. 

Od silnog uzbuđenja, sve je pohvatao rukama i progutao. Bio je strašno napaljen, a ja nisam bio spreman da pušim u tom trenutku. Ipak, želeo sam to, jer sam na pola puta, pa akde da završim posao. Ali, on je rekao da ne želi, jer mu je cilj bio da dođe do drugog grada, popuši, proguta, i vrati se kući napaljen. 

Otišli smo napolje, prvo on, pa onda ja. Nismo zajedno izašli, niti smo otišli na istu stranu. Javili smo se jedan drugom tek kad smo bili na bezbednoj udaljenosti. 

Kategorija:
Gay erotske priče