Koloseum

Nov koncept rijalitija je takav da velica nasilje, prostakluk, agresiju,ponizavanje zrtve, seks, novac i moc.

Pogotov bulling kao vid nasilja treba pretociti u fantastican rijaliti.

Velika kuca u kojoj borave samioni, njih 4 imaju sta pozele, seks alkohol, drogu top garderobu, a jedino sto se od njih trayi treba jeste da budu mastovite  izivljavanju nad jadnicom.

Njihh 4 obucene kao prave fufice u kozune helanke i mrezaste carapice i minice silaye u koloseum,okrugla prostorija sa visokim zidovim od koze i ogledalima na plafonu, tamo kidaju garderobu sa jadnice

Spickicom cizmice a apotom da ih lize , nakon toga jadnica dobija stitnik za zube po kojem su sve 4 piskile- guma mirise predivno na mesavina seksa, sperme i kokice dobija i neke raspale rukavice za boks, jedna od njih 4 bice glavna u ponizavanju jadnice, dobice vrhunske rukavice sa gumenim bodljama, tako da zada sto vise boli jadnici.

Njih 3 se povlace u coskove gde navijau za sampionku, dok vredjaju jadnicu i bodre na zesce udarce, hajde jace to, zadaj udarac, dok se jadnica povlaci u cosak njih 3 je guraju ne dozvolivsi prekid i samnjeni intenzitet borbe.

U vazduhu se oseca miris vlaznih pickica koje vriste za dobrom kitom, misicav maljav muskarac u borat gaciama koje ocrtvalju velika jaja ,martinkama i koznom maskom sa izduzenim nosom vrane ulazi u koloseum..

Uyima sampionku i jadnicinu ruku, i proglasava pobednicu dok 3 kurvice prskaju sampanjcem njih troje, porom jadnicu guraju ubokserski  dzak, diyu ga na vsinu od 1mm, a muskarcu navlace kozni kondom sa bodljama ,uy pracenje navijanja, hvata oberucke dzak i zabija se snazno u jednu rupu na njemu, dok sve 4 udaraju u drugu stranu dzaka.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

I neposmeno takodje

Korisnik

Bolesno...