Mladi oficir

Početkom ovog veka upoznala sam mladog oficira.Visok, celav, jakih ramena, stalno na nekim poligonima, obukama, akcijama...momak u formi :D

Dopali samo se jedno drugom i lagano počeli da se upoznajemo. Bilo je jako puno hemije ;)
Brzo smo stigli do intimnog upoznavanja. Znate kako je to kad imaš dvadesetak godina, par dobrih poljubaca, malo maženja, puno loženja i prvom priliko završite bez garderobe ;)
Ja još uvek nedovoljno iskusna, iako ne baš bez iskustva, otkrila sam kako izgleda fenomenalan sex. Prvi put momak je i više nego zadovoljio moje potrebe :D
Njegove usne i ruke bile su svuda po mom telu. Nije žurio, lagano je prelazio po mojoj koži izazovajuci blagi elekticitet gde god je prošao.
Sada se ne sećam baš svih detalja, prošle su decenije od tog našeg prvog susreta, ali još uvek je to nezaboravno iskustvo koje je trajalo više od dva sata, a da je pri tom jedva jednom svršio. Sećam se da sam posle desetog orgazma prestala da brojim koji je po redu. Celo moje telo bilo je kao glina u njegovim rukama. Nije bilo poze u kojoj njegov kurac nije punio moju pičkicu. I dok je znoj lio sa naših tela on je nastavljao da pumpa, da se zabija, ispunjava me. Na kraju kada je i on svršio, posle ni sama ne znam koliko pauza da dođemo do daha, kroz moje telo strujali su elektro-šokovi. Znate ono kad osetite da vam nepce trni, udovi se tresu, a srce furiozno lupa.
Posle takvog iskustva nemoguće je zadovoljiti se bilo čime manjim od toga. Mogu reći da me je upropastio za sve koji nisu tako izdržljivi i tako uspešni u pružanju zadovoljstva ;)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Baš takve volim
Kad imaju snagu, želju i volju da me dovedu do granice seksualnog ludila

Korisnik

Izdržljiv itekako

Korisnik

Još uvek jebe Smile
Ne posustaje Wink

Korisnik

jebote al izjeba