Женче на тренингу

Моје женче већ неко време тренира, ал у задње време како она каже поред редовних тренинга као награду добила је и једном недељно индивидуални тренинг. Један дан она ми рече да може тренер и кући да дође пошто наводно има час истезања. Ја кажем ок нека. И она то угивори баш кад сам ја требао увече да радим али ја променим смену. Да видим шта ће бити. То је био викенд деца спавају код бабе и деде. Ја као отишао на посао, ал мала шпијунажа, иако знам да се прца са некима са стране. 

21 h испред куће се зауставља ауто, долази инсзруктор, њен, иначе ватреполиста, ушао је у кући она у дневној соби, у баде мантилу спремна за "истезање" тачније то је натезањ било на инструкторов курац. 

Ја сам то посматрао из нашег дворишта кроз прозор. Чим, је ушао почели су да се страсно љубе, он јој је одвезао баде мантил, севнуле су њене груди и утегнут стомак, он је био з фармеркама и кошуљи, али се спушао љувећи јој груди и уједно му она скидала кошуљу. 

Да недужим..... Скинули су се, он јој је лизао пичкицу, она стењала, тада му се она наместика у доги позу, а он јој је брзо и снажно ставио његов у њену, држао ју је рукама за сисе,љубио јој је врат, она је просто уживала. Ту позу обожава. Њему се ближио врхунац, престсо је да је јебе, окренуо ју је на лема и легаи преко ње, она је уживала, кренуо је да се спушта низ њено тели опте љубећи, је по, сисама, а у једном моменту су се нашлу у пози 69,она му је дудлсла његову курчину свршсвајући на његов језик, када је он соју једном тренутку напунио уста спермом. Извукао киту из њених уста и рекаи "Мачко готов тренинг" она му рече: "Само то" и дода : Овај мој ради ноћ, ја се плашим да будем сама". Он јој је рекао да мора кући због жене. А ја сам кад је он отишао, њу изненадио, и дошао наводно кући раније. Правио сама се блесав као ок је што је легла гола да спава и утерсо јој мој  у њену гузу и јако брзо свршио. После сам, јој, рексо да сам све видео, и нека настви са тренинзима, јер знам и њега добро, прцали смо је заје3а и она уживс. Наш брак је отворен по том питању ал за људе које знамо. Можда некад неко непознат за ссд не. 

Kategorija:
Strejt erotske priče