Potporučnica 2

Probudio sam se kasno popodne. Potporučnica Juca je čvrsto spavala pored mene. Znao sam da noćas nije spavala, nisam hteo da je budim. Prešao sam u dnevni boravak, tamo se obukao i telefonom naručio pa pošao po ručak u obližnji restoran. Sneg je i dalje padao, bilo ga je već preko 20 cm. Napolju je baš bilo hladno a do restorana za 300 metara nisam hteo da palim kola. Zato je bilo prijatno kad sam se vratio u stan.  Nisam hteo da jedem sam, pošao sam da se istuširam pa kasnije i nju da probudim.

Upravo sam završio kad se ona pojavila na vratima sobe. Potpuno gola. Bradavice su joj i sad bile napete, čvrste. Gledao sam njeno telo, pomalo mršavo ali čvrsto, čvrstu malu guzu. Videlo se da nije izbegavala fizičko na akademiji i da se još nečim bavila, fitnesom ili sl.


- Dobro jutro, gospođo, kako smo spavali?
- Super, odmorila sam, baš mi je trebalo… idem pod tuš, nađi mi nešto da obučem?
- Više mi se sviđaš tako, ali ok
- Perverznjaku matori – nasmejala se i ušla u kupatilo

Završio sam postavljanje stola kad je izašla u mojoj majici i šorcu koji su joj bili mnooogo veliki. Majica koja je inače bila malo duža na njoj je izgledala kao haljina. Seli smo da ručamo a ona je noge podvukla pod sebe, izgledala je kao devojčica. Bezobrazna devojčica.


Ručali smo i prešli u d.boravak. ona nam je skuvala kafu, dohvatio sam piće i nastavili da se zezamo.


U jednom momentu je ustala, protegla se i bez reči pošla u sobu. Dovršio sam piće i lagano pošao za njom.


Ležala je na leđima na krevetu, potpuno gola, raširenih i pruženih nogu i lagano mazila ribicu. Poluzatvorenih očiju me pogledala i pitala:


- Pa šta čekaš do sad, obećao si nastavak?

Nisam odgovarao, skinuo sam odeću i zaronio među njene noge.


Butine su joj bile glatke, depilirane i čvrste a ribica je već bila vlažna. Lagano sam je raširio i ukazalo se malo čvrsto dugme klitorisa. Ona se nije pomerala, isčekivala je. Lagano sam ga dodirnuo jezikom. Stresla se lagano. Krenuo sam da se igram njenom pičkicom. Malo klitoris pa malo usmine, sve do malog analnog otvora. Disala je sve teže i sve glasnije ispuštala neke zvukove. Noge je prebacila preko mojih ramena i izdizala karlicu da joj što više priđem. Nisam žurio, lagano sam je vodio ka vrhuncu. Dok sam joj grickao klit prstom sam ušao u nju. Kad je osetila počela je lagano da meša kukovima. Igrao sam se prstima po njenoj pičkici a ona je odgovarala na svaki pokret. Uhvatio sam srednjim prstom odozdo a palcem na klitoris i malo čvršće pritisnuo. To joj je bio okidač. Počela je da se grči izdžući dupe od kreveta, napravila je luk  telom. Orgazam joj je bio jak, zgrčila se a zatim opustila i ležala nepomično.


Sačekao sam je da se malo smiri pa ponovo počeo igru prstima. Sada je  bila još osetljivija ali joj prsti više nisu bili dovoljni.


Uspravio sam se na kolenima iznad nje, podigao joj noge na ramena, uvatio je za kukove i izdigao ih. Njina pičkica je došla na vrh kurčine i tu sam stao. Gledao sam je u oči dok je ona vrtela kukovima pokušavajući da se navuče na njega.


Lagano sam ga uvlačio, osećajući svaki milimetar vrele i vlažne pičkice koja je pulsirala oko njega. Kad je ušao ceo stao sam. Ona je lako pomerala kukove, pokušavajući da izazove jači sex. Nisam hteo da žurim, imali smo vremena. Lagano sam ga izvlačio pa polako vraćao. Bila je sve nestrpljivija, kružila je kukovima sve brže. Počeo sam da ubrzavam tempo, udarao sam sve jače i brže. Njeni krici sad su se stopili u jedno stalno aaaaa. Na svaki moj udarac odgovarala je pribijanjem kukova i pičkice da uđe što dublje.


Ne vadeći ga, spustio sam joj levu nogu i prebacio moju nogu preko njene. Sad sam je tucao sa strane, njena podignuta noga je omogućavala da gledam kako joj kurčina ulazi do kraja. Zabacila je glavu, leđa izvijena u luk i čvrste bradavice pokazivale su mi koliko uživa. Zakucavao sam joj ga do kraja, žestoko, kidao sam je.


Spustio sam joj i drugu nogu i okrenuo je na stomak. Izdigla se i postavila da je tucam zguza, ne vadeći ga ni u jednom trenutku. Njeno čvrsto dupence bio je na izvolte, sad sam ga zakucavao još brže. Imao sam osećaj da je sve uža, stiskala ga je unutrašnjim mišićima.


Trajalo je dugo, znoj je oblio i mene i nju ali nisam odustajao. Šamarao sam joj dupe, udarao ga a ona je u tome baš uživala. Ukočila se kad sam prstom prešao preko guznog otvora, zastenjala je jače. Spustio sam prst do pičkice i navlažio ga njenim sokovima pa ih razmazao po otvoru guze. Lagano sam pritisnuo i ugurao vrh prsta. Otpor je bio sve slabiji a ona je prstenjala „Nemoj, nisam tu nikad“. Odustao sam za sad, ali …


Nastavio sam da je tucam zguza, jako, grubo i brzo. Počela je da svršava, zabila je glavu u jastuk i izbacila dupe visoko. Osećao sam grčenje njene pičke, vrištala je u jastuk. Nisam stajao, nastavljao sam da se zakucavam što je kod nje izazivalo svršavanje za svršavanjem.


Pala je na krevet, telo se opustilo a kurac mi je ispao iz nje. Nisam još bio gotov, spustio sam se preko nje i lagano ga uveo u vrelinu. Podigla je malo guzu i omogućila mu da uđe još dublje. Nastavio sam da je tucam i da ubrzavam tempo. Osetio sam da sam i ja blizu, nisam hteo da svršim u nju. Izvukao sam ga i hteo da joj svršim po guzi i leđima. Brzo se okrenula i uzela ga u usta. Punio sam joj usta, čini mi se da nikada nisam toliko dugo svršavao a ona je sve gutala.


Na kraju  ga je oblizala, coknula jezikom i pogledala me u oči:


- Volim ukus sperme posle dobre jebačine.
- A ja volim nezasitne klinke

Pao sam na krevet, znao sam da će tražiti još. Svaka traži još kad je dobro izjebeš, to sam davno naučio. Neke traže odmah a neke se vrate naknadno, ali ni jedna ne kaže da im je previše.


Zapalili smo po cigaretu, doneo sam viski, ležali smo i ćaskali. Počela je iskreno da mi priča o sebi. U srednjoj školi je imala par veza ali ništa ozbiljno. Sa jednim tipom iz te veze je i izgubila nevinost i imala slab seks. Na akademiji je u prve dve godine imala ozbiljnu vezu ali su raskinuli početkom treće godine kad ga je uhvatila u seksu sa koleginicom. Tad se i ona opustila i dala u promet pa je za dve godine promenila njih šestoricu. Jedan od tih joj je pustio priču da je laka ženska kad ga je ostavila zbog lošeg seksa. A i sad je došao sa njom u našu jedinicu. A ona stvarno voli seks i treba joj neko da se povremeno pojebe a da neće da priča. Procenila je juče da sam ozbiljan a o meni nije čula nikakve priče. Jedino joj je problem bila razlika u godinama.


- I jel i dalje problem u razlici u godinama? Ili si promenila mišljenje?
- Normalno da sam promenila, ni jedan do sada me nije ovako obradio. Sviđa mi se što nisi bio navalentan u startu, pustio si da ja odlučim hoću li ili ne. Vidi se da imaš iskustva i u vezama i u seksu, svršavala sam ko nikad.
- Pa znaš kako narod kaže: „Stari panj dugo drži žar.“
- A misliš da još imaš žara?
- Proveri

Nije čekala da joj ponovim. Navukla je ćebe preko glave i spustila se…





Nastaviće se … možda …





Zavisi od komentara.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

@dacagrom Jadno je napraviti profil i zakljucati ga.

Korisnik

Glupo je ucenjivati ljude za komentare.. Jadno

Korisnik

Nastavak ce biti kad bude vise komentara.

Korisnik

Vrlo dobro

Korisnik
Era

Само рокај.

Korisnik

Nema ništa lepše od iskusnog muškarca.. Balavci ne mogu da se porede sa iskusnim liscima.. Uživala sam u svakoj rečenici i poistovetila se donekle sa njom Sunglasses