Pokraj vatre

U dubokoj i gustoj šumi, pokraj vatre u sred mirne i tihe noći, spokojno odmaraju dva ratnika. Na prostirkama od medveđe kože dok jedan spava dubokim snom, drugi otvorenih očiju plovi kroz sećanja. Pred njima je dug put i neizvesna sudbina. U mraku vrebaju razna stvorenja, ali ove noći, dok se pun mesec probija kroz krošnje drveca nema naznaka opasnosti.

Plamen vatre iznenada baca senku na neobičan obris tela koje se lagano njiše. Kao leptir lagano klizi ka svetlosti. Iz izmaglice boja i mirisa izranjaju ženaki udovi prekriveni cvećem. Latice lepršaju sa svakim njenim pokretim. Posipaju se na sve strane, lagano padajuci na zemlju. Gipko telo kreće se u ritmu koji samo ona čuje. Potpuno nesvesna da oči ratnika klize po njemu. Sa svakim pokretom otkivajući sve više nežnu belu kožu.

Tihim, milozvučnim glasom počinje da peva. Lakim pokretima ruku skidajući cvetove sa svog tela. Sada počine da otkiva gola ramena, polako lizeći niz svoje grudi. Jedna ruka ostaje tu, da sakrije njene čari, dok druga putuje ka stomaku. Opčinjeni ratnik, polako se pridiže iz ležećeg položaja. Otresa svoj ogrtač i podiže se na noge. Hipnotisano prilazi pružajući ruke da dodirne tu belu kože. Oseti nežne mirise cveća. Okusi tu zavodljivu lepotu koja ga priziva sebi. Želja u njemu gori nekontrolisanim plamenom. Svet koji ga okružuje nestaje iz njegove glave. Njegove misli i potrebe usmerene su ka ovom predivnom biću koje ga mami. Svakim korakom sve više pada pod njene čini. Telom mu se širi vrelina i krv brže struji venama. Zategnuto, napeto telo traži olakšanje. Njegovo uzbuđenje je na vrhuncu dok stoji na korak od nje.

U tom trenutku iz šume iskače ogromni beli vuk. Hvata je svojim velikim čeljustima, dok se oštri beli zubi zarivaju u njenu kožu. Oštri vrisak prelomi se kroz šumu, trgnuvši oba ratnika. Onaj što je spavao podiže glavu i reče svom saborcu:

‌- Beži, čoveče, gde prilaziš Ruslanki, zar ne znaš da te one začaraju i odvuku u duboku vodu da te utope!!!

Kategorija:
Strejt erotske priče