Gost sa sela

Bilo je to pre 7 godina. Ortak doveo nekog svog ortaka sa sela kod mene kući. Kao da prespava. Znao sam da je dečko u fazonu, ali nisam bio previše zainteresovan. Kasno su došli, brzo smo se upoznali i legli da spavamo. Ja u mom, njih dvojica u drugom krevetu. Posle par minuta čujem da se nešto dešava i shvatim da su se njih dvojica dohvatila. Bilo mi je malo smešno, ali je sve to bilo ok. Bili su veoma tihi. Brzo sam zaspao. U jednom trenutku osetim da je neko ušao u moj krevet. Zavuče se ispod ćebeta i poče mi pušiti kurac. Mislio sam da se moj ortak zeza, međutim kad sam mu stavio ruke na glavu shvatim da je to gost sa kojim sam progovorio tri reči.
- Mislio sam da je Marko, kažem ja.
- Marko se tušira. Sad će i on.
Shvatam da će biti trojke. Dok se drug tuširao, moj gost sa sela me je oralno zadovoljavao. Davio se mojom kitom. Gurao sam mu glavu na dole da ga guta celog. Voleo je to. Voli groblje, što se meni baš sviđalo. Posle par minuta, stigao je i Marko iz kupatila. Go, legao je pored mene, a gost je naizmenično dudlao moju i kitu mog ortaka dok smo se mi žvalavili. Super osećaj. Popaljivo. 
Posle nekog vremena, ustao sam, uzeo kondome, stavio ga na kurac i počeo da guzim gosta koji je tako naguzen pušio kurac mom ortaku. Očekivao sam uzak čmar. Bio je srednje uzak. Ušao sam bez ikakvih problema.  Za čas. Bio je spreman. Hteo sam ga ga ispoštujem i da ne budem grub na početku, međutim, čovek mi reče da hoće jače.
- Ej, slobodno jače. Hoću da mi razvališ bulju.
Mislim u sebi, to mi reci kralju. Ubrzao sam tempo. Uživao sam, a koliko sam shvatio i on. Svi smo uživali. Od jedne tihe atmosfere, postajali smo sve bučniji i bučniji. Prčio sam ga 200 na sat, lupao samare po bolji, dok ga je drug napušavao. 
Posle 10ak minuta takve akcije oglasi se gost sa sela:
- Hoću da primim dve kite. Hoću vas obojicu u dupetu.
Ideja se svima svidela. Moram da priznam da to nikad nisam probao.
Izvadim kitu iz njega, legnem na krevet. On seo na moj kurac, a drug od pozadi pokušava da ga ušteka.
Kad je ušao, mislim da je to bio najbolji užitak ikada. Bulja mu je odjednom postala preuska, a istovremeno osetiš još i drugi kurac u nečijoj bulji. Toliko je bilo dobro da smo obojica svrsili za minut I to istovremeno. Pošto ortak nije stavio kondom osetio sam njegovu spermu kako se sliva niz moja jaja. Ja sam iso svršio kao konj. Gost je bio u ekstazi. Ne znam kako mu je bilo, ali nama dvojici je bilo fenomenalno. Šteta što je taj osećaj kratko trajao.
Da bi i gost svršio, tražio je da nam obojici puši dok on drka. Posle par minuta i on je svršio.
Otišli smo u kupatilo, tuširali se i zaspali. Bilo je to prvo i jedino moje double dick iskustvo. Probao sam još jednom sa nekim ortacima, ali nismo bili ovako uspešni.

Kategorija:
Gay erotske priče