Potporučnica 1

Stigla nam je nova generacija oficira potporučnika. Među njima i nekoliko žena. Mladi, neiskusni, a misle da su Boga uhvatili za muda što su postali oficiri. Na akademiji su ih učili da će ih podoficiri i stari ugovorci zeznuti i tako su se i ponašali, izbegavali su svaki naš savet i mislili da najbolje znaju. I obično bi se ubrzo uverili u suprotno.


Među njima bila je i Juca, bar tako je uzela nick na fejsu umesto svog pravog imena pa ću je i ja tako ovde zvati. Devojka od nekih 170 cm, ravne crvene kose, mršavija, malih grudi, bez izraženih oblina. U startu su je postavili u jedinicu gde nije bilo drugih oficira pa se brzo uklopila sa potčinjenim podoficirima i ugovorcima. Od njenih kolega sam čuo da je na akademiji baš bila raskalašna, da je često menjala partnere i da baš voli da se pojebe.


Nismo imali nekog većeg kontakta do jednog dežurstva za vikend. Pošto dežuram na mestu koje je osamljeno a nema neke obaveze, imao sam običaj da oslobodim pomoćnika sve do smene kad on preuzima. Tako je bilo i taj dan, pomoćnik je otišao u jedinicu da završi neke poslove, ja sam upalio TV i kulirao. U jednom trenutku se pojavila, došla je u obilazak. Dao sam joj da se upiše u knjigu i ponudio kafu. Prihvatila je, zapalila cigaretu i … ostala 2 sata!


Počeli smo neku uobičajenu priču, o poslu, kako se snašla, pa preko toga došli i do odnosa u jedinici pa prešli i na neke lične teme. Rekao sam da sam razveden, da deca žive sa majkom, da sam stanujem, a ona da je pre završetka akademije izašla iz veze, da je sada sama, a stanuje sa koleginicom koja radi u drugoj kasarni… Ispričali smo se dobro, prijateljski.

Ujutro, kad sam predao dužnost pošao sam kući. Već je počeo lagani sneg. Video sam je na izlazu iz kasarne, pošla je prema stanici gradskog prevoza. Seo sam u kola i naišao pored nje.

- Cao, ako ne žuriš možemo negde na doručak. Ako nemaš obaveze?
- Što da ne, ali ja častim. A ti me kasnije voziš do stana da se ne smrzavam.

Otvorio sam vrata, smestila se u sedište a ja sam pojačao grejanje. Kad sam je pitao gde hoće, rekla je gde je dobra hrana i gde je toplo. Znao sam baš takvo mesto, malo van grada. Pošto je sneg već dobro padao malo duže smo se vozili. Dok smo stigli ona je skoro zaspala. Smestili smo se u topli separe i naručili kafu i doručak.

Kad je skinula dugu jaknu malo bolje sam je pogledao. Do sad sam je viđao samo u uniformi. Crvena ravna kosa, zelene oči, malo prćast nosić. Bila je u košulji koja je malo raskopčana i pod kojom su se nazirale male grudi, uski struk, čvrsta mala guza se isticala u farmerkama koje su bile uvučene u čizme do kolena.

Doručkovali smo i lagano ispijali kafu. Komentarisali smo

- Sad je cimerka otišla na posao i stan će biti hladan kad dođem, ima da se smrznem dok legnem.
- Ja sam to rešio tajmerom, grejanje se uključilo u 8 jutros i taman će biti toplo kad dođem.
- Ma ja sam nisam spavala celu noć pa mi još hladnije.
- Pa ja mogu da ti ponudim toplo mesto u krevetu ali ne mogu da ti obećam da ćeš onda mnogo da spavaš – nasmejao sam se i odlučio da rizikujem, jer do tad smo vrlo malo pričali o seksu.
- A otkud znaš da bi mi se onda i spavalo? -  prihvatila je igru, zaključio sam.

Gledao sam je u oči i razmišljao da li me sad provocira i zeza ili bi stvarno htela na partiju sexa.

- Šta je, odustaješ od ponude?
- Naravno da ne, ali hoću da budem siguran da me samo ne provociraš, da ne bude kasnije da sam te napao i iskoristio.
- Pa možda ja hoću tebe da iskoristim, probaj. Sigurno neću prijaviti da si me napao jer onda ne bi išla sama sa tobom ovde.
- Ok, da popijemo kafu pa da idemo, i tako će početi jači sneg.

Kad smo izašli kola su već bila pokrivena slojem snega. Vozio sam lagano a ona se sklupčala na sedištu, pustila muziku i kulirala. Skinula je jaknu i malo raskopčala košulju, video se beli čipkani brus. Lagano sam spustio ruku na njenu butinu, samo me pogledala i nasmejala se. Ali nisam mogao dalje, bila je u farmericama a i morao sam paziti na put.  Kada smo došli blizu njenog stana, usporio sam i pogledao je. Samo je rekla „vozi dalje“.

Ubrzo smo stigli u moj stan. Kad smo ušli bilo je ugodno toplo, kao što sam i obećao. Skinula je jaknu i mešajući malim guzovima pošla u kupatilo. Ubrzo sam čuo zvuk tuša. Doviknuo sam joj da u ormariću ima peškire i mantil, a ja sam otišao da uzmem piće. Izašla je umotana u mantil i sa peškirom oko kose. Dao sam joj fen, pokazao gde su pića i rekao da se ponaša kao u svojoj kući. Pošao sam da se i ja osvežim. Stan je imao dve sobe, u drugoj su bila dva singl kreveta, uvek sam joj mogao ponuditi da tamo spava.

Kada sam završio ona je bila u dnevnom boravku, zavaljena u fotelju, pijuckala liker. Mantil joj je bio velik, celi ju je pokrivao tako da nisam ni mogao naslutiti ima li išta ispod njega.

- Malo sam pogledala stan, nadam se da se ne ljutiš?
- Ne, rekao sam ti da se ponašaš kao u svojoj kući.
- Lepo si ga sredio, pravi samački jebodrom. Dovodiš često ribe ovde?
- Samo koje zasluže.
- Pa čime sam ja zaslužila?
- Pa jesam li rekao da sam te doveo u jebodrom, videla si da ima krevet i u drugoj sobi?
- A kako bi bilo da prestanemo sa igranjem? Dovodiš me u situaciju da sam ja ta koja tražim da me izjebeš, kao da ti ne bi??

Ustao sam, prišao i pružio joj ruku. Povukao sam je ka sebi i poveo u moju sobu. Pošla je kao uplašena devojčica, bez reči. Raskopčao sam joj mantil i sam je kliznuo niz njena ramena. Ukazale su se male grudi sa čvrstim šiljatim bradavicama, zategnuti stomak i depiliran venerin brežuljak.

Sagnuo sam se i uzeo čvrstu bradavicu  u usta a ona je to propratila uzdahom. Njena ruka krenula je pod moj mantil. Zavukla se pod bokserice i obuhvatila moj već čvrsti kurac. Kad je osetila veličinu samo je promrmljala „OHOOO“. Spustila se, raširila mi mantil i povukla bokserice nadole. Uhvatila ga je usnama i lagano CELOG progutala. Cura je ladno radila duboko grlo! Osećao sam kako joj glavić udara u nepce i ide dalje. Lagano ga je izvlačila i opet gutala. Bila je baš vešta, videlo se da ima iskustva. Podigla se i krenula da me ljubi. Uhvatio sam je za male guzove i lagano podigao a ona me obgrlila nogama. Spustila je ruku i lagano ga uvela u sebe. Osetio sam kako klizim u nju. Kad je ušao do kraja umirila se i lagano počela da meša. To mi je bilo sporo pa sam je držeći je za guzove počeo jako navlačiti. Prislonio sam je leđima uz zid i zakucavao se jako. Ubrzo je počela glasno da svršava. Osećao sam kako joj se telo grči ali nisam stajao. Zakucavao sam je uz zid snažno, bez pardona. Hteo sam baš da je izjebem i to sam i radio. Snažno, žestoko, da bude za pamćenje. Držeći je i dalje u naručju, sa kurcem duboko u njoj, poneo sam je na krevet i spustio na leđa. Noge sam joj sada digao visoko i nastavio da je tucam. Bio sam i ja blizu ali sam hteo da je nateram da još koji put svrši pre mene. Osetio sam njen grč, ukočila se i stala. U tom momentu sam još pojačao tempo što je ona propratila krikom. Izvukao sam ga i počeo da prskam po njoj. Poneke kapi su joj došle i do lica. Pokupila ih je prstom i oblizala sve. Legli smo iscrpljeni i zapalili po cigaretu.

- Jbt, nisam očekivala da si ovakav. Ti si mi najstariji tip sa kojim sam se tucala. I među najboljima. E sad, dal sam ja iscrpljena ili sam zagorela, ne znam.
- Ništa, sad ćemo odmoriti oboje. Pa da ponovimo kasnije, da vidimo jel do umora ili zagorelosti.

Ustao sam, spustio roletne i pogledao je golu onako u polumraku. Mala uopšte ne izgleda loše, pomislio sam, a i zna da se tuca. Biće ovo naporan dan …

Nastaviće se, normalno

Ako bude komentara

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Predobra prica, tj dogadjaj...pisi dalje brate Grin

Korisnik

Može li nastavak ipak je dobra priča da se završi odma na pocetku

Korisnik

e kako da nema komentara,pa ona je vrh prema pisanom,daj produzi...