Nastavak 2

Nekako sam došao do kancelarije, slomljen, umoran od noći sa Micom. Ipak je mlađa 18 godina! Jedra, prirodno jaka, dete sa sela… Plus sam pre toga dobro popio. Bio sam umoran, ali onaj slatki umor. Pomalo sam radio, kolege svraćale poslom. Oko 10h u kancelariju su mi došla dvojica kolega na kafu. Pozvao sam kafedžinicu, javila se Miki i naručio sam nam kafe i sokove. Bili smo uveliko u priči kad je Miki ušla. Veliki podočnjaci su mi pokazali da je i ona imala burnu noć. Pošto su joj kolege bile okrenute leđima značajno me pogledala, postavila kafe i piće i izašla. Znao sam da će čekati da odu da bi došla da pokupi šolje i popriča.


Ušla je desetak minuta pošto su kolege otišle. Pokupila je šolje i čaše na tacnu i sela bez pitanja. Gledala me je ispitivački bez reči.


- Šta je, šta me tako gledaš? – pitao sam.
- Šta si joj uradio i kako je bilo?
- Ništa što nisam i tebi. Mala je neiskusna i nezasitna, koliko mi se čini. Ali to ću još da ispitujem. Gde je sada, jel ti se javila?
- Jeste jutros, sva happy. Rekla mi je da ide da se sakrije negde i da odmara, zato sam te i pitala.
- Pa nije valjda da ti smeta?
- Ne smeta mi, ali neću da je povrediš. Ona je neiskusna, imala je samo dva momka u životu, sa zadnjim je bila u dugoj vezi. Dosta si stariji od nje, neću da je povrediš – nastavila bi još ali je u kancelariju ušao jedan od kolega pa je ustala i lagano otišla.

Malo sam se zagledao u njeno poveliko dupe u uniformi pa me je kolega začuđeno gledao i pitao šta muvam sa Miki. Naravno da nisam hteo da krenu neke priče pa sam rekao da mi je nešto trebalo u gradu a ona dobro poznaje Niš. Znao sam da će Miki čekati novu priliku za nastavak razgovora.


Posle toga ispao mi je posao pa nisam mislio na njih dve. Nisam ni primetio da je došao kraj radnog vremena, kad je Miki ušla bilo je već 15:30 svi su već otišli. Još je bila u uniformi, pretpostavio sam da je ostala da sredi kafedžinicu i iskoristila da nastavi priču.


- Da nastavimo, neću da je povrediš ali mi je drago da joj je bilo lepo. Ne smeta mi, mi ostajemo u istom odnosu ako ti ne smeta.
- Kakvom to odnosu, reci otvoreno?
- Sad si bezobrazan, znaš ti sve – stajala je uz moj sto.

Ustao sam, pošao do vrata kancelarije i zaključao ih. Nije se pomerala, samo me gledala. Prišao sam i utisnuo joj poljubac, gurajući je prema stolu. Otkopčavao sam joj košulju a ispod nje se pojavio crveni grudnjak koji je držao povelike sise. Njena ruka spustila se i uhvatila mi kurac preko pantalona. Otkopčao sam joj opasač i pantalone i zavukao ruku u gaćice. Obrijana pička tek je počela da vlaži. Očigledno sam je iznenadio ali prihvatila je igru.


Odvojila se od mene, spustila na kolena i otkopčala mi pantalone. Povukla ih je nadole zajedno sa boksericama a i ustima uhvatila kurac koji je iskočio. Gledala me u oči i uvlačila ga duboko. U jednom trenutku ga je ispustila i pitala me izazivački:


- Koja bolje puši, priznaj?
- Vidi se da si iskusna pušačica, iskustvo je iskustvo. Ali Mica tek treba da uči, ima vremena. Ti si stara kuravela.

Na to ga je nastavila da ga puši tako žestoko da mi je vrlo malo trebalo da joj  napunim usta. Nisam to hteo pa sam joj ga izvukao i povukao je nagore. Grubo sam je okrenuo prema stolu, savio je da je izbacila poveliko dupe. Povukao sam joj nadole i pantalone i gaćice. Raširio sam joj guzove, doveo ga na ulaz i žestoko zakucao.


Zakucavao sam se jako, ona se skroz spustila na sto i grčevito se držala. Iako se jebala noćas pičkom ga je stezala i cedila. Udarao sam je, šamarao po velikim guzovima, terao da se oglasi. Ćutala je i primala ga bez pokreta i glasa. Izvukao sam ga, uhvatio je za kosu i uspravio. Okrenuo sam je ka sebi a i meni i njoj su pantalone uniforme bili na člancima nogu. Gurnuo sam je nadole, klekla je i ponovo ga uzela u usta. Sisala ga je kao i na početku, gledala me u oči i gutala ga skoro celog.


Počeo sam da svršavam direktno u njena usta. Primala je sve, gutala i lizala. Kad sam ga izvadio iz njenih usta bio je čist a ona je mljackala J .


 Ustala je, navukla gaćice i pantalone, lagano zakopčavala košulju. Obukao sam se i ja i seo u stolicu.


- Ovo mi je prijalo, kao i uvek sa tobom. Ali te još jednom molim da je ne povrediš. I da joj ne govoriš da se nas dvoje tucamo. Ja sam tu kad god ima prilike, kad smo oboje za. Bez obzira bila u vezi ili ne, znaš da ću uvek biti za tucanje sa tobom. Imamo dogovor?

To mi je savršeno odgovaralo. Nisam želeo vezu ni brak. Jedan brak mi je bio sasvim dovoljan, deca su živela sa majkom, redovno smo se viđali i to mi je bilo dovoljno. Tucanje sa Miki je bilo uvek odlično, nije se ničega stidela i sve je prihvatala, ako se i njoj sviđa, naravno. Sa Micom nisam planirao još ništa, ali ako i sa njom uspem da sklopim sličan dogovor biće odlično.


Sa trećom, Radom, sam bio još nedefinisan, kresnuli smo se nekoliko puta, kad je njoj bilo do sexa ali nije prihvatala pozive kad ja hoću nego kad njoj to odgovara. Mislim da je smatrala da tako može da me navuče na neku ozbiljniju vezu.


Posle sexa sredila se i otišla da se presvuče u civilku. Presvukao sam se i ja, sačekala me je kod kola i pošli smo ka mom stanu, na nastavak.


Slobodno pišite komentare…

Kategorija:
Strejt erotske priče