Let

Polako mu prilazim i podižem belu majicu koja ležerno pada preko njegovog stomaka. Otkrivam čvrste, zategnute mišiće i glatku kožu. Lagano klizim prstima uz napet stomak, podižući majicu preko glave. Zurim u jake grudi i mastilo na širokim ramenima. Liči na kandže koje se pružaju s leđa. Prstima pratim linije dok  prilazim da pogledam izbliza. Ne, to nisu kandže, to su pera iz njegovih krila. Širim dlanove po sredini njegove kičme i klizim ka ramenima, nežno ih mazim. Pozivaju me da.skočim i poletim s njim.
Deluje kao lik koji bi me odveo u neviđene visine. Podseća na palog anđela. Kroz glavu mi prolazi serija "Lucifer". Nadam se da ima i njegov seksualni apetit ;)
Uzbuđenje koje je njegov vešt jezik olizao sa moje pičkice, ponovo se javlja. Moji sokovi cure niz butine. Mišići se grče zahtevajući ispunjenje.
S leđa otkopčavam pojas njegovih farmerki i spuštam ih niz mišićave noge. Za njima slede i bokserice. Okreće se prema meni. Njegov napeti kurac je u visini moje glave. Zove me da ga probam. Vidim da je vlažan na vrhu. Jezikom spremni skidam kapljici njegove želje i spuštam nežan poljubac na njegov ponos. Širim usne i jezikom ga olizujem. Lagano ga puštam da klizi niz moje grlo. Prstima odmeravam punoću njegovih jaja. Želim da iscedim i poslednju kap iz njih.
Osećam kako me krupnim šakama hvata ispod miški, podiže i prislanja leđa uz hlada zid. Ledeni šok širi se mojim telom. Sada sam u sendviču između leda i vatre njegovog tela. Toplota se preko njegove kože  prenosi na moju. Ruke mu klize niz moje bokove, prstima steže moje butine i podiže me u vis.
- Poleti sa mnom! - vragolasto kaže, kao da čita moje misli.
Uzlet je lanag, oprezan. Nežno se kreće dok me ne ispuni do kraja. Zastaje i posmatra moju reakciju. Moji prsti stežu njegova ramena. Ljubim njegove sočne usne i lagano počinjem da vrtim kukovima. Šake su mu sada na mom dupetu. Steže guzove i počinje da se kreće. Postepeno ubrzava ritam. Ulazeći sve dublje i dublje. Ječim svaki put kad uleti. Podiže me sve više i više, vodeći ka vrhuncu. Moj orgazam lagano klizi niz njegov kurac. I dalje se kreće ne dozvoljava mi da padnem s visine.
- Ovo je tek početak. - kaže dok se zadovoljno smeška - Vodim te na jedno dugo putovanje!

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Obozavam kada me necija vragolasta masta ostavi bez daha! Heart

Korisnik

javite se u inbox ako hocete