Mica 2

Probudio sam se napaljen. Mica je klečala sa mojim kurcem u ustima. To me je i probudilo. Lagano ga je lizala, gutala. Video sam da baš uživa a uživao sam i ja. Gutala ga je do kraja a plava kosa joj se prosula po mom stomaku. Zažmurio sam i prepustio se njenoj želji. Osećao sam koliko sam tvrd i osećao sam njene zube na njemu.


Naglo je prekinula, pogledala me zamućenim pogledom, ustala i dovela svoju ribicu iznad njega. Osetio sam koliko je vlažna i vruća. Spustala se lagano, osećao sam svaki milimetar njene vlažne i vruće pičkice. Spustila se do kraja i tu zastala. Ostala je tako nekoliko trenutaka utisnušvi mi duboki poljubac. Ljubili smo se a njeni bokovi su se lagano pomerali. Uspravila se  na meni i počela kružiti bokovima sve brže. Uhvatio sam je za grudi, stiskao ih i uvrtao bradavice koje su bile baš tvrde. Bila je sve grublja i brža, čvrsto jedro telo imalo je neverovatnu snagu. Spustila se na mene, njene grudi su pritisle moje da sam osećao čvrstinu bradavica. Počela je da se izdiže i nabija žestoko. Prihvatio sam taj ritam i zakucavao se odozdo jako a ona je svako zakucavanje propratila kratkim krikom. U jednom trenutku je stala i ukočila se. Nastavio sam da se zakucavam dok je svršavala jako, u grču.


Stala je, opustila se i ležala na meni. Tek tada je progovorila.


- Probudila sam se i želela još. Ne ljutiš se?
- Pa ko bi se ljutio na ovakvo buđenje? Ali ja još nisam završio, vidiš i sama.

Skliznula je sa mene i legla pored. Lagano sam je mazio po leđima i spustao ruku naniže. Guza joj je bila čvrsta, jaka, izbačena. Krenuo sam još niže i napipao pičkicu koja je bila još mokra i vruća. Ušao sam prstom u nju što je ona propratila uzdahom i izdizanjem guze. Prebacio sam se iza nje, naslonio se i lagano ga uveo u nju. Propratila je to uzdahom i komentarom da mi još nije dosta.


- Ovakve pičetine mi nikad nije dosta – rekao sam i zakucao ga do kraja.

Odgovorila mi  je uspravljanjem na laktove i izdizanjem guze u vis, bez reči. Počeo sam da se zakucavam do kraja, sve brže i brže a ona mi je odgovarala na svaki udarac. Uhvatio sam je za bokove i navlačio maksimalno jako. Od naših udaraca teški masivni krevet se tresao. Znao sam da ovako neću moći dugo ali sam hteo da ona još jednom svrši pre nego se ispraznim. Nije joj trebalo dugo, nabila se na mene i stala. Stao sam i ja i počeo da se praznim u nju. Spustio sam se pored nje, sad već ozbiljno umoran.


 Tek sad sam pogledao na sat, bilo je skoro 4 ujutro. Rekao sam joj da malo odspavamo pre odlaska na posao, privila se uz mene nežno. Imali smo nekih 2 sata da odmorimo.


Alarm mi je zvonio tačno u 6, ona je skočila da se oblači. Zaustavio sam je i rekao joj da ne žuri nego da pošalje poruku komandiru da su joj kola u kvaru i da će kasniti. Ako treba da kasniš, a da bude uverljivo, nikad ne kasniš 10 minuta nego bar sat. Otišla je da se istušira, ja sam nazvao svog šefa i javio mu da imam da završim nešto u gradu pa da dolazim. To je u mom poslu bilo uobičajeno.


Izašla je u istoj haljinici od sinoć i morao sam da je prvo odvedem do stana gde je stanovala sa Miki da se presvuče. Miki joj je kola dovezla pred njen stan tako da je na posao išla svojim kolima a ja svojim posle 10 minuta.


Na poslu nastavili smo da se ponašamo službeno …


Kao i sa Miki, Radom… :)

Kategorija:
Strejt erotske priče