Kakve priče vi volite?

Volite li erotske priče?

Ja ih obožavam! :)

Ne hadrcore, bam-bam verzije, već u opisu požudnih pogleda, nežnih dodira, osećaju gole kože, vlažnih usana i nestašnog jezika.

Uživam u finim notama zavođenja. Za mene je zavođenje mentalna igra. Nije dovoljan samo spoljašnji izgled, potrebna je i dobra, opuštena komunikacija. Ne samo reči već i način i tonalitet. Obožavam dvosmislene doskočice, suptilne sexy opaske zavijene u pristojnu konverzaciju. Lagano ispipavanje zainteresovanosti za razmenu nežnosti i intimnosti.

Moj libido pokreće moja mašta. Jako je razvijena i svoje fantazije zapisujem da bih mogla kasnije da ih realizujem ukoliko se ukaže prilika. Suprug je pravi maher u ispunjavanju istih ;)

Ovo je priča o jednom pristojnom, kulturnom, obrazovanom liku koji je ostavio jak utisak na mene.

Ćaskanje je krenulo glatko. Već posle nekoliko rečenica shvatili smo da nam se stavovi i mišljenja poklapaju. Konverzacija je bila duhovita, puna seksualne napetosti. Bez i jednog dodira, samo pogledima i rečima, naveo me je da osetim vlagu u gaćicama. Imala sam želju da mu priđem bliže. Izbliza pogledam to atletsko telo u košulji sa nekoliko otkopčanih dugmića ispod kojih se nazirao preplanuli vrat i glatke grudi. Prsti su me svrbeli od potrebe da otkopčam jedno po jedno dugme i otkrijem da li su baš onakve kakve ja volim. Bez dlaka, čvrste i jake.

Dok nestašnim prstima klizim ka pojasu njegovih pantalona, otkopčam poslednje dugme košulje, širim dlanove po njegovom stomaku. Osećam kako se trbušnjaci grče pod mojim prstima, ali još uvek je rano da zavirim pod pojas pantalona. Te glatke, gole grudi prosto traže moje poljupce. Usnama klizim niz vrat ostavljajući vlažan trag, dlanovi putuju do ramena, polako spuštajući košulju niz ruke. U trenutku kad košulja klizne na pod moje usne su kod njegovog pupka. Prsti sada stižu do pojasa pantalona, vreme je da otkijem šta me tu čeka.

Kategorija:
Strejt erotske priče