Dani i Ja

Sa Dani smo bile drugove od sredne skole, bile dosta blizi, uvek smo imali drugarski odnos, ali ona je bila prava riba neki 1.80 visina sa duga noga, solidne grade I jako lepa guza. Oduvjek je bila dama sa karakterom nikada ni je dozvoljavala da bude neke salje na njen racun, bila je svaki put direktna I ni je dozvoljava da neko zajebava o bilo cemu. Meni mozda me I to privlacilo kod nje njena dominacija, ali ona ni je bila svesna za to.
Kada smo poceli na fakultet otisli smo u glavnom gradu, ja sam se upisao na fakultet za fizicku kultire, a ona na fakultete za informatiku. Opet neki splet na okolnostima zivili smo blize mozda nekih 15 minuta hodanje I opet smo se druzili kao I u srednom skoli.
U druge godine faxu, jedne zimske vece bili smo kod njena sestra na rodjenadan koja je takodje zivela u glavnom gradu I ona je studirala tamu I bila je prve godine. Oni dve su bile male razlike oko nekih 1 godina i 7 mjeseci. Te veceri bilo je jako hladno, I kad smo zavrsili sa rodjendan ja I Dani smo krenuli da idemo svako u svom stan. Kad smo izasli napolje vidili smo da je palo sneg I ni smo mogul da nadjemo taxi, pa smo krenuli pes. Bilo ja daleko pa smo hodali mozda jedan sat po snegom.
Dani je nosila cizme I I bilo jako tesko I hladno tako da se krete po snegom, ali stigli smo do njeni stan, pa mi je rekla ako zelim da udjem da se stoplim malo pa onda da produzem dalje. I oboje smo pili po neka casu crno vino na rodjendan, pa kad smo usli jer njene stopala su bile premrznjane rekla mi je da otvorim jedna bocu vina I da dam dve case kako bi se malo utoplili. Otvorio sam vino I stavio vino na oboje I sednuo sam. Ona se zalila kako su njoj noge premrznule I masirala si je stopala kako bi gi ugrejala.

Ja sam oduvjek imao foot fetish, oduvjek sam sanjao da me neka dama dominira, da budem potcinjen na neka zena, pa u tom trenutku malo uznjemiren rekao sam, ako hoce da joj utoplim stopala. Na ovome je pristala bez razmisljenje I mi je pruzila nogu. Poceo sam sa ugrevanje na stopalama, jako sam bio uzbudjen I poceli smo da pricamo o razne stvari dok sam ugrevao stopala.
Poceli smo da pricamo o njeni bivsi decka, jer je ona imala duga veza nekih 4 godina, ali su se rastali pa mi je pricala zasto su se rastali. Bio sam iznjenadjen kada mi je rekla da joj se smucilo vec od njegovih zahteva, kako je bio strog sprema nje I kako ona mu je udovolajavala bas za sve, jer sam znao Dani da nikada niko ni je mogao na  nje da naredjiva.
Onda mi je rekla kada se joj smucio, jer posle sex on je hteo da svrsi u njene uste I da ona sve proguta to, ali ona ni je htjela da guta spermu, pa posle sexa su se posvadjali on je nje probao da udari I to je bilo krajnije sta je prelila casu pa tako su se rasali.
Pitala me je o meni, zasto nikada ni sam imao djevojku na sta ja sam izbegao odgovor, kao u stilu da mi je ovako dobro…..

Dok sam masirao stopale koje su bile u najlonkima, kurac mi je nabrekao, I trudio sam da se to ne primeti.
Oboje smo pricali opusteno, I polako pijali vino, malo smo se opustili I poceli smo ovakve razgovore koja nikada ni smo pricali.
Ona je uzivala u mojoj masazi, ja sam realno bio kao u trans, mislio sam da sanjam to, pa bilo je jace od meni I poljubio sam njeno stopalo.

Dani mi je rekla sta to radis??
Oprosti Dani…. Ni sam htio nista lose da uradim, malo sam se zaneo.

Ona je ostala stopalo u moje ruke ni je ga povukla, I nastavio sam, znas….amm… ono pred malo sta si me pitala zasto do sada nikada ni sam imao devojku je upravo ovo…amm, imam foot fetish, da obozavam noge na devojkama, pa uvjek sam se stidio o tome, I ako to je bilo jaci od meni, nikada ni sam prisao devojke, jer ako sam pozelio ovako nesta, mislio sam da ce od mene napraviti bolesnik, pa stidio sam se od sve to I sram me je bilo da pridjem na neka djevjka….

Dani me je prekinula I rekla okkk nemora da se stides ok je svi mi imamo neke fetishe, I nasmejala se na sta mi je oleknulo, pa je produzila, poljubi je I druga ako hoces, na sta ni sam cekao nego odmah sa uzeo stopalo I poceo da ljubim. Uzivao sam I ni sam prestao cekao sam mi kaze da je dosta ali to nije rekla nego mi je postavila pitanje:-Rekao si da zbog toga nikada ni si imao djevojku, a dali nekada si bio sa neka zena?

Prestao sam da ljubim stopalo I podignuo sam glavu, pa ovajj ja sam se muvao sa dve djevojke ali to je bilo kratka vremena, nikada ni sam imao nista vise.
-Kako mislis nista vise, nikada ni si imao sex?
-Ne Dani nikada, navednuo glavu jer me je bilo jako sramota.
-Cekaj, sta to meni govoris jos si nevin na 20 godina, hahaha, jaoo, skim se druzim ja hahah?

Onda je nastavila oprosti malo ni sam bila kulturna, ali iznenadila sam se neko na 20 godina da nema sex nikada u njegav zivot jaooo.

-Pa da zbog ovo sada sta sam radio to mi je bio problem.
-Epa ovako Ivane, mozes da ljubis moje stopala, jer se I meni dopada ovoneko da mi mazi, masira I ljubi hahah, mozda ces se opustiti dok ne najdes neka devojcica, ako te ovo opusta onda pomocicu ti, zato smo drugovi.


Te veceri sam bio najsrecnija osoba, jao ljubio sam stopala na Dani, dama  na koja uvjek sam mastao da to uradim , dama koja sam pocituvao I na koja sam izdrkao kurac, bar jedno 300 puta.

Sledi nastav

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

okk prihvatam zabelesku hvala pozz

Korisnik

Prica je mozda i dobra,ali nisam imao snage boriti se sa svakom drugom reci,koju sam morao protumaciti. Tako da nisam stigao ni do pola,odustao sam,bolje pisi ,,po makedonskom,,