Rada i dalje

Iz kupatila je izašla u mom bade mantilu. Nesvesno sam je uporedio sa Miki. U odnosu na Miki Rada je bila manekenka. Lepo lice, duga crna kosa, grudi čvrsta trojka, struk kao kod devojke, podignuta guza I duge vitke noge činile su je jednom od najzgodnijih zena koje sam upoznao.  Posle onakvog sexa  sada se lagano povlačila, kao da joj je bilo neprijatno. Znao sam da je uvek suzdržana i odmerena, krajnja suprotnost Radi u krevetu.


Da bi se sad malo opustila rekao sam joj da nam sipa pice, a ja idem da se istuširam. Hteo sam da joj ostavim vremena da odluči hoće li da ostane ili je ovo bilo samo trenutna strast i želja. Požurio sam sa tuširanjem i kad sam izašao ona je sedela u dnevnom boravku u fotelji i pijuckala viski.  


Seo sam preko puta i znatiželjno je promatrao.


- Očekivao si da neću biti tu kad završiš?
- Iskreno, jesam ali sam se nadao da ćeš ipak ostati.
- Zašto?
- Zato što sam video da je i tebi prijalo i da ti treba opuštanje. Neću da te forsiram ni u čemu, na tebi je da odlučiš šta želiš i kada, ja sam tu.
- To mi se sviđa jer nisam za ozbiljnu vezu, bar za sad.
- Iskreno, nisam ni ja ali volim da imam ribicu koja je iskrena i otvorena uvek. Da se nađemo kad smo oboje raspoloženi ili kad nam treba opuštanje.
- Isto razmišljamo, očito.

Kad je to rekla, ustao sam, pružio joj ruku. Popila je ostatak viskija u jednom gutljaju i prihvatila moju ruku. Povukao sam je snažno tako da mi je uletela u zagrljaj. Poljubio sam je spuštajući ruke na čvrste guzove. Zadigla je nogu i njom me privlačila još više u sebe. Nisam mogao više da čekam, zadigao sam je a ona me čvrsto zagrlila nogama. Svo vreme smo se ljubili. Tako sam je poneo u sobu i spustio na ležaj. Nekako sam se odvojio od nje i krenuo naniže. Poljupcima sam joj krenuo preko grudi, ljubeći i grickajuci bradavice, preko trbuha do već vlažne ribice.


Usnama sam potražio malo dugmence klitorisa, stresla se kad sam ga jezikom dodirnuo. Igrao sam se jezikom ližući je. Osećao sam koliko uživa i nisam hteo da žurim.  Ali žurila je ona. Butinama mi je stegla glavu a rukama je gurala na pickicu. Osetio sam da je pred svršavanjem a zatim je počela da se grči celim telom. Svršavala je tiho, bez glasa. Zatim se opustila. Legao sam pored nje i gledao kako se smiruje. Gurnula me je da legnem na leđa i privila se uz mene, stavivši glavu na moje rame.


Krenula je rukom prema mom kurcu koji je još uvek napeto čekao na nju. Njena šaka se jedva sklapala oko njega. Gledala ga je malo a zatim ustala i uzela ga u usta. Pušila ga je lagano, igrala se, lickala glavic pa jezikom prelazila čitavom dužinom. Svo vreme me gledala u oči što me dodatno palilo. Osetio sam da mi se završnica približava i lagano sam je povukao gore. Poljubio sam je a ona se izdigla iznad mene. Opkoračila me i lagano se spuštala niz moje telo. Sela je na njega poklopivši ga pičkicom uz moje telo i tako se trljala. Lagano se odigla i rukom ga uvela u sebe. Osećao sam svaki njen milimetar dok je ulazio. Nije žurila, lagano se navlačila na njega.


Kad je došla do kraja glasno je uzdahnula i počela igru kukovima. Mešala je a ni milimetar nije puštala da izađe, da bi onda počela da se diže gore – dole i besno da se nabija. Uhvatio sam je za grudi i počeo da stišćem bradavice koje su bile čvrste ko kamen. Bila je sve žešća i žešća. Spustio sam ruke na njeno dupe i rukama pojačavao njeno nabijanje. U jednom momentu je stala. Osetio sam da počinje da svršava. Navukao sam je još žešće a onda i nastavio da se zakucavam u nju odozdo. Počeo sam i ja da svršavam, punio sam je odozdo u mlazevima i činilo mi se da neće stati. Ona je svršavala u serijama baš duuuuugo.


Pala je preko mene i tako ležala. Kurac je još bio u njoj i lagano se izvlačio dok je gubio čvrstinu. Bili smo ulepljeni od mojih i njenih sokova ali nam nije smetalo. Pomerila se malo sa mene ali ostala priljubljena. Tako smo i zaspali.

Kategorija:
Strejt erotske priče