Prvo cuckold iskustvo

Ovo je naše prvo iskustvo sa kzo. Samo par dana nakon prijavljivanja na kzo kao par, javila nam se ženska osoba. Prvih par poruka proveli smo upoznavajući jedni druge i tada smo shvatili da je ona tu sa dečkom. Odnosno da ona piše a da dečko i ona imaju dogovor da pronađu nešto zanimljivo. Shvatili smo da imamo iste probleme, a to je da pronađemo osobe koje su po nama okej osobe. Da nisu previše dosadni i da nisu pretjerano stari. Za ovu priču, koristićemo da se ona zove Bojana, jer je tražila da ostane anonimna. 

Bojana nam je rekla da traži trenutno dečka, sa kojim bi se družila povremeno, kada ona želi i da ta iskustva ispriča kasnije svom dečku, koji trenutno po evropi radi kao prevoznik. Njemu je ta ideja i pala na um. Ona se prvo nije slagala a onda je i pristala. Nije našla pravu osobu pa se obratila nama u nadi da mi budemo ti. Devojka moja se složila odmah i rekla da pokušam. Nakon dugog dopisivanja, detalja na koji način i kako da se sve to dogodi, napokon smo ugovorili da dođem kod nje u stan (jer tako ona želi da se osjeća sigurnije). Spremio sam se koliko god je bilo moguće više. Spremio i poklon i zaputio se. Plan je bio sledeći. Vrata će biti otključana, ona će biti na krevetu, desna vrata kada se uđe u stan. Stan će biti mračan a ona će biti u doggy pozi. Tražila je da bez ikakve priče samo uđem u nju. Sve ovo mi je djelovalo jako neozbiljno, pogotovo za prvi put. Ali isto tako sam imao želju da to uradim. Mojoj devojci se takođe svidjela ta ideja. Zaputio sam se u stan, blago pokucao i ušao. Stan je bio mračan a meni srce lupalo toliko da sam ga čuo. Ušao sam na desna vrata i tamo zaista vidi se onako kroz mrak da djevojka naslonjena na krevet u doggy pozi. Skinuo sam odmah pantalone i prišao njoj. Počeo da je ljubim po leđima a ona je ispustila odmah zvukove uživanja. Blago pomjerala guzu lijevo i desno. Pomjerao sam ruke preko njene guze i došao do njene pičkice. Kada sam prstima prešao preko nje, ona je bila toliko vlažna, da nisam mogao izdržati a da ne izvadim svoj alat i polako prelazio preko nje. Čuo se njen dah više puta, a onda prelijep glas koji kaže: daj mi ga.  Nisam više mogao izdržati i polako sam ga stavio u nju, a tada se začuo njen glas toliko glasan da su možda i komšije čule. Počeo sam polako da je jebem a ona je bila sve glasnija i glasnija. Još uvijek joj lice nisam vidjeo. Bila je malo punija djevojka koja je to jako lijepo nosila ispod svog seksi veša. Vidi se da vodi računa o sebi što se meni svidjelo. Nakon 10tak minuta doggy poze, okrenula se i vidjeo sam to prelijepo lice kako se smeši. Upitala me, kakva sam? Odgovorio sam da je mnogo bolja uživo nego preko fotografija koje sam do tada vidjeo. Nasmješila se dodatno. Tražila je tradicionalnu pozu. Počeo sam tako da je jebem, uhvatila me za vrat i poljubila. U tom momentu sam ja shvatio da ću svršiti, izvadio sam ga i svršio na njen stomak. Poljubio sam je i legli smo jedno pored drugog.

Pitao sam je da li je zadovoljna, ona je odgovorila da jeste ali da to nije sve. Rekla je da ima molbu koju nije spominjala u porukama, a to je da je sad fotogafišem sa njenim telefonom, da bi ona poslala svom dečku. Uradio sam to. Fotografisao sam gdje sam svršio, njenu pičkicu, nekoliko poza nje kako liže svoj prst i stavlja ga u sebe. Poslala je odmah fotografije i pomislio sam da je to kraj druženja. Nije prošlo ni 5 minuta, začuo se zvuk vibera, njen dečko šalje poruke i pita da li sam tu. Nakon saznanja da jesam, pita da li može da snimim nju dok mi ona puši. Apsolutno sam se složio, jer sama pomisao da mi ona puši me ložila. Prišla je odmah ispred mene i polako počela da dodiruje vrh pa tako i ostatak moje alatke. Nisam mogao mnogo da izdžim, svršio sam. Ona nije dala da ga izvadim i tako sam svršio u njena usta. Sve to je snimljeno i poslala je dečku istog momenta. Svi ti momenti su za mene bili nešto novo, toliko novo da mi je srce non stop kucalo. Pitala me da li možemo kasnije da se družimo, jer sada želi da priča sa dečkom.  Odgovorio sam pozivino, i zaputio se ka izlazu. Izašla je na brzinu, poljubila me i otišla. Ja sam došao kući i ispričao sve svojoj devojci. Nastavak ove priče će biti narednih dana.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Interesantna priča,samo mala digresija,iz usta je izleteo uzdah,da je zadah ne bi ti baš bilo prijatno

Korisnik

I mi bi volili tako nešto Tongue Odgovorite nam na poruke Smile