Miris Dunje

Sreli smo se na sajtu za ljude sa velikim sexualnim apetitima i velikim energijama. Za odrasle. 

Zaintrigirala me svojom pismenošću, uljudnošću i pristojnim obraćanjem, sve do faze kad smo prešli na sirove i prljave prepiske, vatrene, kada me je zadivila i oduševila.

Starija od mene 4 godine, što u mojim godinama i nije neka razlika. Kad sam imao 19 godina, to je bilo nešto.. značajno.. a sad.. je sve to.. tu negde.. U istoj smo deceniji.

Udata, u srećnom braku, sa mužem sa kojim ima redovan sex... ali njeni apetiti su veći od njegove ponude... I probali su par puta trojku, ali se njemu nije svidelo toliko njeno uživanje.. ipak nije spreman da je deli..

Ali ona je spremna da osvaja.. da uživa sa drugima.. Ali samo odabranima, posebnim muškarcima.

Osetio sam se počastvovno što mi se samo javila, za početak. Još kad mi je poslala svoju fotografiju, u helankama, sa treninga.. oduševio sam se. A nakon toga su krenule i vrelije fotografije.

Možete da zamislite ženu koja je dama, pristojna, otmena, emancipovana.. a hodajući sex..

Da, baš tako, hodajući sex. Gde god se pojavi, pleni poglede svojim osmehom, svojim dugim vitkim nogama, svojim oblim bokovima. Predivna stopala koja često prošeta u otvorenim sandalama. Visoka, a sa svojom zasluženom gordosti - daleeko iznad prosečnih žena.

I .. drska... pohotna.. žena koja ume da ode na posao bez gaćica jer se tako oseća.. Seksi.. koja ume da ode na posao u čarapama sa halterima, u suknji, bez gaćica i da drži važne sastanke.. I da vlaži.. lagano.. znajući .. u čemu je.. dok ostali oko nje strepe slušajući je i pomno prateći njeno izlaganje..

Žena - boginja...

Avaj, korona, daljina.. nikako da se sretnemo. 

Razmenjivali slike sa posla.. ona u svojoj kancelariji, često ume da zadigne suknju ili haljinu i iznenadi me predivnom guzom u brazilkama koje su izmišljene baš za takve guze.. Koja ume da mi pošalje fotku svoje malecke, uredno frizirane, u sred dana, kad zna da sam na sastanku, pa ja posle ne mogu da smirim misli ali ni kurac koji se digao zbog toga.. 

Uzvraćao sam.. najčešće iz WCa jer nije lako skinuti pantalone i slikati se u kancelariji.. Ali..

Dešavalo se i da se poigramo.. par puta i video call, ja drkam.. ona.. mazi svoju malecku, dodiruje klitoris.. stavlja dva prsta u nju...

Slala mi je i svoje fotke od kuće..

U sexy vešu, kako se oblačila za muža, lepršava suknjica, bezobrazno kratka i čarape na haltere, štikle.. rođendanski poklon.. slala mi je svoje fotka sa igračkicama.. jedan u maleckoj, drugi u guzi.. slike u fishnetu, gde je njena lepota došla do izražaja..

Fotka u fishnetu sa opasanim strap-on.. gde kaže da još nije imala priliku da ga proba.. muž se ohladio po tom pitanju..

Ali nikako da se sretnemo.. ipak.. nije lako odvojiti par sati za put do nje.. ili do najbližeg mesta, i meni i njoj, pa onda susret, pa povratak.. nije lako objasniti i opravdati, posebno kad je ona ostala bez auta...

 

Sve do jednog dana.. Kad se javila da dolazi na seminar u Beograd.

Iznenadno je javila da dolazi u BG. Sutra. Ja - zatečen. Skoro godinu organizacije i planiranja, pokušavanja... I odjednom - sutra..

Nisam znao šta i kako. 

Dolazi sa nekoliko kolega, biće smeštena u jednom hotelu na NBG, ide na večeru sa kolegama na reku, sve je isplanirano za prvo veče. Osim vremena za mene..

Večera.. srećom počela ranije.. Pa sam se.. Ugurao nekako u raspored..

Rekla je da zove kad završi.. oko 20.30 prema proceni..

Došao sam autom blizu splava, na parking.. i čekao poziv..

Kupio ružu, crvenu.. 

I čekao...

Pozvala je i rekla da izlazi.. Video sam je.. haljina do kolena, sandale na štikle sa otvorenim prstima.. boginja..

Crveni karmin na punim usnama... Izašao sam iz auta i krenuo u susret.. Ružu sam ostavio na sedištu, da ne bude neprijatno ako vidi neko od kolega..

Pružili ruke, upoznali se.. i krenuli ka kolima.. otvorio joj vrata.. ona pre nego je sela uzela ružu, pomirisala i zahvalila se...

Seo sam za volan, ona se nagla i poljubila me u obraz u znak zahvalnosti za ružu..

Pogledao sam je još jednom.. Crveni karmin.. crveni nokti na rukama.. skoro gola lepa stopala.. i crveni lak na noktima.. Uh.. promeškoljio sam se.. erekcija je počela..

Sagnuo sam se da je poljubim u obraz u znak zahvalnosti što je odvojila vreme za mene...

Opium.. parfem.. baš tako i deluje.. kao opijum.. Zaneseno sam je gledao..

"Vozim te na jedno mesto, da pogledaš Beograd", rekao sam joj..

Prepustila se..

"Vidi, to je u šumi, Košutnjak.. ako ne želiš, reci slobodno, da ne pomisliš da sam neki manijak!"

"Opusti se, poznajemo se skoro godinu dana.. Imam toliko poverenja u tebe.. Ne bih sela u auto da mislim drugačije!" obodrila me..

Krenuo sam lagano, preko mosta na Adi pa dalje.. Krivina za krivinom, spustio sam ruku na njen dlan.. stegnula me.. Osetio sam da je srećna što smo se sreli, makar malo.. za razliku od mene koji sam oduševljen i koji sam to i rekao.. baš tako..

Stali smo na parking kod Ski staze Aleksandar, izašla je iz auta, stala sa strane. Prišao sam joj, zagrlio je i poljubio u vrat.. Nije joj bilo svejedno, možda sam prenalgio, pomislio sam..

Otišli smo do bašte, bila je puna.. Gledao sam okolo tražeći mesto da sednemo na piće, ali je prišla, uhvatila me ispod ruke i rekla: "Povedi me tu malo niže, da vidim taj veličanstveni pogled!".

Sišli smo malo niže, udaljeni od stolova i ona je stala ispred mene, okrenuta ka svetlima grada.

"Nikada nisam videla Beograd iz obog ugla", rekla je.

Ja sam joj prišao otpozadi, zagrlio je oko struka, naslonio svoj poludignuti kurac na njenu guzu i spustio svoju bradu na deo gde se vrat završava i pruža prema ramenu. Gledajući pored njenog lica u svetla, prošaputao sam joj na uvo: "Iz ovog ugla ga ni ja nisam nikad video" i spustio ruke na njene bokove, priljubivši je tako da oseti koliko mi je kurac tvrd...

Okrenula se, pogledala me onako u mraku.. "Idemo, vidiš da nema mesta za sedenje" i pruža mi ruku. Dajem joj svoj oznojani dlan u njen i krećemo nazad ka autu. Diskretno, kao neki prijatan par, krenuli smo u mrak.

Sedamo u auto i nastavljamo niz put.. Onako kako nas put vod, prolazimo pored vozila parkiranih u šumici.. 

"Hm.. ovo si imao na umu kad si krenuo ovuda??"

"Nisam, odgovaram joj ja... Ne bih mogao da prvi put bude.. tako negde.. zaslužuješ više...!"

"A ako bih te pitala.. da te zajašem.. ovde.. u šumici??" pita me i spušta ruku na moj kurac...

Usporavam.. pulsira mi... Ona ga stiska.. i popušta...

Krivina prati krivinu, ne mogu da pustim volan, ali tako želim da je dodirnem..

Pušta moju kitu, okreće se lepo na sedištu i povlači haljinu uvis... Hvata ivice gaćica i svlači ih ...

Prevlači ih preko stopala, podiže u vis. 

"Daj da ih omirišem!" izgovaram.

Pruža gaćice prema meni, naslanja mi ih na nos.. Miris predivne dame.. oduševljen usporavam još, videvši u ogledalu da nema vozila iza nas...

Ona podže jednu nogu na sedište... spušta ruku.. ne vidim u onom mraku šta radi.. ali sam oduševljen..

Pruža mi ruku.. dva prsta.. naslanja mi na usne.. Uzimam njene sokove, kako je preukusna.

"Dakle, nećeš da me jebeš ovde u šumici?"

Naglo stajem na travu pokraj puta, jedino mesto gde sam uspeo da stanem da nije na sred puta. Naslanjam usne na njene, spuštam ruku na njenu butinu i klizim ka pičkici.. dva prsta uklizaju.

"Želim da te jebem, ali sam siguran da možemo to i u hotelu!"

Naslanja se nazad na sedište. 

"Vozi u moj hotel, soba je velika, samo da prođemo da nas ne vide svi."

Krećem, vozim pažljivo, ali sav napaljen...

Ona spušta ruku na svoju pičkicu, baš tamo gde su bila moja dva prsta.. i kreće da se igra.. Glasno uzdiše..  Trlja klitoris... 

Spuštamo se do glavnog puta.. Žuta "šargarepa" saobraćajca nas zaustavlja..

Ona brzo spušta nogu, povlači haljinu tek da pokrije golu pičkicu. i traži rukom gaćice, da ih skloni.

Kratka provera prisustva alkohola i puštaju nas.. bez problema.. 

I ne znajući da sam opijen njenim mirisima i ukusom...

Ubrzo stižemo, preko mosta na Adi. dok se ona i dalje igra.. trljajući klitoris.. do njenog hotela...

"Nadam se da ćeš imati dovoljno snage da me zadovoljiš.. nisam odavno bila ovako vlažna."

Spušta haljinu, stavlja gaćice u torbicu i izlazi iz kola. Idemo ka hotelu... 

Ona kreće prva da uđe.. "4 sprat, soba 403.. " izgovara i odlazi...

Pratim je pogledom, recepcionar ne pita ništa.. gleda u njenu zanosnu guzu koja prilazi stepenicama..

Prolazim ka liftu, ulazim... Pravo na četvrti sprat.. Stižem u isto vreme kad i ona.. Propuštam je da prođe, bez dodira.. Kamere.. ne moraju sve da zabeleže...

Naslanja karticu, otključava vrata, ulazi.. ostavlja odškrinuta vrata.. ja prolazim pored sobe i samo uskočim unutra..

Zatvaram vrata, ona ne stiže da stavi karticu u držač.. u mraku smo.. Grlim je i tražim njene usne u mraku.. Sudaramo se nosevima ali na kraju dodir usana na usne... Jezici koji se prepliću...

Hvatam je za bokove dok se moj jezik rve sa njenim.. zadižem joj haljinu, dodirujem meku putenu kožu guze.. kurac mi pulsira.. Osećam dodire njenih dlanova na mojim preponama.. raskopčava mi pantalone i pušta ih da spadnu..

Ispušta jezik iz mojih usta i spušta se dole.. Povlači mi gaće... hvata mi kurac jednom rukom i naslanja usne na glavić.. Uklizavam u njene pune usne, osećam jezik na glaviću.. Sisa mi glavić lagano i pušta ga da ukliza dublje u usne.. osećam.. 

Duboko u njenim usnama.. dok joj ruka stiska moja jaja.. 

Držim se rukama za zidove hodnika pokušavajući da u tom mraku održim ravnotežu.. da se ne srušim...

Osećam je kako mi ispušta kitu iz usana, ustaje i traži moje usne.. Naslanja se svojim usnama na moje i pušta jezik da ukliza u moja usta.. Ukus svoje.. tečnosti iz kanala. . slankast.. poznat.. Napipava karticom po zidu držač i umeće karticu.. svetla se pale..

Gledam je.. podignute haljine i predivnih belih bokova, kako se okreće i odlazi od mene ka sobi.

Veliki krevet u sred sobe, fotelja sa širokim naslonima za ruke i skraćenim naslonom za leđa, radni sto i stolica..

Seda u fotelju, povlači haljinu visoooko iznad bokova, podiže obe noge na naslone fotelje i dodiruje svoju pičkicu. 

"Šta čekaš, hoćeš da sama završim započeto?"

Prilazim, pantalone me sputavaju, brzinski sam ih skinuo, zajedno sa gaćama, prilazeći joj sam skinuo i majicu i ostao go... 

Kleknuo sam pored fotelje i spustio usne na njenu vrelu pičkicu.. Taman.. nalegle usne na usne.. i jezik koji iz mojih usana klizi među njene usne.. i uspeva da iz nje izvuče uzdah.. Spušta ruke na moj potiljak i nabija me jako u njenu pičkicu.. Jako želi da me oseti unutra... Ispružam jezik dublje, da uguram koliko je god moguće u nju... I sisam sokove koji cure iz nje..

Provlačim ruke ispod njene guze... naslanjam palac na njen anus.. ona se vrpolji, osećam da namešta guzu da bi joj moj prst kliznuo u nju.. Pomeram usne sa njene pičkice i sspuštam jezik dole.. na anus..

Ližem joj anus.. lagano.. podižući joj guzu od fotelje.. osećam kako se anus opušta i moj jezik uspeva da popusti tu malu rupicu... ližem, još i još..

I vraćam se na pičkicu.. A palac naslanjam ponovo na anus.. Ona se sama nabije na palac... uklizava u njenu guzu.. A jezik uleće u pičkicu..

Pomeram usne na klitoris, usisavam ga i krećem jezikom da vrtim po klitorisu.. osećam kako narasta u mojim usnama. osećam kako je tvrd... A ona vrti guzom.. nabija se još na moj palac..

Spušta obe ruke na moj potiljak i nabija me jako na klitoris.. I kreće da se trza.. podiže noge i glasno uzdiše... 

"Ah.. Ah.. Ah.. Jače.. To.. ".... kreće joj orgazam.. tako brzo...

Moj kurac.. kao kamen.. ne smem da ga dirnem.. koliko me je napalila.. Ludilo... Nabija mi jako glavu na pičkicu... I prestaje sa grčevima koje je imala.. Opušta anus.. Izvlačim palac iz guze ... 

Uspravljam se.. prilazim.. naslanjam kurac na njen klitoris.. Ona naslanja ruku na moj kurac i spušta ga niže,... i pušta me da kliznem u nju...

Glasan uzdah...

Lagano, glavić širi njene usmine i prodire u malecku.. Zastajem.. čekam da osetim vrelinu njene pičkice.. Spuštam se, naslanjam usne na njene.. Jezici se prepliću.. I prodirem dalje u njenu pičkicu.

Mic po mic, sve sam više u njoj. Osećam dodir njenih bedara i duze na mojim jajima.. Još malo.. i ceo sam u njoj.. 

Zastajem, ljubim se sa njom, ruke su joj visoko zabačene preko naslona fotelje...

Uspravljam se, naslanjam dlanove na njene butine, širim ih i krećem lagano sa jebanjem. Izlazim lagano, ceo, pa ponovo ulazim.. Do jaja. Pa ponovo izađem ceo, izvadim ga.. gledam joj pičkicu.. pa ga vratim..

I onda krećem da pravim ritam prema njenim uzdasima. Ili su njeni uzdasi bili određeni mojim ritmom jebanja.. Ostaje da saznam.

Ona je sve vlažnija, čuje se šljapkanje mojih jaja na njenoj guzi, lupkajući pri svakom ulasku.. Sve glasnije uzdiše.. A ja se sve više ložim.. Obožavam kad žena ume da se prepusti i da pokaže kako se oseća.. da pokaže kad joj se sviđa.

Uspravljam se još više, moj tvrdi kurac trlja prednjim zidom njene pičkice, negde baš tamo gde treba da bude i G tačka. Prisećam se da smo pričali kako ju je pronašla sama.. pa je onda usmerila i muža da je nađe... Vidim po njenom licu da sam je i ja prošanao. Grize svoje usne, žmuri, zabacuje se glavom.. Spušta desnu ruku na svoj donji stomak, pruža srednji i domali prst na klitoris, provuče ga između prstiju i krene da trlja svoj klitoris, prvo lagano, pa onda sve brže. 

Ja se ubrzavam sa nabijanjem u njenu pičkicu, veoma sam blizu svršavanja, razmišljam da nisam stavio kondom, uzdržavam se da je ne napunim, mada bih jako voleo da se pretočim u njenu pičkicu, da svu svoju dvonedeljnu spermu sipam u nju.. pa da se spustim da je poližem, sve to što curi iz nje.. 

Skrećem misli da se to i ne bi desilo jer sam siguran da bi to bilo veoma problematično ali.. njamiiii

Ne smanjujući tempo, ona svojim uzdasima i stenjanjem najavljuje orgazam.. I .. kreće... trzanje nogama.. stisak njene pičkice oko mog kurca tera me da zastanem, dišem duboko da se ne bih ispraznio, ali njeni grčevi i trzajevi.. jedva uspevam da se uzdržim..

"Moram prestati, moram staviti kondom" kažem joj nakon što je otvorila oči..

"Ne moraš.. daj mi ga u guzu... Želim da te osetim celog, želim da me napuniš!"

Vadim kurac iz pičkice, onako mokar i balav naslanjam na njen anus i lagano pritiskam.. puštam da se otvara i da ulazim polako.

Ona širi svoju pičkicu, naslanja srednjak na rupicu i gura ga u sebe.

Gledajući nju i način kako se dodiruje, lagano sam ulazio u guzu. Pokušavao sam da se uskladim sa njenim tempom.. I uspevam..

Vidim da ponovo zatvara oči, uspeo sam da prodrem ceo u njenu guzu, zastajem. 

Stežem joj butine da preusmerim blagi bol za koji sam siguran da se javlja prilikom ulaska, naučio sam toliko uživajući sa damama.. ali i u dodirima svoje guze, ponekad.

Počinje da trlja klitoris dlanom i počinje da nabija prst, pa još jedan, u pičkicu.. 

Osećam dodir njenih prstiju na mom kurcu u njenoj guzi. Izvlačim ga, ali ostavljam glavić u guzi, ne dozvoljavam da izađe da ne bi ponovo osećala prodor, sad kad se malo prilagodila mom kurcu.

Pričala je kako voli veliki kurac. Pričala da je jedan veliki čak i osetila i da je bila oduševljena. Slala mi fotke svoje pičkice napunjene velikim vibratorom. Fotkice svoje guze sa butt plugom. 

Tako da znam da uživa u svemu tome, da je ne boli, da je moj kurac prosečne veličine dovoljan da je zadovolji ali ne i da je povredi. To mi olakšava razmišljanje i menjam tempo.

Sada sam ja na redu da svršim. Šta lažem sebe.. Želim da ona ponovo svrši, i opet i opet. A ja sam na pravom mestu da ne moram da pazim da li ću i ja svršiti.

Uspravljen.. Jebem je sve bržim tempom. Predivan osećaj tesne guze i dodira njenih prstiju na mom glaviću, unutra. 

Sve brže trlja klitoris dlanom, uzdiše jako i brzo.. Nazire se orgazam..

Ja sam na ivici.. Ponadao sam se da ću moći još.. ali .. ova količina strasti - nisam je odavno osetio ni kod sebe ni kod partnerke.

Kako bi bilo da je ovo češće, pomislih.

Još jedan ulazak, još jedan.. i uspravljam se naglo nabijajući kurac u njenu guzu. Prvi mlaz sperme je završio duboko u njoj, praćen drugim i trećim mlazom. Trzaji mog kurca joj pomažu i ona grči pičkicu i guzu pokrenuta jakim orgazmom.

Ciči, noge joj drhte, stisak na mom kurcu ne popušta, moj kurac u njenoj guzi se trza, ali osećam da sperma ne izlazi iz njega stisnuta njenim mišićem anusa. 

Noge joj se grče, drhte, stomak joj drhti, izvukla je dva prsta iz pičkice i uhvatila svoj klitoris između kažiprsta i palca i.. "drka".. Stisak guze popušta, ja se trzam, ispaljujem preostalu spermu iz jaja, ali ona ispušta glasan uzdah, sa pritajenim krikom..

Novi orgazam joj protresa telo. Ja pokušavam da se krećem u guzi, da je još malo jebem, ali je toliko stisnuta da se ne mogu pomaći.. 

Par sekundi grča.. njenog sumanutog "drkanja" klitorisa koji je dobio na veličini.. I staje.

Pritisak se otpušta, ja ulazim još par puta i vadim kurac iz njene guze.

Naglo se spuštam dole, kleknem pokraj fotelje i naslanjam usne na njen klitoris. Simuliram pušenje, pošto je ona već simulirala drkanje. Krećem se glavom gore-dole, kao da pušim, ona naslanja dlan na moju glavu i nabija me na svoj "kurčić". Spuštam jezikom naniže, prolazim kroz raspuklinu njene pičkice i prodirem jezikom u pičkicu. Samo kratko, da ponovo osetim njene sokove i spuštam se na anus..

Od grčeva koji su usledili i nakon mog izlaska i sisanja njenog klitorisa, iz njene guze je krenula da curi moja sperma.. 

Setih se svoje želje od pre par minuta, spuštam jezik na anus i krećem da ga ližem, skupljajući svoju spermu koja curi.

Podiže glavu, traži moj pogled svojim očima.

Osmeh koji mi je podarila je značio da se setila šta smo pričali i o čemu smo maštali prepisujući se i pričajući telefonom mesecima pre toga..

Zabacuje glavu unazad, naslanja dva prsta ponovo na kilt i trlja ga..

Ja se trudim da pokupim svu spermu koja curi iz njene guze, osećam pod jezikom da se i ona napinje da je izbaci iz sebe, anus se otvara, dajući mi prostora da nabijem jezik u njega...

Ukrutio sam jezik i simuliram jebanje u guzu dok ona sve brže trlja klitoris..

Pričala mi je da se toliko dobro poznaje, sebe, svoje telo.. da joj nekad treba trideset sekundi da svrši.. Dakle.. još dvadesetak... 

Ližem nesmanjenom žestinom, ona ne popušta tempo trljanja svog klitorisa.. I .. evo ga..

Novi orgazam sa mojim jezikom u guzi i njenim prstima na pičkici.. 

gledam u njenom pravcu, zagrizla je jastuk i - vrišti.. Baš vrišti sa jastukom u ustima.

Zastajem, čekam da se smiri.

Pomeram se od njene guze, uspravljam se pokraj nje, prilazim i naslanjam usne na njege.

Pušta moj jezik u svoje usne, ljubimo se puni strasti i sreće što smo se konačno osetili.

U vazduhu treperi neverica šta smo uradili, kako je bilo i .. strah. da li postoji granica.. koliko toga još želimo da probamo i osetimo.. Da li će posle ovoga sve moći da se vrati u normalu? ili će ovo postati nova normala..?

Sedam na naslon fotelje, uzimam njenu desnu nogu u svoje krilo i mazim je po listu.. 

"Jedva čekam da se istuširam sa tobom" izgovaram dok osmeh krasi njeno lepo lice.. pune usne.. kurac mi ponovo pulsira....

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Top prica

Korisnik

Bravo ostavi br u inboxu

Korisnik

Fantasticno Grin