Tako je sve počelo sa koleginicom! ( Istinita priča)

Radim u državnoj ustanovi i na svom poslu imam dosta koleginica.
S obzirom da sam počeo da radim odmah po zavrsetku fakulteta ubrzo sam postao omiljen u kolektivu. Imao sam tada 25 godina. 

Veseo , sarmantan i dobrog duha i izuzetnog smisla za humor uz to odlično gradjen brzo sam postao meta nekoliko koleginica, ali s obzirom da sam imao devojku nisam razmišljao o tome.
Ipak, nekako neočekivano ONA  je ušla u moj život i bila je dugo vremena moja brutalna sex kombinacija.
Udata, majka deteta od 7-8 godina , simpaticna, jebozovnog pogleda sa ogromnim grudima. Tada je imala 31 godinu i mislio sam srećan brak.
Priča je krenula slučajno i trajala je sve dok se nisam oženio tj.jedno 3 godine.
Krajem leta otišli smo sa kolektivom na izlet 70km od našeg grada. Opuštena atmosfera i veselo raspoloženje bili su prisutni tokom celodnevnog izleta.Ništa nije naslućivalo da može doći do nečega.Došlo je vreme da se krene nazad a veliki deo kolektiva što muški, što ženski bio je u pripitom stanju.
Glasna muzika i dobro raspoloženje nisu mi dali mira pa sam ustao u autobusu i odigrao svoj čuveni ples. Na opšte zadovoljstvo koleginica dobio sam gromoglasan aplauz ali i poziv da im se priključim u šaragama ( zadnja sedišta u busu) i ponovim prethodnu tačku.
Kako sam krenuo da igram jedna isto mlađa udata koleginica izvadila je 1 000 dinara i onako me šmekerski pozvala da mi stavi u šorts. Prišao sam joj a ona je iskusno dok je stavljala novac dodirnula moj kurac i prijatno se iznenadila. Odmah je ustala da igra i s obzirom da je bila u letnjoj haljinici okrenula mi je posle nekoliko sekundi guzu i prislonila na moj već nabrekli kurac.Pošto je bio mrak u autobusu nije se moglo videti šta se sve dešava. U jednom trenutku okrenula se ka meni i šapnula mi na uvo da bi iako je udata volela da oseti moj kurac u njenoj pičkici. Rekla mi je da ima utisak da sam maštovit i galantan i da obožava takve muškarce. Kurac je bio sve krući i krući a ona ga je dodirivala rukom preko šortsa.
Pošto su kočnice već popustile okrenuo sam se i nekako izvadio moj ponos iz gaćica  kako bi koleginica mogla ponovo da ga dodirne.Posle nekoliko minuta zazvonio joj je mob i otišla je do svog mesta da se javi. To je iskoristila ONA i pozvala me da joj se pridružim dok je ona igrala. Dok sam prilazio ona je već izvadila novčanicu od 2 000 din i stavila ga u moj šorts. Sigurno nije očekivala da sam spustio gaćice i dodirnula je moj kurac koji je već bio u max stanju. Prešla je jezikom preko usta i tiho mi šapnula: "On večeras mora biti moj! "

Malo smo se primirili i ja sam seo do nje na kraj u šaragama.
Bezobrazno je otkopčala par dugmadi na svojoj bluzi i pred mojim očima zaigrale su ogromne sise. Naravno, samo sam ja mogao da ih vidim jer se nekoliko puta naginjala navodno da vidi dokle smo stigli.
Svaki put kada se naginjala uhvatila bi me za kurac, a sise mi bukvalno stavljala pred lice i oči. Posle izvesnog vremena prilično kasno stigli smo u naš grad. Ponudio sam koleginici da je ispratim pošto živi u neposrednoj blizini, ali se u celu priču ubacio i jedan kolega koji joj je komšija i predložio da idu zajedno kući. Ja sam nekako uspeo da se izvučem i da kažem da idem u moj omiljeni kafić koji je jako blizu. Tako smo nas troje išli a osećao sam njenu nervozu i bes zbog kolege. Na raskrsnici ispred njene zgrade kolega je skrenuo i otišao ka svojoj zgradi a nas dvoje smo se zaputili ka njenoj zgradi. Stigli smo pred zgradu i ona me je povukla u stranu i strasno poljubila.

Zavukao sam ruke ispod njene bluze i počeo da mesim njene ogromne sise.
Muž joj je bio veoma uticajan i plašio sam se da nas neko možda ne vidi što bi donelo probleme svima.
Posle nekoliko minuta ugledala je neke stepenice koje vode ka dvorištu zgrade a pošto je bio mrkli mrak teško da je neko mogao da nas vidi. 

Povela me je tamo i rekla : "Sada si moj!"

Skinula mi je šorts i pred njim očima pojavio se moj ogromni kurac. Obliznula ga je jezikom i duboko uzdahnula. Pogledala je okolo i kada je videla da nema nikoga uzela je moj nabrekli kurac i stavila ga u usta.

Držala me je čvrsto za jaja i lagano jezikom išla od korena do vrha. Ubrzo je prešla na vrh glavića i jezikom ga je lepo obrađivala. Posle nekoliko minuta kurvinski me je pogledala i halapljivo ga progutala celog. I dalje sam bio u frci da će možda neko naići i da ću sam sebi napraviti ogroman problem.
Ona očito nije marila za to i dalje je halapljivo gutala moj kurac. Posebno me je dodatno palilo kako uzdiše i stvarno sam uživao. Sise su letele i jedva sam uspevao da ih kontrolišem.

Počela je divlje da ga puši i osetio sam da sam blizu i da ću uskoro svršiti. Lizala ga je, mljackala, šamarala njene ogromne sise i onako bezobrazno me gledala u oči.
Sve sam bio bliži svršavanju sto je i ona primetila i počela je da ga jako drka. Mislio sam tj.bio sam ubeđen da ću svršiti negde pored nje, ali ona je uzela moj kurac i stavila ga u usta!
Uskoro je jak mlaz sperme počeo da izlazi i napunio sam joj usta!
Dok je gutala spermu video sam da uživa u svakom trenutku. Onako pozitivno šokiran pogledao sam je, a ona se samo nasmejala.
Brzo smo se obukli. Uzela je 2-3 žvake i stavila ih je u usta.
Ispratio sam je do zgrade i tu smo se pozdravili.
Dok sam onako omađijan išao ka svom stanu posle nekoliko minuta stigla mi je poruka od nje: "Ušla sam u stan i poljubila muža! Nije mi ništa rekao. Znaš šta je sledeći potez. Javi se! Sperma ti je preslatka"
Dodatno pogubljen svratio sam u prvi kafić i naručio dupli viski.
Popio sam ga naiskap i krenuo konačno ka svom stanu.
Ako je priča interesantna i zanimljiva mogu nastaviti sa pisanjem. Bilo je raznih situacija našeg druženja koje mogu podeliti sa vama.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Priča je odlična, samo nastavi.

Korisnik

Grin :grin: Grin