Odsluzivanje vojnog roka sa Lukom

Istinita priča

Leto 2003. proveo sam odsluživajući vojni rok . Svi u vodu su se zaista dobro upoznali. Sve trupe su uparene pomoću sistema prijatelja koji je odredio narednik voda. Tokom dve nedelje, upoznao sam dosta prijatelja, ali sam se sa jednim najbolje slagao. Zajedno smo jeli, peglali uniforme, delili krevet na sprat i da, zajedno smo se i tuširali.

Zvao se Luka, imao je 19. Godina kao i ja. Visok oko 190cm stvarno zgodan momak. Lepo lice kao da je izasao iz nekog boy benda. Imao je lepe grudi i trbušnjake , koža mu je bila pomalo preplanula.Maša misija je bila da uđemo pre nego što se voda ohladi pod tuš, pa smo se trudili da budemo brži od svih. U početku smo se tuširali u gaćama. ali kako je vreme prolazilo nismo marili za prikrivanje. Ubrzo smo poceli da se kupamo goli.



Jednog jutra zakasnio sam za tuširanje, a po dolasku sam tiho ušao u tuš kabinu. I stajao je tamo zatvorenih očiju, gladeći svoj ukrućeni kurac. bilo je oko 18cm . Nakon nekoliko koraka prema tušu, otvorio je oči i šokirao se što sam tamo. Brzo se prikrio i izvinio. Rekao sam mu 'ajde čoveče, to je sasvim prirodno, video sam i druge momke za dignutom kitom, ništa novo' Polako i oklevajući odmaknuo je ruke. I dalje sam gledao prema njemu. Mogao sam da vidim precum. Rekao sam 'vidim da si napaljen izdrkaj ga slobodno', rekao je da ne želi. Kita mu je ostala dignuta još nekoliko minuta. Nisam mogao da ne buljim u njegov debeli kurac koji je na vrhu imao kapljicu sperme, i meni je počeo polako da se dize. Primetio je i pitao me, "na šta ti se diže". Rekao sam 'pa kad vidim koliko si napaljen i ja polako pocinjem da budem. Uspostavili smo kontakt očima. I polako je krenuo prema meni i njegov kurac je ponovo počeo rasti. Počeo sam da se smejem samo da bih prikrio strah. prošaptao je da odemo odavde i odemo u napušteni blok.

Pristao sam da idem, pa smo se obukli i otišli ​​do tog mesta.

Stigli smo do smeštaja, brzo me je prikovao za zid. Bio je dosta grub, mogu priznati da sam se malo uplašio. Njegovo lice se približilo mom i rekao je "klekni na kolena". Kleknuo sam i već sam mogao da osetim napetost u njegovim pantalonama, otkopčao je šlic i tada je izletela njegova dignuta kita zajedno sa ogromnim jajima. "Stavi to u usta" zahtevao je.
Bio sam u potpunom šoku. Nisam oklevao, stavio sam ga. Njegova kurčina je bio ogromana.



Počeo je polako sa mrdanjem kukova , isprva mi je punio usta samo glavićem. Zatim me uhvatio za potiljak i gurnuo kitu do krajnika. Kukovi mu se kreću napred-nazad. Zgrabio sam ga za dupe, bilo je puno mišića, ruke su mi trčale gore -dole po njegovim debelim bedrima. Stenjao je od uživanja. Još dublje sam počeo da gutam njegov kurac.

Počeo je teže da diše i postao je grublji sa zabijanjem kukova. Mazio sam mu trbuh i grudi, igrao se sa bradavicama. Počeo je da postaje sve brži i odlučniji da me jebe usta. A onda je počeo da se približava svršavanju. Počeo sam da mu milujem jaja. Tada mu je telo nekontrolisano zadrhtalo.njegova kita je bila duboko u mojem grlu. Počeo je da se grči od užitka. Konačno je eksplodirao i krenuo nekontrolisano da svršava duboko u mom grlu. Bilo te to veliko pražnjenje jaja. Sperma je krenula da mi izlazi iz usta, slivala mi se niz bradu i padala sve do grudi, a njemu se sa kite slivala na velika otekla jaja koja su još izbacivala po koju kap sperme. Usta su mi bila puna. odmaknuo se i seo preko puta mene. Pantalone su mu još uvek bile spuštene . "aaaaa jeboteee ovo mi je trebalooo, nikada u životu nisam ovako ispraznio jaja". Zagledao se u mene i počeo da se smeje. Njegov osmeh je bio neverovatan.



Nije mogao da se pomeri, bio je tako iscrpljen od tolikog svršavanja. Konačno smo se sredili i upristojili pre nego što smo krenuli na doručak.


Bacite neki komentar ako vam se svidela priča i ako želite nastavak.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

zanima me u kojoj se to vojsci kupas u gacama? privatnoj? kako ti sa 20 sada godina koliko sada imas si uspeo da ides u vojsku 2003 godine

Korisnik

Extra Devil

Korisnik

Odlična, popaljiva nema šta Sunglasses

Korisnik

Jebeno napaljiva priča

Korisnik

Odlicna, samo cepaj dalje, da vidimo sta ste jos u vosci radili Wink

Korisnik

Dobra prica. Nastavi Smile