Seksualna sloboda

Noc pre dogdjaja koji opisujem nisam dobro spavao. Oko ponoci, kratkim dodirom ruke na penis poceo sam da dobijam strasnu erekciju, penis je poceo da mi raste, telo je pocelo da dobija osecaj slobode. Skinuo sam sve sa sebe, bio sam potpuno go. Pomogao sam svom penisu i poceo da ga navlacim lagano sa periodicnim stiskanjem glavica, vlazna ruka od pljuvacke i potpuno izvlazen penis na kom je ruka klizila je pojacavala osecaj seksualnosi, skoro da sam dozivljavao pravu ekstazu. Lezeci na krevetu u potpunom mraku zatvorenih ociju masirao sam i navlacio svoj penis, mokri dlanovi obe ruke na penisu su me terali u blagostanje. Miris penisa pomesan sa pljuvackom je postao dominantan, prislanjanje ruku na lice i mirisi sa njih su me obuzimai, jezikom lizem i vlazim svoju desnu a levom rukom mazim testise, spustam srednji i domali prst ka anusu. Prostor izmedju guzova do anusa je bio veoma vlazan znojav, uzbudjenje je bilo neopisivo, masirao sam unutrasnji deo guzova sporo, osecaj ulaska prstiju u anus uz lagano nabijanje mi je skupilo testise, miris ruke sa penisa i prsti u anusu doveli su me do strahovitog svrsavanja, osecaj slobodnog penisa i nekontolisano letenje sperme po telu i krevetu ubrzali su nabijanje mojih prstiju u anusu sve do poslednje kapi sperme.

Izlepljen od pljuvacke i sperme ostao sam u krevetu nepomican, penis nije gubio erekcju, osecao sam pulsiranje i toplotu, uhvatio sam ga rukom i ponovo poceo da navlacim, vec je bio suv i lepljiv, osetio sam blagi bol na glavicu. Stao sam, nije bilo dosta, zeleo sam seks, uzasno sam napaljen, zeleo sam jos.

Imam u telefonu kontakt razvedene zene 45 god, radi usluzno povremeno kada ima vremena, uz nadoknadu. Povremeno se vidjamo kada zelim seksualnu slobodu – slobodu bez puno price i kasnijih pitanja. Nakon par poruka, potvrdila je dolazak za 1 sat. Sprao sam sve sa sebe i vratio se u krevet. Osecao sam onu malaksalost u penisu i testisima od jakog i obilnog svrsavanja, zelja za seksom me nije popustala. Uzeo sam iz ranca tubu turskom meda, isisao sam da me sredi.

Zena koja dolazi je Curvy izgleda, punija, solidne grudi, odlicno je radila posao, posebno, zbog cega sam je povremeno zvao je to sto voli da lize guzu i radi rimming koji obozavam, usput ne dolazi samo da odradi posao vec i uziva u seksu pa se razlikuje od klasicnih K.

Stigla je, brzo je bila gola u mom krevetu, penis je od uzetog turskog meda bio u punoj erekciji. Brzo je pocela da navlaci penis i jezikom lize uvo i lice, bili smo u polozaj da su mi prsti bili u njenoj vagini, njena siroka vagina trazila je jak ritam, nekontrolisano sam joj trljao i nabijao prste, toliko je mokra da svaki pokret ruke pravi novi zvuk vagine koji izludjuje, volim zvuk mokre vagine. Podigla se iz polozaja, navukla kondom i sela na mene, sedela je nabijena na penisu do kraja, polako je krenula da radi guzom i sve jace i brze. Skakala je na meni kao pomahnitala, telo joj je uzivalo. Zastala je, izvadila penis i polako prislonila na svoj anus, obicno to nismo ranije radili, stavila ga polako i postepeno se spustila do kraja, uzivala je imajuci ga celog u svom anusu, nabijala se polako pa sve brze i brze.
Ona: `` koja si ti zivotinja jbt, odlicak kurac imas jebe me super``
Ja: ``samo nastavi, nemoj da stajes``
Ona: ``hoces da radimo tvoju guzu kad svris ili sada``
Ja: `` spustaj se dole, silazi sa mene``
Noge su mi u vazduhu, ona na kolenima na podu, skida kondom, rukom uzima tecnost iz mokre vagine i premazuje mi anus, pa jos jednom tako penis. Veoma nezno jezikom masira ulaz mog anusa, opusta ga za ulazak njenih prstiju, ubacuje prst, ubacuje drugi, lagano uvlaci i jebe moj anus. Penis je u njenim ustima lize ga jezikom, spusta se do testisa pa opet lize i stiska. Kombinacija prstiju u anusu i lizanje penisa je brzo izbacilo iz mene spermu. Odradila me je strasno dobro.
Ona: `` jebi me jos malo pa da idem``
Ja: `` dodji, lezi ovde``

Kraj.

Kategorija:
Strejt erotske priče