Prvo upoznavanje sa KZO (istinita priča)

Bila je izuzetno tajanstvena. Već posle nekoliko poruka jasno nam je bilo da smo na sajtu iz istih razloga, pomalo napaljeni i spremni za avanturu. Prešli smo na Skajp i pričali o najrazličitijim temama. Ona je mene mogla da vidi, ali ja nju ne. Rekla mi je da nema kameru. Postali smo prijatelji i na Fejsbuku, ali ni tamo nije bilo njenih slika. Poslala mi je u poruci samo jednu, sa nekakve proslave, i rekla da ih nema više. Dogovorili smo se da se vidimo za dva dana kod mene.

Leto, napolju je užasno toplo, a ja na stanici čekam misterioznu damu. Polako shvatam da možda nisam uradio najpametniju stvar zbog njene prevelike tajanstvenosti, ali ne razmišljam da odustanem jer se već javila da stiže. U masi znojavih tela koja napuštaju trolejbus ugledao sam devojku koja nije baš ličila na onu sa slike, ali sam znao da je to ona. Iskreno, nije mi to smetalo jer me je ložila energija koja se stvorila među nama i mogla je slobodno da mi pošalje sliku na kojoj nije full namontirana, ali to je sada nebitno. Kratko smo se pozdravili i krenuli ka mom stanu.

Ta užasna vrelina kao da nas je usporila i dekoncentrisala pa smo počeli malo da se gubimo u razgovoru. Ubrzo predlažem da joj pokažem stan i prvo je odvedem u spavaću sobu. Kada su se zatvorila vrata, vreme kao da se zaustavilo. Dok sam pomislio da joj priđem onako kako je to trebalo čim smo stigli u stan, ona je već počela da me ljubi i povukla me je sa sobom na krevet.

„Mislim da je ovako bolje, zar ne”, šapnula mi je.
„Mnogo bolje”, odgovorio sam i nastavio strasno da je ljubim po vratu.

Čim je osetila da mi se digao, odmah je počela da me skida. Mislio sam da želi da ga vidi i pripremi se za ono što je čeka, ali ona ga je iste sekunde zgutala celog. Bila je željna tvrde kurčine i sisala ga je kao da joj je poslednji. Tačno je znala šta radi jezikom i to je radila neviđeno dobro. Lizala ga je po celoj dužini, sisala jaja, glavić, gutala do kraja. Kada bi me dovela do ludila svojim savršenim oralnim veštinama, zgrabio bih je za kosu i nabio tvrdu, pulsirajuću kurčinu još dublje u njeno grlo. Uživala je u tome. Nakon 15 minuta savršenog pušenja, pitala me je da li želim da svršim? Samo sam se nasmejao i odgovorio: „Tek smo počeli”.

Skinula se do kraja, legla na leđa, a ja preko nje i počelo je. Video sam koliko je spremna i odmah ga svom silinom nabio duboko u nju. Počela je glasno da stenje. Pogledala je prema širom otvorenim prozorima i vratima terase i rekla mi: „Znaš, ja ne mogu da se kontrolišem, čuću se sve vreme”.
„Nema veze, samo uživaj”, odgovorio sam jer nije bilo nikakve šanse da bilo šta prekidam.

Jebali smo se kao u transu. Toliko nisam bio znojav ni posle najnapornijih treninga. Ona skroz mokra, stenje kao prva mala droljica, a moja kurčina tvrda kao kamen i ne namerava da završi. Jebanje, vrištanje, sisanje... Uhh, a čim ga izvadim iz njene izrazbijane pice, ona odmah počne da ga sisa i guta sopstvene sokiće. Trajalo je dugo, dok konačno nisam svršio i celo njeno dupe ispolivao vrelom spermom.

Tišina. Bili smo neviđeno iscrpljeni, trebalo nam je vremena da dođemo do daha. Posle nekoliko minuta predložila je da izađemo na terasu da popuši cigaretu. Htela je da se obuče, ali joj nisam dozvolio. Dok je pušila, stao sam iza nje i nisam ispuštao njene predivne ogromne sise. Takve nikada do tada nisam ispipao, ali i nikada posle. Bile su fantastične. Uživala je masaži koju sam joj priuštio i vrlo brzo se ponovo naložila.

„Idemo?” Pitala me je i uputila pogled koji je mogao da znači samo jedno.
„Idemo!”

Kako vam se čini moje iskustvo? Imate li vi sličnih? :)

Kategorija:
Strejt erotske priče