Kotoranin i HdaernioS


Pored iskustva sa komšom, koje često prikazujem u vidu kratkih porno klipova, iskustva sa drugim momcima pokušaću da vam prikažem kroz kratke i nadam se zanimljive erotske priče.

Svako moje iskustvo ima svoju stranu priče i pored standardnog partnera u vidu komša, iskustva sa drugim momcima su uglavnom kratkotrajna, najviše par puta 'gledanja'. Međutim, bilo je situacija gdje su se susreti sa pojedinim momcima multiplicirali, pa stoga, moja prva erotska priča na novom profilu govori o susretu sa mladim momkom iz Kotora.

Sjedim u stanu u Podgorici, vani je bilo jako loše vrijeme, duvao je vjetar, kiša je padala i to je idealno vrijeme za boravak u stanu i ubijanje 'dosade' na internetu, ili u mom slučaju na sajtovima za upoznavanje. Tog dana bio sam zainteresovan za susret sa nekim momkom i odlučio sam da pronađem mlađeg momka na jednom od sajtova za gej upoznavanje. Čim sam se ulogovao, počele su da stižu različite poruke, najviše od starijih ljudi, ali pošto nisam zainteresovan za susrete sa starijim osobama, čekao sam da se pojavi neko mlađi, a ko čeka, taj i dočeka. Tokom pretraživanja novih korisnika zapao mi je za oko profil sa nazivom 'KO-PG-samo noćas' i otvorio sam profil i vidio da piše da ima 21 godinu i da je strogo aktivan. Odmah sam se javio: 'Ćao, ako si ti strogo aktivan, ja sam strogo pasivan'. Napisao mi je 'Fino, fino, šalji slike guze'. Poslao sam mu nekoliko slika i samo je napisao, 'Ako je ovo tvoja guza i ako želiš da probaš moj kurac, noćas sam slobodan oko 22h, pa mi reci da li da dođem'. Rekao sam mu da mu je dobar kurac, ali da mi kaže nešto više o sebi. Rekao je: 'Nemam šta da pričam, imam 21 godinu, iz Kotora sam, samo noćas sam u PG. Ako želiš da se vidimo, reci, da ne gubim vrijeme'. Inače ne volim tako napadne poruke, skoro pa uslovljavajuće, ali ipak odgovorih mu: 'Budi na sajtu oko 21h da se bolje dogovorimo i samo da ti napomenem, nisam fem, ne nosim krpice, imam kratku bradu'. Samo je kratko napisao: 'Ko jebe bradu i te zajebancije pored takve guze, javljam se u 21h'.

U toku pripremanja za susret, vrijeme je brzo proletjelo, bilo je već 21h i ja sam bio spreman, trebalo je još samo on da se pojavi na sajtu. Prošlo je nekih 15-ak minuta i njega nije bilo, pomislih u sebi, mora da se pokajao ili me prosto ispalio, jer su česte situacije u kojima momci od treme ne smiju da se odluče za susret. Ja tremu rijetko imam, skoro nikada, a i kada imam tremu, to je obično više uzbuđenje i lako se izborim sa tim. Polako sam se pomirio sa sudbinom da se neće javiti, ali je oko 21h i 20 minuta stigla poruka: 'Tu sam ne brini, ne bih te propustio ni po ovom nevremenu'. Rekao sam mu odlično, da je fino što se pojavio i rekao mu da dođe na adresu u Siti kvart, a on mi odgovorio da će biti ispred zgrade oko 22h. Tako je i bilo, poslao mi je poruku oko 21h i 50 minuta da je krenuo i da ga čekam ispred.

Bio sam ispred zgrade, na ulici, gdje treba da stigne taksi i u jednom periodu se pojavio taksi i iz njega izlazi poprilično visok i razvijen momak, iskreno mislio sam da je to neki drugi momak i da će se momak sa kojim sam se dogovorio pojaviti u drugom taksiju. Ironija je što u svom tom brzinskom dogovaranju nismo razmijenili ni osnovne, tj. standardne informacije o visini i težini, već smo samo razmijenili slike intimnih djelova. Vidim da se više niko ne pojavljuje i da smo na ulici samo nas dvojica, što je i on sam potvrdio kao klimanjem glave i ispitivanjem da li sam to baš ja, potvrdno sam odmahnuo glavom i on je prišao. Reče: 'Ćao, ja sam Matija', rekoh ćao Matija, ja sam Hdaernios. On se nasmijao, i reče: 'Upoznao sam Grka znači', rekoh daleko sam ja od Grka. U neobaveznom razgovoru smo brzo stigli do stana i tu počeli da se bolje upoznajemo kroz priču. Otkrio mi je da je vaterpolista i da voli s vremena na vrijeme da kara muške guze i da je prilično dominantan i da voli sitnije momke od sebe. Lako smo se uklopili, njemu je prijalo što sam kulturan tokom razgovora, što nisam ni nalik osobi kakvom se predstavljam na sajtovima i da voli što nisam fem, jer voli pravi muški seks.

Nakon skoro 1h razgovora i međusobnog upoznavanja, shvatili smo da je već 23h i da je bolje da se bacimo na 'posao'. Pitao sam ga šta voli da radi na početku, rekao je: 'Želim da se obojica skinemo i da ti legneš na mene i da ti tako diram guzu i guram prste, može li'? Naravno da može, rekao sam mu, ja volim da ugađam svojim momcima. Njemu je to bilo čudno: 'Ja sam tvoj momak'? Noćas jesi, vidiš da si moj i da si došao kod mene, rekao sam mu. Nasmijao se i rekao: 'Ajmo, skidajmo se'. Brzo smo izgubili odjeću i bili goli, legao je na ležaj i rekao: 'Dođi sad, legni na mene'. Legao sam na njega, bio je tako vruć, kurac mu je već bio u punoj erekciji i počeo je da mi mazi guzu i da je stiska, uzdisao je i lagano navlačio prste, vlažeći ih s vremena na vrijeme svojom pljuvačkom. 'Uff, kako si vruć unutra', rekao je i nastavio da mi gura prste, jedan po jedan i da mi 'mijesi' guzu. Uživao sam u njegovim prstima, bio je tako veliki i krupniji od mene, da sam počeo da mu ljubim vrat i da grickam bradavice. 'To mali, pali me to, prija mi tvoja brada po vratu, uff kako godi jezik na bradavicama'. U tom položaju smo bili nekoliko minuta i onda sam lagano počeo da se spuštam poljupcima, ljubio sam i lizao njegovo tijelo bez dlaka i došao do svježe obrijanog kurca, pulsirao je i samo čekao da ga uzmem u usta. Kurac mu je bio oko 18cm, normalne debljine sa nešto većim glavićem, prošao sam jezikom i izbacio pljuvačku na usne, kako bi mi usne bile vlažne, namjestio mu kurac lijevom rukom i odjednom sam više od pola kurca strpao u usta, samo se čuo kratki uzdah 'Ahhhh', na šta nisam puno obraćao pažnju, već sam nastavio da mu pušim u istom ritmu, hvatajući samo vazduh kada bih se zagrcnuo. Vidjelo mu se u očima da uživa, kolutao je i gledao malo u plafon, malo u mene i odjednom me samo uhvatio za glavu i počeo jako da nabija i navlači mi glavu na kurac. 'Odlično pušiš, ali meni treba nešto još žešće', rekao je. Okrenuo me da ležim na leđa, privukao mi glavu na ivicu ležaja i odjednom je sjurio čitav svoj kurac u moje grlo i počeo da me napušava i bukvalno jebe i razvaljuje usta. Davao mi je odmor samo kada sam se borio za život jer sam gubio dah, na šta se on smijao i govorio da sam stvoren za njegov kurac i da ću ga dobro zapamtiti.

Nakon nekih pet minuta brutalnog napušavanja, rekao je: 'E sad mogu da te jebem, kurac me boli koliko je tvrd'. Stavio je kondom, namazao mi guzu svojom pljuvačkom, namazao je i svoj kurac i polako ga ubacio unutra u dogi pozi. 'Šta je, očekivao si da ću ti ga odjednom nabiti, e pa neću da te povrijedim, ipak mi trebaš za razjebavanje'. Tako je i bilo, u početku, nekih minut-dva me navlačio na kurac u blagom ritmu, kao da je testirao moju izdržljivost, i samo krenuo sve jače i jače da me jebe, čuli su se udarci njegovih butina o moju guzu i činilo mi se da me jebe čitav život, bio sam u određenoj ekstazi, pomutio mi je razum svojim jakim naletima, držao me za kukove i nije mi dozvoljavao da se pomjerim, već je pucao kratke i jake rafale, pa bi malo usporio i tako ubrzavao do ponovnog brutalnog navlačenja i zabijanja. 'Ahhh, kako ga muški primaš, kako volim kad mogu da jebem jako i da se nabijam ovako, to kurvo moja mala, kako se karaš tako dobro' činilo mi se da je sve navedeno izgovorio u jednom dahu, jer je bio vidno umoran. 'Crkavam, moraš me malo zamijeniti', rekao je. Rekao sam, alo, ja sam pasivan, kako da te mijenjam, on se nasmijao: 'Ma budalo jedna, oću da legnem na leđa i ti me jaši malo, čuš ja da primam'. I ja sam se nasmijao, jer je bila baš komična situacija. Legao je na leđa, opkoračio sam ga, namjestio kurac na rupicu i počeo da skačem po kurcu, podigao sam se bio i počeo da skačem gore-dolje, krevet je počeo da škripi i da odliježe cijeli stan od mog skakanja i nabijanja. Nakon toga, spustio sam se i počeo da miješam na kurcu, e to mu je već bio vrhunac, nije mogao više da izdrži i počeo je da svršava u meni, tj. u kondom i da se trese čitav, lijeva noga mu se bila otela, mislio sam da ima neki napad. Rekoh: 'Brate, jesi li dobro, šta ti je'? Kaže on: 'Odlično sam, ne brini, nego kad svršavam, imam jak intezitet orgazma i tresem se čitav, posebno lijeva noga'. Iskreno, laknulo mi je, mislio sam da će biti nekih komplikacija, ali nije bilo, momak se stabilizovao, tražio da mu donesem nešto hladno da popije, donio sam mu sok i on je nakon kratkog perioda bio kao nov.

Ležao je još nekih 10 minuta, otišao je da se istušira, obukao se i gledao me, pa rekao: 'Brate, nadam se da ćeš me zapamtiti, jer ja tebe sigurno oću, i ako bude prilike, ajde da ovo ponovimo'. Otvorio je vrata, okrenuo se prema meni i dobacio: 'Sljedeći put želim da ti svršim po bradi'. Nasmijao sam se, pozdravio ga i zatvorio vrata.

Kasnije, tokom noći, ušao sam na isti sajt, tamo je već bila poruka od njega. 'Ej, ne idem sjutra za Kotor, ostajem još dva dana, eto me kod tebe ponovo sjutra, naravno ako ti oćeš'.

Odgovorio sam mu: 'Želim te i sjutra i prekosjutra'. Ujutru je odgovorio: 'Jedva čekam'.

I da, došao je i sjutra i prekosjutra, i doći će opet i opet i opet, i dolaziće sve dok budemo mogli na nogama da stojimo...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Fem je skraćenica od feminiziran, a feminiziran znači da momak ima ponašanje (hodanje, gestikulacije, glas) kao neka žena. E sad, ja nisam fem nego normalan momak sa svim manirima muškarca, koji voli pravi muški seks. Ako želiš vic, pročitaj erotsku priču ovog gospodina AktPG, pa ćeš vidjeti šta je vic. I da, HdaernioS je institucija i samo dobri frajeri se lijepe za mene. Biće još priča iz mojih pustolovina, da imate da ljubomorišete i patite što vas neće niko. Devil

Korisnik

Al bas vic. Ako on nije fem a onako se jebe ne znam sta je onda fem

Korisnik

Dobar vic