U vrtlogu strasti 2

Klečala je na podu WC-a i gutala nabrekli ud. Uzimala ga je duboko, posezala rukom za njegovom da mu pokaže da je nabija. Nije čak ni psovao, zapravo rijetko je psovao, no njegovi nasrtaji postali su grublji i intenzivniji. Zagrcnula se, zamalo povrativši po njegovom kurcu.

Ispustila ga je iz usta i krenula jezikom po njegovom krupnom tijelu. Ljubila mu je stomak, grudi, zatim se spustila i usisala njegove testise u svoja usta. Posmatrala je nabrekle vene na njegovom falusu, željno dirala vlažni, glatki glavić iz kog je curila vlaga. Zagledala se u rupicu i zavukla prst unutra.

Drot joj je lupio šamar. Nije joj to smetalo; voljela je biti ponizna pred njim. Milovala mu je guzu i poljubila je, kao što je i on njenu jednom nježno cmoknuo. Kurac je počeo da mu pulsira i taj prizor ju je doveo do ludila. Sve vrijeme je trljala svoju orošenu picu.

Onda ga je strpala u usta i uvukla najdublje što je mogla, masturbirajući mu jednom rukom. Drugom rukom je mazila njegove napete testise. Pozvala ga je da joj se pridruži u zajedničkom drkanju njegovog falusa. Uz dubok uzdah, pandur se ispraznio u klozetsku šolju a cura mu je poslušno obrisala penis. Stidljivo je rekla da će tako brisati kurčić i njihovom sinu, ako ga budu imali.

Držao je njeno lice među svojim dlanovima. Nježno ju je poljubio. Potom su legli na kauč i privio ju je u svoj topli zagrljaj. Nabijao se na nju a ona je okrenula glavu i potražila njegov jezik. Zamalo je svršila kad su im se jezici dotakli. Obuzela ih je perverzna, neutaživa strast. Grlio ju je dok je držala onog medvjedića kog joj je poklonio. Pribila se uz njega, čvrsto i željno.

Izašli su u haustor. Nabijao ju je uza zid dok je vrištala i molila ga da bude brži. Njegovi prsti su mazili njen klitoris, čineći da vrišti naglas. I dahtala je i stenjala i jecala. A drot ju je stezao svojim snažnim rukama, pritisnuo joj vrat tako da joj je ponestalo daha. Na sekundu se počela gušiti.

Utom su naišla neka djeca i ljubavnici su se morali premjestiti. Stuštili su se u podrum. Zadihani, još uvijek obuzeti ljubavnim žarom. Okrenula se otpozadi i tu ju je uzeo. Ponovo su bili u kovitlacu strasti i izgubili se u njemu. Policajac je glasno uzviknuo ime svoje drage, prazneći se u njoj.

Penis mu je ispao iz nje. Sav se tresao, sjeme je prskalo posvuda.

U grču je dozivala njegovo ime. Obuzela ju je silna pohota i poriv da poliže tragove njegove sperme.

Voljeli su se već nekoliko mjeseci.

Tad nije znala.

Tek kasnije je saznala da se za njegovog oca priča da je silovao neku djevojku, zajedno s još trojicom muškaraca. Potom je napustio svoju suprugu i dijete i pobjegao van zemlje.

Ništa od toga nije znala dok se podavala svom dečku, njegovom sinu, dok je primala njegovo sjeme u sebe.

A nije mu bila jedina. Znala je da on ide po roštiljima i druži se s nekim tipovima koje nije poznavala. Jedan čovjek je rekao da njih dvojica navodno "jebu neke kurve". Tamo kod lovačkog doma, gdje su njih dvoje vodili ljubav.

Vjerovatno je davao kurac drugim curama. Samo što to ona nije mogla znati. Mogla je plakati, ponekad vikati na njega kad joj pukne film, i nadati se da će se ipak sve nekako riješiti. Nadati se da je ne vara, premda ga je zamišljala kako se nadvija nad drugom ženom i zakucava se u nju.

Ležala je u krevetu i polutiho jecala. Prstenjačila se i zamišljala svog dečka s drugom curom, kako ih jebe naizmjenično.

"Jooj", sa usana joj se oteo krik. Razgolićena, u tankoj spavaćici stiskala je svoje uzdrhtale dojke i udarala svoj klitoris, zavlačeći prst duboko u sebe. Glas joj je promukao od vriska i plača.

U mislima je preklinjala svog dečka da je prevari pred njenim očima. Da gleda kako njegov ud zaranja u vaginu jedne od tih drolji.

Komšije su čule pomaman vrisak djevojke u orgazmu.

Pošto je svršila, zaspala je na jastuku vlažnom od suza.

Samo jedno nije očekivala. Nije očekivala da će se toliko vezati za njega. Valjda zato boli.

Tako jebeno boli.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prelijepe price,pjesnički izrazeno na veoma poseban i decidan nacin.Slikovito bas izrazeno.

Korisnik

Hvala na pozitivnom komentaru. Moje zadnje priče su velikim dijelom istinite. (A ima tu i mašte, naravno)

Korisnik

Priče su ti sve bolje. Veoma pismeno, ubedljivo, snažno...

Nadamo se tematskoj raznovrsnosti u budućnosti.

Želimo ti da nastaviš da uživaš u pisanju. I mnogo pregleda, naravno.