Kako me je karao Damjan

Te zime sam se previse opustio i resio sam da krenem u teretanu.Imam jednu ispred kuce,bukvalno,samo mi treba da se strcim i da vezbam,tako da opravdanja za zabusavanje nije bilo.


Uglavnom znam ekipu u njoj,sve sexi,mladi momci i nazalost strejt.A tako slatko bih se povatao sa njima.Ali,kada sam otisao na prvi trening,primetio sam njega,Damjana.A nije bio sanse ni da ga ne primetim,posto je sve ono sto ja volim,visok 195,napucan,crn,bradat a lep,ali onako muski,gorstacki.Pravi primerak dinarskog tipa muskarca.Bio je novi trener tu za kik boks i bodibilding.


Primetio sam da me snima, onako pohotno i kradom.A snimao sam i ja njega i mislio se“hahah znao sam da hoces guzu“Poceo je da mi se javlja,a i ja njemu. Voleo sam kada me primeti. Kad god ga sretnem moj stomak krene da se grci kao da je u njemo milion vulkana.Drkao sam kitu na njega i zamisljao kako me strasno kara svojom kurcinom.


Na kraju sam ga platio da me trenira da bih mu se jos vise priblizio.


Treninzi su bili intezivni,sto od vezbi sto od sexualne tenzije medju nama. Posle par treninga,posto sam bio sav u bolovima,Damjan je rekao da treba da me malo istegne.Ja sam znao sta to znaci,njegove velike misicave ruke ce biti na meni a njegovo pohotno,veliko ,dlakavo telo ce se trljati o moje.I ona njegova ogromna budza zarobljena u sorcu.


Seo sam na strunjacu i u trenutku kada me je dodirnuo,u vazduhi su sevnule varnice i gromovi.Rastezao me je polako i nezno,ruke su mu bile mekane kao pamuk i iznenadio sam se posto je inace izgledao grubo.Mirisao je na testosteron,planinu,i gomilu sperme u mudima.


U jednom trenutku je seo iza mene,i pribio se uz moja ledja i guzu.Osetio sam njegov poluspusteni palamar na svojoj guzi.Izvio sam se,nesvesno tako,da mu nabijem moju okruglu,cvrstu guzu uz kitu.


On je osetio tu strast u meni i nije mogao da kontrolise svog macana koji je poceo da se dize i da me bode u bulju.Poceo sam od strasti i zelje da disem tesko i jedva sam mu prosaputao na uvo:“Je li,jel to neka masaza oklagijom?“.On mi je postidjeno i jedva kontrolisuci glas od uzbudjenja odgovorio:“Aha to je najnovija metoda.“


„A mozda bi bilo bolje da mi tu metodu demonstriras kod mene kuci?“rekoh ja,a on meni,na svom hercegovackom naglasku.“MMMM a sto da ne!“


Ni sam ne znam kako sam se spakovao a ni on.Za par sekundi smo vec bili pred mojim vratima.Drhtavom rukom sam otvorio i bukvalno ga uvukao u stan.Skocio sam na njega a njegove snazne ruke su me uhvatile.Poceo sam da ga ljubim i on je svojim mekanim socnim ustima poceo da me ljubi.Njegov veliki socni topli jezik se igrao sa mojim. Od strasti smo stenjali,moj mozak je bio u ekstazi. Krenuo sam da mu skidam opremu sa tela,tj da mu je bukvalno cepam.Osecao sam njegove vrele,dlakave grudi na mojima.Pribio sam se uz njgovo telo kao pijavica,zeleo sam da osetim svaki santimetar njegove koze.A njegov miris prave brdske muskarcine me je izludjivao.Rukama sam prelazio po njegovim snaznim ramenima,spustao se niz ledja i konacno dosao do ruba njegovog sorca,koji je krio ono sto sam odavno zeleo da probam i imam.Skidao sam mu sorc ruke su mi bile na njegovoj guzi a ja sam klecao ispred njegove budze.Sorc je malo zapeo za njegovu ful dignutu kitu,a onda je iskocio iz gaca najlepsi kurac na svetu.Bio je srednje veliki ali debeo,bas onakav kakav obozavam da bude.Imao je ogromna jaja puna najlepseg djusa za moja usta i guzu.Poceo sam da mu lizem prvo rupicu na savrsenom glavicu,pa da prelazim jezikom kruzno po njmu pa sam lizao kitu celi a onda sam se spustio na jaja.Usisao sam mu jedno pa drugo jaje i osetio sam koliko su puna sperme.Moja velika kita je gorela i bila je pred samu eksploziju. Krenuo sam da mu ga besomucno dudlam,on je stenajo i izvijao se od strasti.krenuo je da se spusta na pod tu u hodniku stana.


U jednom trenutku,bili smo u 69ci.Uzeo je moju pulsirajucu kurcinu u svoja vrela usta i krenuo da je guta kao lud.Ja sam njegovu nabijao do samog korena i gutao je skroz.Njegovi debeli veliki prsti su krenuli da mi sire moju pohotnu,zeljnu rupicu.


U sledecem trenutku,legao je na ledja a ja sam bio na njemu.Njegov glavic mi je golicao guzu.Podmazao sam ga pljuvackom i polako krenuo da sedam na njega.“Aaaahhhhhhh“ culi su se uzvici i stenjanje“Kako ti je guza uska!“saputao je.“Jel ti se to svidja,aaa?“ „Daaaaaaa“


Ulazio je centimetar po centimetar.Osecao sam kako mi siri guzu svojim vrelim macem. Kada je skroz usao,krenuo sam da mesam i da se nabijam kao lud.Milijardu zmaraca mi je strujalo telom,njegova savrsena kita me je dovodila do ludila.On me je karao odozgo i sa svakim nabodom njegovih kukova,skor da me je lansirao u orbitu.Stiskao sam njegove snazne grudi,stiskao sam guzom,njegov narekli kurac a on je meni drkao svojom mekanim,velikom sakom. Nisam mogao vise da izdzim i krenuo sam da svrsavam.Tresao sam se kao lud a guza mi se grcila od strasti.On je to osetio i doboko je uzdahnuvsi,poceo da mi puni usku guzu svojim vrelim sokom.Osetio sam nopisivu strast,toliko da sam od nje hteo da padnem u nesvest.Pao sam preko njegovog muskog lepog tela i molio se da sve ovo nije samo san.

Kao smo se jos karali,citacete u nastavku.

Damjan je u medjuvremenu otisao da zivi u USA,a ja ovde trazim nekog kao sto je on da me digne kurcem do zvezda.

Kategorija:
Gay erotske priče