Porodični prijatelj Rade

Rade je prijatelj moje majke, ima 34 godine, zategnut je ceo, bavi se poljoprivredom ali samo za sebe, inače radi u firmi, bavi se rekreativno sportom. Živi u selu, pored kuće mog pokojnog dede. Bio je baš blizak sa mojim dedom, svakodnevno druženje i pomaganje, znamo se ceo život.

Kad me vidi uvek me zeza da li jebem nešto, jel mi porasla kita itd.

Dosta je vedrog duha, uvek spreman za šalu. Stalno nosi sive trenerke, često gore nema majicu, malo se i hvali svojim telom, koje je moram priznati savršeno. Naravno da mu se na sivoj trenerci uvek ocrtava kurac, ponekad pomislim da i to namerno radi, da nekad ne nosi gaće samo da bi mamio poglede ka svom medjunožju. Naravno da mu to polazi za rukom, bar u mom slučaju. Uvek se pričalo da je veliki zavodnik, da je imao mnogo žena ali da zbog svog nemirnog duha nije uspeo da se skrasi.

Jednom kad sam bio u selu kod mog dede, došao je i pozvao me da idemo do reke da se rashladimo i kupamo. Naravno da sam prihvatio jer na selu i nema mnogo zabave a i bila je velika vrućina. Krenuli smo i došli do reke, ja se skinuo u kupaći, medjutim Rade samo skinu trenerku i ukaza se njegova kurčina. Bila je impozantna i velika, nije mu se tek tako ocrtavala na trenerkama. Plivali smo i zezali, prskali vodom, on povremeno poskakuje iz vode, primetio sam da mu je kurac poludignut. Naravno da mi se kurac odmah ukrutio ali sam skrivao da ne primeti. Kurac mi je oko 17,5 cm, zadovoljan sam.

U jednom trenutku on primeti i poče da me zeza: A pa ko nam se to uzbudio! Jel porasla kitica, daj da vidim.

Mene sramota pa se snebivam, kao ma daj, medjutim on insistirao i ja svučem kupaći, kurac me gotovo udari po stomaku, kao da je bio pod oprugom.

Oooo pa ko je nama to poraso, nije vise kitica, sad je prava kita. Mene malo bilo sramota al mi I prijalo. Dodji da uporedimo!

Ja dodjem, on mi pridje bliže a njegova kita je kurčina, stavio je pored moje medjutim njegova je toliko velika da me njegov glavić bode u prepone, on ih drži zajedno I polako ih navlači.

Na svom kurcu osećam debele vene njegovog kurca, glavić mu je veliki I izgleda kao polovina mog kurca.

Ja sam brzo svršio po njegovom kurcu, on počeo da se smeje i da razmazuje moju spermu po svom glaviću: Pa hvala ti za ovaj prirodni podmaz, žestoko je drkao svoj kurac i u jednom trenutku poče obilno da svršava po mom stomaku, kurcu, sperma se slivala niz mene i polako padala u vodu. On ga opra i izadjosmo iz reke.

Prošlo je neko vreme, meni e u meduvremenu umro deda, tamo niko vise nije živeo. Povremeno bismo otisli da okosimo travu, provetrimo kuću i toliko. Uvek bismo svratili do Radeta na kafu, malo popričali i vratili se kući.

Jednog dana Rade svratio do nas na kafu, pita što nas nema u selo, čavrljamo malo I on pita moje a što Petar ne svrati do mene, taman da mi nešto pomogne ako hoće, ništa teško, samo da mi pridrži neke letve dok ih zakucam…. Moji odmah što da ne, Rade je uvek bio tu za nas i tako se dogovorismo da ja podjem sa njim, prespavam i vratim se sutra kući.

Naravno da mi je pogled povremeno padao i zadržavao se na njegovom medjunožju, on bi to primetio, namerno bi se uhvatio za kurac, premestio ga, uhvatio moj pogled i namsejao se.

Stigosmo tamo i odmah na posao, on na merdevinama, ja pridržavam jednom rukom merdevine, drugom letvu, on zakucava. Pogled mi je u pravcu njegove izbočine, kako se navali na merdevine tako njegova izbočina postane veća, baš mi je blizu lica. U jednom trenutku se primaknem i blago pomirišem. Mirisalo je na muškost, znoj i kurac.

Jel si živ?

Ja se u tom trenutku trgnem, sklonim i kažem naravno da jesam.

Završimo posao, odemo u kuću, napolju sto stepeni, malo gledali tv, pričali, smejali se i tako prošao ostatak dana. Uveče se istuširali, jeli pre toga i spremali za krevet.

Svi prozori otvoreni, nigde promaje ili vetra, unutra kao da je dan, legli smo jedan pored drugoga, u gaćama, bez pokrivača. Čuju se samo naši uzdasi, I slabi zvuci sa radia.

Naravno zbog njegove blizine meni se kita digla, pokušavam da sakrijem ali se vidi.

Auu Petre ali si ti napaljen, eksplodiraćes!

Ja se nasmejem, jebi ga, izvini!

Ma ništa, pa to je normalno....da vidim, jel porasla kita?

Ma nemoj, medjutim on me uhvati za kurac, pa povuče gaće na dole i ukaza se moj kurac, on ga uhvati rukom, poče polako da navlači kožicu. Meni lepo, uzbudjen sam, skuplja mi se pljuvačka, usta mi suva, ruke mi se blago tresu.

A pa narasla kurčina, odlična, za tvojih 18 godina je super mada meni što je narasla do osamnaeste tolka i ostala, možda se kasnije povećao malo obim.

U jednom trenutku se sagnuo i stavi moj kurac u svoja usta.

Ja malo zatečen: pa nemoj čika Rade!

Ma šta nemoj, treba sve Petre da probaš dok si mlad i nastavi da mi puši kurac.

Meni je prijalo, kurac će da mi eksplodira, na trenutak ga zaustavim, znak da stane da ne bih svršio. On leže pored mene, uze moju ruku i prisloni na svoj kurac. Odmah sam osetio lepljivu tečnost na glaviću koju sam razmazao po glaviću. Kao da mi je bila mala ruka za njegov kurac, osetio sam vene na njegovom kurcu, drkao sam polako, pa jače, pa opet polako.

On me uhvati za vrat i polako gurnu prema svom kurcu. Znao sam da treba da uzvratim uslugu, prvo mu liznem glavić pa ga polako stavim u usta i krenem da stavljam njegov kurac u svoja usta. Mislio sam da sam ga ceo stavio medjutim nisam stigao ni do pola, povremeno mu ga ližem pa opet pušim, on me drži za glavu i daje mi ritam. U jednom trenutku kako me je držao za glavu, samo je podigao svoj kurac i on mi je ceo ušao u usta, osetio sam na usnama njegove dlake, kako mi prodire grlo, guši me, krkljam.

On me popusti i izvuče svoj kurac: polako, ništa nije strašno pa opet mi nabio kurčinu celu.

Za to vreme osetim na čmaru kako mi pribija prst.

Kažem, nemoj čika Rade!

Ma neću, opusti se, samo te masiram da se opustiš!

Masira mi čmar i odjednom osetim njegov prst u guzi, malo jauknem.

On vrti, pljune pa gurnu još jedan.

Ja jauknem:nemoj!

Ma samo te opuštam da ti bude lepše, da uživaš.

Okrenu me na stomak i poče da me kurcem masira po čmaru.

Nemoj, ozbiljno!

Samo simuliram seks, masiram ti čmar. Osećam njegov glavić kako se probija pa vrati, pa opet, onda kruži okolo pa opet iznova.

Jednu ruku drži na mojim ledjima a drugom svoj kurac. Samo me pritisnu jako rukom i nabi mi glavić u guzu!

Ja jauknem koliko sam mogao a on još jače gurnu, gurnuo mi pola svog kurca. Ja se koprcam, on ga izvuče pa opet vrati.

Ja se malo pimirio, on me jebe u ritmu: Uh Petre, kako si tesan!

Ili je tvoj preveliki, uzvratim!

I jedno i drugo, odgovori Rade.

Mislio sam da je to to medjutim, samo me pritisnuo na dole i nabio svoju kurčinu do kraja!!!

Jas am urliknuo koliko sam mogao a on mi samo šapnu: primio si celih 22 cm, gore od ovoga ne može, sad će da ti bude lakše!

Brzo me okrenu na ledja, noge mi stavio skoro do glave, mislio sam da ne mogu da se toliko savijem I nabi mi opet celu kurčinu, osetio sam njegova muda kako me udaraju po dupetu.

Počeo je žestoko da me jebe, radi sklekove i nabija mi svoju kurčinu, ja stenjem sve vreme.

Počeo sam da svršavam od velikog uzbudjenja, on je ostio na svom stomaku: Lepo ti je Petre a? i nastavi da me jebe žestoko.

Razvaljivao me je, mislio sam da mi je do utrobe ušao. Brzo me je jebao, heftao me.

Primetio sam da se zadihao i da će verovatno uskoro da svrši.

Petre kako si dobar za jebanje, tako sam nekad tvoju majku razvalio istim ovim kurcem, jebali smo je zajedno moj brat Nikola i ja!!!

Ja sam bio zabezeknut: šta pričaš idiote jedan, počeo sam da urlam!

On mi samo šakpm pokri usta i poče da svršava u meni, bili su jaki trzaji, osetio sam kako se toplota širi po mojoj utrobi.

Zakucivao me kurcem i punio spermom. Polako je sklonio ruku sa mojih usta, izvukao svoju kurčinu iz mene. Počeo da me zeza: Auuu Petre, kolka ti je rupa, pa ja sam te ozbiljno raširio!

Osetio sam kako se sperma sliva niz moje butine, on leže pored mene, teško dišući.

Zaspali smo, sutra sam se ceo dan čudno osećao, naredna dva dana nisam mogao lepo da hodam koliko me je bolelo, kao da sam imao višak nekog vazduha u stomaku.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Savršeno, i ja bih da mi neko tako raširi guzu da ga primim do jaja....da me žestoko jebe

Korisnik

Jebeno napaljiva priča

Korisnik

Uh dobro daj kontakt