Milicina fantazija 3

Ubrzo posle avanture te večeri, otišli smo na spavanje. Svi smo već bili iscrpljeni i umorni. Noć je bila savršeno tiha. Spavali smo goli. Milica i ja u jednoj sobi, ostali u drugoj. Negde u sitne sate, čuo sam korake. Neko je otškrinuo vrata i provirio. Bio je to naravno Miloš. Klimnuo je glavom i ušao unutra. Zatvorio je vrata za sobom.

Milica je ležala pored mene na stomaku. Bila je prelepa i dok spava. Njena bela koža kao da je sijala u mraku. Kao da je bila od porculana. Zbog toga me je još više uzbudilo kada je Miloš spustio svoju ogromnu dlakavu šaku na njenu belu guzu. Malo ju je pomazio a zatim je gurnuo između nogu. Milica je uz zadovoljan uzdah odigla bokove. Otvorila je usta. Otvorila oči i susrela moj uzbuđeni pogled. Već sam drkao.

Miloše je stajao nad Milicom potpuno go. Levom rukom ju je trljao između nogu, a desnu ruku pružio i zgrabio joj kosu. Gledao sam ga kako zavlači prste u Milicinu pičkicu, zateže kosu i kao neki džak podiže je na ruke i kolena, na sve četiri. Sada je rukom prekrio njenu guzu i pičkicu od nazad. Ruka je bila ogromna i Milica je morala da raširi noge da bi to bilo izvodljivo. Širom otvorenih usta disala je ubrzano i mazno pomerala bokove, trljajući se o Miloševu šaku i pozivajući ga u sebe. Što pre.

Miloš ju je malo pomerio, a ja se podvukao pod nju, tako da je sada klečala nadamnom. Zavukao sam ruku dole i polako drkao. Mislim da sam čak osetio nekoliko toplih kapljica kako iz njene pičkice kaplju po mojim preponama. Prijalo mi je to. Miloš je za to vreme obišao krevet, namestio se, sa obe ruke raširio Miličinu guzu i zatim se jako, do kraja nabio u njenu pičkicu. Vrisnula je ne skidajući pogled sa mene, gledali smo se pravo u oči.

Sada je počeo da je tuca. Zario je jake ruke u meso Miličine guze, čvrsto je držeći i tucao je ludački. Ali ujedinjenim ritmom. Zabija se u nju do kraja. Uskoro je počela glasno da stenje, na šta ju je Miloš uz rezak zvuk pljesnuo po guzi. U tom momentu se izvila, Miloš joj j e zategao kosu, i počela da svršava. Opustila se i po prvi put sam je video da prska uz orgazam. Osetio sam njene vrele sokove po ruci i kurcu. Miloš je počeo da stenje i Milica je jedva prošapltala “U mene, u mene. Sigurno je”. Te reči su bile dovoljne i osetio sam kako se i Miloš grči i svršava u opet glasnu Milicu. Poslednji pokret je bio vađenje kurca iz Milice, čim je ona ispustila po meni poslednje sokove izmešane sa spermom. Sve to preko mog kurca. Sela je na mene, tako ulepljen lako sam kliznuo u nju i osetio kako mišićima pičkice stiska moj kurac u sebi. To je bilo dovoljno da se ispraznim.

Legla je na mene, još uvek sam bio u njoj. Zagrlila me i samo sam osetio kako polako klizim iz nje. Gotovi smo. Tako smo zagrljeni ležali i ćutali. Miloš je uzeo peškir, umočio ga u vodu u kanti ispred sobe i počeo pažljivo i lagano da čisti naše prepone, butine, međunožje. Osećali smo se čudno, ali je bilo prijatno. Prošaptao je “Rano vas budim, pa možete sa nama u šumu” i napustio sobu. Zaspali smo istog momenta.

Kategorija:
Strejt erotske priče