Milicina fantazija 2

Milica i ja smo vikend proveli u planinarskom domu. Vikend sam isplanirao kako bi ona ispunila svoju fantaziju - zavela starijeg muškarca. Miloš ju je oduševio. Imao je 66 godina, starost se jasno videla na njemu i bio je mirne i tihe naravi. Videlo se da je bio jak kao bik, bio je i daljee krupan, sed, dlakav i grubih crta. Pravi šumski starac. I tucao ju je divljački.

Iduće jutro su došli njegovi drugari. Takođe grubi šumski ljudi, pretežno sličnih godina. Ceo dan smo pili rakiju sa njima, smejali se i družili. Bez stida su gledali Milicu pa čak i dobacili po koju nevaljalost. Miloš ih je smirivao, a sam fantazirao kako je svi zajedno tucaju. Međutim ona je imala drugi plan.

Ceo dan je, kao zadovoljena devojčica, bila izuzetno poslušna. Donosila nam je i sipala piće, slušala Miloša bez reči, služila nas kao robinja. Zadovoljni, veseli i vveć solidno pijani smo dočekali veče. Milica je već uveliko sedela sa nama, između mene i Miloša. Vredi napomenuti da smo sedeli za jednim dugačkim drvenim stolom na klupama. Sa jedne strane nas troje, sa druge strane četiri Miloševa drugara. Prošao ih je lascivno dobacuju Milici i sad smo već pričali ravnopravno. Primerio sam da se Milica naslnila napred na sto, zarumenela i bez reči slušala priču. Bilo mi je sumnjivo. A onda sam tek zapazio da joj je haljina podignuta do struka i Miloševa gruba ruka među nogama. Uzbudilo me je to odmah.

Tokom razgovora Miloš joj je podigao haljinu i stavio ruku na butinu. Čim je to osetila raširila je noge, jasno mu davajući do znanja da ga želi. Ruka mu je kliznula na njenu pičkicu, vlažnu i vrelu, i prstom je počeo da trlja njen klitoris. Tada se nagnula ka stolu. Stavio sam ruku na njeno koleno i osetio da drhti. Da li je moguće da već svršava. Spustila je ruku na moju ruku i zarila mi nokte u dlan. Čoveče, ona je svršila upravo. Otvorenih usta nemo je slušala onog preko puta nje - siguran sam da nije čula ni reči. Orgazam je trajao minutima. A Miloš je sve vreme trljao. A onda se smirila. Miloš je izvukao ruku a ona se opušteno naslonila nazad. Nagnuo sam se ka njoj i šapnuo joj da treba da mu vrati. Osmehnula se i ruka joj je poletela ka Miloševom krilu.

Sad je na Miloša bio red. Naslonio se i raširio noge. Kroz šlic radnih pantalona mu je izvukla tvrd kurac, star ali gladak i debeo. Dopalo mi se da krišom gledam kako mu ga drka. Miloš je menjao boje dok mu je drugar objašnjavao kako zameniti ulje na motoru traktora. Milica je ubrzavala. I potpuno očekivano, uskoro, njegova vrela sperma počela je da se razliva njenom rukom. Miloš ga je spakovao a Milica nevaljalo pred svim prinela ruku ustima i polizala je. Na upitni pogled jednog od drugara, samo se osmehnula i rekla da se ulepila nekim medom. On se našalio kako će joj on rado polizati i bez ona mu je bez reči pružila ruku. Bilo mi je jasno da se čudi što nije slatko - ali nije prestao da liže.

Kategorija:
Strejt erotske priče