Poslusna

Jelena je znala da me pali pomisao da je delim sa drugima, da gledam kako sluzi druge muskarce i kako je tucaju. Samo nije znala da se ne salim. Pripremio sam joj iznenadjenje.

Jednog dana sam dosao na njeno radno mesto. Parkirao se ispred i sedeo u kolima cekajuci da zavrsi sa poslom. Cim je izasla videla me je i prisla. Izasao sam i otvorio joj zadnja vrata, a ne na suvozackom mestu. To ju je malo zbunilo, ali vise ju je zbunila moja skoro naredjujuca recenica “sedi!” No, ipak je sela. Seo sam za volan i pre nego sto sam krenuo, pitala me je otkud ja i gde je vozim. Rekao sam joj da imam iznenadjenje, da bude strpljiva i da me ne pita nista. Mislim da joj je sve to bilo zanimljivo, pa me je poslusala.

Dok smo se vozili naredio sam joj da se skine potpuno gola. “Uuuu, igramo se nevaljalo” prokomentarisala je. “Pssssst, samo se skini” i poslusala me je.

Posle krace voznje stigli smo pred vikendicu. Bila je to moderna kuca, sa ogromnom dnevnom sobom sa staklenim zidovima. U sobi su se videli ljudi, bar 10-ak njih. Izasao sam iz auta i otvorio joj zadnja vrata. Pogledala me je zacudjeno, ne ocekujem valjda da izadje napolje gola. Sagnuo sam se, uzeo za lakat i lagano povukao za sobom. “Budi poslusna”. Negodojuci ipak je izasla. Drzeci je za lakat poveo sam je ka lobiju. Kad smo prisli svi su se utisali, rasporedili po sobi i docekali nas naravno pogledima uperenih u nas. Poveo sam je ka sredini sobe i dalje je drzeci za lakat.

Jedan od gostiju se skinuo go i podigao ruku. Poveo sam Jelenu ka njemu. Stali smo pred njega. “Reci zelju”, rekao sam mu. “Zelim da mi drka”. “Uradi to! Odmah!” Zbunjeno me je pogledala i oklevajuci posla da klekne, no ovaj ju je drzeci je za lice sa obe ruke povukao gore. Poceo je lagano i veoma brizno da joj miluje lice i vrat, usne, kosu… Uzeo sam je za ruku i spustio je na njegov kurac. Vec veoma tvrd. Dok ju je on milovao ona mu je sa obe ruke drkala. Potrajalo je to nekih 15 minuta, dok nije ustao sledeci gost, skinuo se i podigao ruku.

I dalje je drzeci za lakat povukao sam je ka njemu. Onaj prvi je nastavio da sam drka, dok je drugi izrazio zelju da mu pusi. Poslusno je to uradila na kolenima dok sam je ja drzao za kosu. Skoro je svrsi, kad ustade i treci. Podigao je ruku. Za lakat sam je odveo do njega.

Ovaj se okrenuo i naguzio. Sam je sebi drkao a od jelene trazio da mu prstom masira guzu i trlja je i tuca ga prstom. Takodje je stigao skoro do kraja, ali nije svrsio.

Sledeci je trazio da klekne, uzeo svoj kurac u ruke i milovao je po licu. Zatim ga je odaljio i poceo da piski po njenim grudima, podigla je bradu tako da joj je vrela tecnost curila po vratu. Izvijala se u ekstazi. Uhvatio sam je za kosu i gurnuo blago napred, tako da je sad piskio po njenim zatvorenim usnama, dok joj ja vrelu tecnost rukom trljam po licu.

Posle njega se javio jos jedan, on je legao na zemlju trazeci da ga opkoraci i piski po njemu. I to je izuzetno ucinila.

Sledeci je zeleo da je lize. Jos jedan da se trlja o njegovo lice.

Dosao je red na mene. Poveo sam je do stola na sredini sobe. Podigao je na njega, legla je i rasirila noge, a ja sam drzeci je za bokove usao u nju. Poceo sam odmah jako da je tucam. Bila je ludo vlazna. Izvijala se u ekstazi, svrsava, svi brzo prilaze i svrsavaju po njoj, svuda po telu. Ja sam na kraju, vadim ga i prskam je po stomaku. Sapuce mi da joj pridjem da mi nesto sapne. Prilazim, hvata me za kosu i spusta na sebe. “Polizi sve! Sve!” Poslusno lizem njihovu spermu sa nje dok svi to gledaju. “Vezite ga, a onda cete da me tucate” naredjuje im. Zabava tek pocinje

Kategorija:
Strejt erotske priče