Desilo se....

Dve godine živeo sam kod Sanje, jednog jutra došla je posle 3 dana, bila je na nekom putovanju, kad je stigla bila je sva nikakva, iscrpljena, umorna, skuvah joj kafu dok se tušnula, popili smo kafu u tišini, pre nego je otišla na počinak rekla mi je da moramo da pričamo kadse bude probudila.

Oko 18h se probudila, naručio sam nam klopu, dok se sredila, i popila kafu, klopa je stigla, jeli smo.

Tad joj pomenuh razgovor, sipah nam po konjak, svi ozbiljni razgovori lakše teku uz piće...

,, Slušaj me sad" rele mi, ja za 7 dana idem u Holandiju, biću tamo 3 meseca, kao što i sam znaš već 4 godine uzimam hormone zbog promene pola, volela bih, da kadvse vratim budeš ovde u stanu, do sad nam je bilo super, ne vidim zašto ne bi bilo i posle, ali ovih 3 meseca dok ne budem ovde, ovde će stanovati mojavsestra sa zetom i njihovom decom, te kad bi ostao ovde bio bi problem, te bih volela da se odseliš u narednih 15 dana, daću ti novac za kiriju za naredna 3 meseca koliko ti treba, dok ne dođem, je li to u redu? "

Rekoh joj da je u redu, i da cu se odseliti sto pre, svoj novac neka zadrži, a kad dođe ako bude htela da se vidimo ili nastavimo da živimo zajedno, neka me potraži broj fona zna, pa će mo videti.

Već sutra dan sam našao gajbu na Limanu 4,i odselio se, Sanja nije bila tu kad sam otišao, nismo se ni pozdravili, zvala je i slala poruke, nisam se javljao, ni odgovarao na poruke... Bio sam na aerodromu kad je otišla na avion, ispratio sam je nije ni znala da sam bio tu...

Više se nismo videli, kad je došla, javila se, nisam hteo da se vidimo, našao sam bio devojku, preselila je se kod mene, bilo nam je lepo, nisam to hteo da remetim, godinu dana posle svega sreli smo se Sanja i ja na ulici, bila je sa Ivonom, ja sam bio sam, žurio na venčanje vereničine drugarice, zastao pozdravio se, reka je da se javim, rekoh joj da vrlo malo vremena imam, ali ću pokušati, nismo se više ni videli ni čuli, možda je bolje tako.... Ostala su sećanja na nešto što smo oboje želeli, i trajalo je dok je moglo, i bilo je lepo dok je trajalo sad je ostalo samo sećanje....

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče